Προς το περιεχόμενο

Πανελλήνιες....ξανα

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το σκεφτομαι κι εγω για πανελληνιες ξανα. μου τα κοψες τα φτερα Ινσομνιακ :P

Σαλιάρα, συγνώμη, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να διατυπώνονται ακριβώς όπως είναι. Καλοί οι γονείς και οι φίλοι και οι καθηγητές μας, αλλά δε θέλουν να μας στεναχωρήσουν, χάσουν το μεροκάματο κλπ κλπ.

Ελπίζω να μην απογοητεύτηκε ο ts, αλλά να συνειδητοποίησε την κατάσταση του και να προσπαθήσει περισσότερο για να επιτύχει τα όνειρα του.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εισαι απαράδεκτος φιλε insomniak .Δεν εχω κανενα λογο να πω ψέματα οτι διαβαζα η κατι τέτοιο και ουτε αυταπάτες εχω.ΔΙΑΒΑΖΑ.Φετος ολαηταν διαφορετικα τοσα στα μαθηματικα οσο και σε αλλα μαθηματα για δες τους αριστουχους φετος να δεις ποσοι ηταν.Τι θες δηλαδηνα σκαναρω τα διαγωνισματα μου να τα ανεβάζω εδω να στα δειχνω αυτο θες?και αν προσεξει στα μαθηματικα και αοθ που εγραψα λιγο ηταν επειδη ποτε δεν το ειχα με θετικες επιστήμες τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι αινσταιν.Δεν με απογοητευουν τυποι σαν εσενα ισα ισα τους λυπαμαι που κριτικαρουν χωρις να ξέρουν..σε γραφω και θα σου ελεγα που και οχιστα παλια μου τα παππουτσια...μηπως σε ποναει που ηθελα να μπω στην αστυνομαι?ηθελα να γινω μπατσος γουρουν δολοφονος για αυτο?α ρε καημένε

edit η καθηγητρια μου φιλολογος με βαθμο πτυχιου 9 κανει περισσοτερα λαθοι σε μηνυματα τηλεφωνου απο οτι ενα 5ρονο αλλα ψεματα λεω ε?καημενε

η Βιολογια σε 6 μηνες ε?η Ιστορια? σε 1 χρονο?

Δημοσ.

καθιστε ρε και με τρομαζετε.! :shock:

εαν δλδ αυτος που εδωσε φετος και τα εχει τοσο φρεσκα θελει 1 χρονο για να βγαλει την βιολογια ή την ιστορία, με τα παλουκια τα κατευθυνσης τι θα κανει?

ή ένας που εδωσε πανελληνιες πριν 6 7 χρονια τι θα απογινει?

Δημοσ.

φιλε το λεει επειδη εγω δεν εδωσα με βιολογια ...αλλα σορυ κιολας οτι να ναι λεει...σε 6μηνες στο φροντ κανεισ και 2 επαναληψεις ανετα....6-7 χρονια πριν δεν τα εχει φρέσκα ξεκιναει απο ιουλι

Δημοσ.

offtopic

η καθηγητρια μου φιλολογος με βαθμο πτυχιου 9 κανει περισσοτερα λαθοι σε μηνυματα τηλεφωνου απο οτι ενα 5ρονο

I rest my case.

Και, παρεμπιπτόντως, ο ινσομνιακ δεν έχει καθόλου άδικο, δεν υπάρχει καμία δικαιλογία για την ανορθογραφία, για κανέναν που πήγε κανονικά σχολείο, και ειδικά για κάποιον που θέλει να πάει θεωρητική. Φόρουμ, ξε-φόρουμ, ή ξέρεις να γράφεις ή δεν ξέρεις, τα άλλα είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε.

Δημοσ.

ρε arxaggelos ειστε εντελως κομπλεξικοι?λες να λεω ψεματα οτι γραφω 17 η 16 εκθεση?ρε φιλε γελασα εκει που λες οφφτοπικ ενω εσεις αρχισατε και συνεχιζεται το οφφτοπικ πλακα εχετε

Δημοσ.

Μαλακιες σε 2-3 μηνες η βιολογια βγαινει

και εγω με ανάνγωση σε 1 μερα , για σοβαρό διαβασμα με ασκήσεις θέλεις ενα 4-5μηνο

Δημοσ.

Καλα εγω αυτο που ειδα φετος σε φιλο μου δεν νομιζω να εχει ξαναγινει στην Ελλαδα. Το παιδι διαβαζε 3 χρονια με συνεχομενα φροντιστηρια σε ολα τα μαθηματα που θα του χρειαζοταν. 3 χρονια.

