Προς το περιεχόμενο

Πανελλήνιες....ξανα

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου πέρασε από το μυαλό ότι κάποιοι μπορεί ΟΝΤΩΣ να είναι φιλόλογοι; :mrgreen: :mrgreen: Παρεμπιπτόντως, ό,τι διάβασες είναι για να σε βοηθήσει έστω κι αν δεν το νιώθεις.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε φιλε δεν εχω δενεχω ρε γαμωτο πως το καταλαβατε ολοι και γιναται εξπερτ?ποτε δεν ειχα..και υπήρχαν ατομα που εγραψαν με την ιδια καθηγητρια 17-18 γιατι δηλαδη δεν σημαινει οτι εκανα καποια βλακεια και εκατσε ετσι ?δεν σμαινει ομως οτι δεν γραφω καλες εκθεσεις η οτι κανω ορθογραφικά πω ρε φιλολογοι γινατ ολοι

εμ εγω αυτό θέλω να πω , δηλαδη ο καθηγητης πρέπει να σε εχει προετιμασει για να μην την κανεις

Δημοσ.

Και γιατί έχεις την απαίτηση να γράψεις 16-17 στις εξετάσεις; Μόνο και μόνο επειδή έγραφες τόσο στο φροντιστήριο;

NEWSFLASH : Στο φροντιστήριο, το γραπτό σου το διόρθωνε η ανορθόγραφη φιλόλογος/ερωμένη (πώς αλλιώς τσέκαρες τα μηνύματα της). Το γραπτό των εξετάσεων, θα μπορούσε να το διορθώσει οποιοσδήποτε, ακόμα και ο τσαντισμένος άντρας της που έχει υποψίες πως τρώει κέρατο.

το ενδεχομενο να εχουμε μιλησει και να μας το πει η ιδια για πλακα δεν παιζει ?ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ?οχι κυρ.Μαριγο δε βροικα τοιπωτα που να μιν καταλαβενω ινε ολα απολιτος κατανωητα σε απολοιτω βαθμω...αλλα ρε γαμωτο εχετε πολυ πλακα που λετε οτι δεν ξερω ορθογραφια απο ενα ποστ χαχαχαχ...δεν νομιζω να ειναι φιλολογοι και να λενε σε ενα παιδια που λεειοτι προσπαθησε και ετσι ειναι οτι οχι δεν ξερεις ορθογραφια και τετοια...ρε παιδια να ανεβασω κανα διαγωνισμα να δειτε αν κανω ορθογραφικα?δηλαδη εχω ερθει σε απογνωση να δω πως θα το καταλαβετε

κυρια Μαριγω μπορω να μαθω την ηλικια σας

Δημοσ.

καλο ειναι τα παιδια να μην γινονται φυτα!!!αξιζει τοσο κοπος,αγχος,πιεση,κουραση?σιγουρα τα παιδια δεν μπορουν να το καταλαβουν τωρα αλλα αρκετοι users εχουν μεγαλυτερη ηλικια και ξερουν τι γινεται στο θεμα δουλεια.

καποια στιγμη θα αλλαξει το σκηνικο με τις πανελλαδικες...μεχρι τοτε θα ελεγα να μην χασεις ακομη 1 χρονο και να πηγαινες σε πολη εξωτερικου(αυτος ο χρονος μπορει να ειναι το μαστερ σου).

βεβαια στην αγγλια ξεκινησαν χειροτερες μλκς με τα υπερβολικα διδακτρα(αν και στην ουσια οι περισσοτεροι πανε με το δανειο που διαγραφεται μετα απο χρονια).Απο κει και περα τι αλλες χωρες μενουν?ιταλια,γερμανια,σουηδια,γαλλια κτλ?εκει θελει να μαθεις την γλωσσα.

υ.γ. δεν φταιει μονο το κρατος που κανει οτι θελει αλλα και τα παιδια που δεν αντεδρασαν ποτε στην μειωση κονδυλιων στην παιδεια και οτι συμφωνησαν με την σταση τους για τις πανελλαδικες και τα φροντιστηρια

Δημοσ.

εμ εγω αυτό θέλω να πω , δηλαδη ο καθηγητης πρέπει να σε εχει προετιμασει για να μην την κανεις

στην εκθεση?να σε προετοιμασει για τι φιλε μου?τα συνώνυμα τα αντώνυμα-συνώνυμα περιληψη?μαθαινεις να γραφεις περιλήψεις ναι αλλα παλουκια πέφτουνπολυ συχνα και τα βλεπεις μετα κατι ταπες αστα να πάνε δε ξερεις τι θα πεσει...οπως τα μαθηματικα μια φιλ μου άριστη εγραψε 8 επειδη επεσαν δεν παει να πει οτι παντα φτέει το φροντιστηριο

Δημοσ.

