Προς το περιεχόμενο

Πανελλήνιες....ξανα

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι άσχετο σχετικά με τα αποτελέσματα των πανελληνίων...

βγάζουν όλοι οι δήμοι (της αθήνας) κάθε χρόνο ένα φυλάδιο που έχει ονόματα μαθητών από τα τοπικά λύκεια και που πέρασαν;

εγώ μια χρονιά το πέτυχα αλλά ενδιαφέρομαι αν υπάρχει και κάτι σχετικό ον-λινε

ευχαριστώ

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, πρέπει να προηγηθεί διαγραφή απ' το πρώτο τμήμα για να εγγραφεί ο σπουδαστής σε καινούργιο τμήμα κι αυτό επειδή είναι παράνομο να είσαι εγγραμμένος σε 2 σχολές.

Απαιτείται αίτηση διαγραφής και επιστροφή φοιτητικού πάσου (εφόσον υπάρχει) σίγουρα. Άλλα έγγραφα δεν ξέρω αν ζητάνε, εξαρτάται από το κάθε τμήμα. Επίσης, αν το ΤΕΙ βρίσκεται μακριά, η αίτηση μπορεί να αποσταλεί και ταχυδρομικά, για να γλιτώσεις κόπο. Στο τέλος ο φοιτητής λαμβάνει μια βεβαίωση διαγραφής που δηλώνει πως δεν είναι πια εγγεγραμμένος στο παλιό τμήμα και την προσκομίζει στο νέο μαζί με όλα τα άλλα απαραίτητα έγγραφα κατά την εγγραφή του.

Σημαντικο αυτο αλλα ποσο χρονος θα χρειαστει ?? Η ερωτηση ειναι υποθετικη για την ωρα αλλα μπορει πολυ πιθανον να γινει πραγματικη σε λιγες μερες που θα βγουν τα φετινα αποτελεσματα..

Δημοσ.

Σημαντικο αυτο αλλα ποσο χρονος θα χρειαστει ?? Η ερωτηση ειναι υποθετικη για την ωρα αλλα μπορει πολυ πιθανον να γινει πραγματικη σε λιγες μερες που θα βγουν τα φετινα αποτελεσματα..

Εγώ είχα στείλει την αίτηση με κούριερ, απλά για σιγουριά και για να μη χαθεί κάνα χαρτί και τρέχω. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, άντε να πήρε 3 μέρες (και πολύ λέω βασικά). Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να έτυχε, καθώς οι γραμματείες των σχολών είναι γενικώς περίεργες. Αν παρουσιαστεί θέμα, το πολύ πολύ τους παίρνεις ένα τηλέφωνο και τους εξηγείς την κατάσταση. Επίσης να διευκρινίσω πως πριν στείλω την αίτηση, πήρα τηλέφωνο και ρώτησα αν γίνεται να αποσταλεί ταχυδρομικά ή πρέπει να πάω ο ίδιος. Το αναφέρω μήπως και πέσετε σε τίποτα περίεργους. Επίσης σημαντικό, αν γίνει ταχυδρομικά η δουλειά, πιθανότατα να ζητήσουν και κάποια επικυρωμένη φωτοτυπία ταυτότητας μαζί με τη βεβαίωση εγγραφής στο τμήμα, απλά για να είναι σίγουροι πως πρόκειται όντως για τον φοιτητή.

Δημοσ.

Ναι, και εγώ τα περιμένω...

Και η γελοία η υπουργός ανακοίνωσε ότι θα βγουν οι βάσεις 29 Αυγούστου :mad:

Φανταστείτε τι θα γίνει με τα σπίτια, ειδικά στην Αθήνα....

Δημοσ.

Γιατι τα περιμενεις εσυ?

Δημοσ.

Γιατι τα περιμενεις εσυ?

Προφανως ο φιλος για καποια καλυτερη σχολη απο οτι εχει περασει οπως κι εγω για τον γιο μου.

Δημοσ.

Προφανως ο φιλος για καποια καλυτερη σχολη απο οτι εχει περασει οπως κι εγω για τον γιο μου.

Αυτό δεν ισχύει καθόλου, μα καθόλου, ξέρω παιδί που άφησε το πολυτεχνείο (που θεωρείται από πολλούς τοπ) για το μαθηματικό. Δεν υπάρχουν καλύτερες και χειρότερες σχολές, υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι φοιτητές, και το 10% ο περισσότερος κόσμος το κάνει για να πάει στη σχολή που του αρέσει πραγματικά, γιατί είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε εσάς τους μεγαλύτερους, τα μηχανογραφικά που κάνουν οι μαθητές στις περισσότερες περιπτώσεις δεν τα συμπληρώνουν μόνοι τους. Επίσης πολλοί το κάνουν για να αλλάξουν πόλη απ ότι ξέρω...

Η σχολή μου είναι μια χαρά, για να απαντήσω στο ερώτημα του Νίκου, απλά δεν είναι αυτό που ήθελα. Γι αυτό κάνω 10% για να πετύχω την αρχική σχολή που ήθελα και όπου με στείλει θα πάω, αν με στείλει δηλαδή :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...