Ειδικα 2α-3η ΓΑΜΗΘΗΚΕ. Δεν εβγαινε εκτος απο σ/κ.

7 ωρες σχολειο την ημερα

4 ωρες διαβασμα καθημερινα

5 φροντιστηριο

Και οτι έμενε υπνος.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Στοχευε στα 17k+. Ηταν ο 2ος καλυτερος του σχολειου και εβγαλε ενα απ'τα καλυτερα απολυτηρια φετος(2ο).

Πόσα έβγαλε?

7.870

Απο αυτον αντεγραφα τα 18αρια στα διαγωνισματα, αυτος παντα 20 εγραφε :P

Hint: Τα γραμματα του.Το ΓΤΠ θα ηταν λιγο στην περιπτωση του.

Δημοσ.

τι λετε μωρε πω καλα ειστε αλλου για αλλου ρε εσεις αληθεια ειστε κομπλεξικοι..ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΡΟΜΑΙ....οσο για εσενα insomniak ησουν εκεινος που στην ελεγα ασχημα στο τοπικ της αστυνομιας που ειχα ανοιξει και μετα διαγραφθηκαν τα ποστ?ενταξει σε καταλαβα ο μαστροχαλαστης τον τοπικ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ απο εδω...ναι αρχ.ανορθογραφη οπως τα λς ναι παιδι μου ναι σε φρντιστηριο που ενα παραπονο να εχει ενα παιδι τους πετανε εξω ναι παιδι μου ναι παιδι μου εγω ναι θα σου λεω

πες τα ρε φιλε γιατι ειναι ασχετοι ουτε καν ξερουν τι εινε φετος με τα θεματα

Δημοσ.

πάντως arsenal χωρις να εχω κακή διάθεση , να ξερεις οτι στα φροντηστειρια οι βαθμοι δεν αντιπροσοπεύουν πάντα την πραγματικότητα...

γιατι αν λες οτι εγραφες ΕΚΘΕΣΗ 16-17 και πήγες 13.6 τοτε σημαινει (αποκλειοντας το θεμα με τα ορθ) οτι έχεις κάπου προβλημα , παραθηρκες και εγραψες εκτος , η περιληψη δεν ηταν καλή ?? δεν ξέρω , πάντως κατι έγινε που στην περιπτωση ο φροντ ηταν πολύ καλος δεν θα συνεβαινε

Δημοσ.

ρε φιλε δεν εχω δενεχω ρε γαμωτο πως το καταλαβατε ολοι και γιναται εξπερτ?ποτε δεν ειχα..και υπήρχαν ατομα που εγραψαν με την ιδια καθηγητρια 17-18 γιατι δηλαδη δεν σημαινει οτι εκανα καποια βλακεια και εκατσε ετσι ?δεν σμαινει ομως οτι δεν γραφω καλες εκθεσεις η οτι κανω ορθογραφικά πω ρε φιλολογοι γινατ ολοι

Δημοσ.

ρε arxaggelos ειστε εντελως κομπλεξικοι?λες να λεω ψεματα οτι γραφω 17 η 16 εκθεση?

Και γιατί έχεις την απαίτηση να γράψεις 16-17 στις εξετάσεις; Μόνο και μόνο επειδή έγραφες τόσο στο φροντιστήριο;

NEWSFLASH : Στο φροντιστήριο, το γραπτό σου το διόρθωνε η ανορθόγραφη φιλόλογος/ερωμένη (πώς αλλιώς τσέκαρες τα μηνύματα της). Το γραπτό των εξετάσεων, θα μπορούσε να το διορθώσει οποιοσδήποτε, ακόμα και ο τσαντισμένος άντρας της που έχει υποψίες πως τρώει κέρατο.

Δημοσ.

Eχει ενα μεγαλο δικιο ο InsomniaK, η μαθηση βεβαια ξεκιναει απο μεσα μας αρκει να θελουμε να ασχολουμαστε με αυτην. Ειτε λεγεται ορθογραφια ειτε ιστορια ειτε μαθηματικα.

Αν δεν σου αρεσει κατι και δεν το καλλιεργησεις, κανενας καθηγητης με το ζορι δεν μπορει να στο εμφυσησει.

Ειμαι σιγουρη ο arsenal θα βρει πολλες αγνωστες λεξεις σε αυτα που λεω :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...