Απο αυτα που λες σε αυτο το τοπικ

Ή στραβος ειναι ο γυαλος, ή στραβά αρμενίζεις. Για να σου λενε πολλοι το ιδιο, μαλλον εσυ στραβα αρμενιζεις

Δημοσ.

το ενδεχομενο να εχουμε μιλησει και να μας το πει η ιδια για πλακα δεν παιζει ?ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ?οχι κυρ.Μαριγο δε βροικα τοιπωτα που να μιν καταλαβενω ινε ολα απολιτος κατανωητα σε απολοιτω βαθμω...αλλα ρε γαμωτο εχετε πολυ πλακα που λετε οτι δεν ξερω ορθογραφια απο ενα ποστ χαχαχαχ...δεν νομιζω να ειναι φιλολογοι και να λενε σε ενα παιδια που λεειοτι προσπαθησε και ετσι ειναι οτι οχι δεν ξερεις ορθογραφια και τετοια...ρε παιδια να ανεβασω κανα διαγωνισμα να δειτε αν κανω ορθογραφικα?δηλαδη εχω ερθει σε απογνωση να δω πως θα το καταλαβετε

κυρια Μαριγω μπορω να μαθω την ηλικια σας

I rest my case :mrgreen:

Βtw , μια καλη εξασκηση ειναι να σταματησεις να γραφεις με greeklish και να χρησιμοποιεις ορθογραφο οταν γραφεις στο φορουμ.

Δημοσ.

ρε Μαριγω επιτηδες το εκανα ξυπνα λες ολατα αλλα να ηταν σωστα και μονο οταν εγραφα σε εσενα λαθος?εχεις πλακα τελικα....Νικ...μου το λενε 3-4 ατομα που ουτε εχουν διαβασει μια εκθεση μου ουτε ξερουν πως γραφω ουτε τιποτα ολο το συμπέρασμα βγήκε απο ποστ

Δημοσ.

ρε Μαριγω επιτηδες το εκανα ξυπνα λες ολατα αλλα να ηταν σωστα και μονο οταν απευθυνομουν σε εσενα λαθος?εχεις πλακα τελικα....Νικ...μου το λενε 3-4 ατομα που ουτε εχουν διαβασει μια εκθεση μου ουτε ξερουν πως γραφω ουτε τιποτα ολο το συμπέρασμα βγήκε απο ποστ

Σκαναρε μια καλη εκθεση σου να δουμε

Δημοσ.

ρε Μαριγω επιτηδες το εκανα ξυπνα λες ολατα αλλα να ηταν σωστα και μονο οταν εγραφα σε εσενα λαθος?εχεις πλακα τελικα....Νικ...μου το λενε 3-4 ατομα που ουτε εχουν διαβασει μια εκθεση μου ουτε ξερουν πως γραφω ουτε τιποτα ολο το συμπέρασμα βγήκε απο ποστ

Α και το ονομα μου ειναι Μαρια, αδικος κοπος να πας να με μειωσεις. Και κομμενο το ρε, δεν με ηξερες και απο χτες.

Καπου σου ξεφυγαν μερικα λαθακια :)

Δημοσ.

Σκαναρε μια καλη εκθεση σου να δουμε

τοση ωρα εψαχναεκθεση δεν βρηκα μμονο διαγωνισμα ιστοριας και αρχαια...αν θελετε ανεβαζω καποιο απο αυτα να δειτε μονοι σας οτι δεν εχω ορθογραφικα και τετοια

Δημοσ.

Αν ξέρεις ορθογραφία, γράφεις τις λέξεις σωστά, αυθόρμητα. Δεν ξέρω πως γίνεται γενικά να γράφεις καλά και σε ένα forum ανορθόγραφα. Το να μπερδεύεις τους χαρακτήρες των greeklish με των ελληνικών δικαιολογείται, αλλά αυτό που λες.. Σοβαρά, αν γίνεται πράγματι αυτό που λες καλό είναι να κοιτάξεις αν έχεις δυσλεξία ή τίποτα τέτοιο.

Δημοσ.

Α και το ονομα μου ειναι Μαρια, αδικος κοπος να πας να με μειωσεις. Και κομμενο το ρε, δεν με ηξερες και απο χτες.

Καπου σου ξεφυγαν μερικα λαθακια :)

Γιατι εσυ με ξερεις και ειρωνευεσαι ΡΕ?δεν μου ξεφυγαν λαθακια ρε απλα αν διαβασες και πιο πριν εχω πλητρολογιο NOD αν ξερεις τι ειναι και με δυσκολεύει ρε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...