Προς το περιεχόμενο

Πανελλήνιες....ξανα

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέα παιδια,φέτος απέτυχα τον στόχο μουκαι εγραψα πολυ λίγο σε σχέση με τα το διαβασμα που ειχα ρίξει

Αρχαια--->9.5 το αγαπημένο μου μάθημα το μαθημα που γουσταρανα διαβαζω τρελά και...αποτυχιά..σο φροντιστηριο το μικροτερο που ειχα γραψει στο γνωστο ηταν 55 και αγνωστο καπου 20-25 το μεαλύτερο.Ολο τον χρονοη καθηγητρια μου μου φώναζε για τα γραμματα μου μια φορα μαλιστα δεν μου ειχε διορθώσει το διαγωνισμα.μου ειπεοτι δεν μπορει να καταλαβει απο που εχασα τοο πέρα απο αυτο..(εγω δεν πιστευω να κοβουν απογραμματα αλλακαι δεν ξερω απο που έχασα)οποτεμια ατυχια με το ιδιο διαβασμα παω παλι για 14 το λιγοτερο

Λατινικα----14.1 ελάχιστο διαβασμα προς το τέλο; διαβασα συντακτικο το θεωρούσα δύσκολο ωστοσο μετα μου άρεσε παρα πολυ με λιγη περισσοτερη εξάσκηση και μιας και που καταλαβα οτι ειναι πανεύκολο πμαθημα θα διαβασω πολυ περισσότερο

Λογοτεχνια--->14 ενταξει εκει ολα ειναι απρόβλεπτα

Ιστορια--->18.2

Εκεθση--->αχ ηεκθεση εγραφα 16-17 και?13.6 στο τελος ασχολιαστο και αυτο

Μαθηματικα γενικης--->5 και πολυ μου

ΑΟΘ---->11.5 ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

λοιπον εχω πολυ όρεξη για αδιαβασμα φέτος και πολυ πείσμα παρα πολυ΄...ωστοσο διαγραφω ΑΟΘ Μ.Γ.Π και στην θεση τους μπαίνει η Βιολογιά ωστοσο επειδη ειμαι μεταλυκιακός θα προλάβω να βγάλω την υλη?θα πιεστω πολυ για αυτο το μάθημα?αξιζει να ξαναδωσω τι λετε?

να πω οτι θα κανω παλι φροντιστήριο...α και κατι αλλο ξερετε ποτε ξεκινανε?σκέφτεται κανεις να ξαναδώσει?

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω το εχω κάνει!την 2η φορα τα πηγα πολυ καλυτερα!ως παθων,ενα εχω να πω GO FOR IT!θα σαι καλυτερα προετοιμασμενος και θα τα πας καλα!κοιτα να γραψεις καλά στα αρχαια,ιστορια απο οτι βλεπω το χεις,οποτε ετοιμασου και ξαναδωσε!

Δημοσ.

και Αρχαια περισσοτερ απο την ιστορια το ειχα πιστεψε με ....αλλα ετσι έκατσε...η Βιολογια βγαίνει αν αρχισω απο Σεμπτέμβριο?θα με πιέσουν πολυ στο φροντε?ποσο εβγαλες την 1η και ποσο την 2η αν επιτρέπεται?

Δημοσ.

εξυπνάκια εχω ενα κολ πλητρολγιο απο αυτα τα nod και για να πατήσεις ενα πληκτρο πρπει να βάζεις ολη την δυναμη σου γιαυτο μου ξεφεύγουνη δεν αφήνω κενο κτλ αντε

Δημοσ.

Τι άντε; Άντε εσύ με τις δικαιολογίες σου. :ρ

Έχεις περισσότερα λάθη από σωστά. Για άνθρωπο που θέλει να σπουδάσει φιλολογικοτέτοια, κάνεις υπερβολικά πολλά λάθη, ακόμα και για άνθρωπο που έχει τελειώσει το λύκειο, κάνεις πολλά λάθη.

Και να έχεις υπόψιν σου, αν δεν μπορείς να γράψεις και να μιλήσεις στη μητρική σου γλώσσα σωστά, δεν μπορείς να το κάνεις σε οποιαδήποτε άλλη (όπως είναι τα αρχαία και τα λατινικά).

Τα δυο μου τάλαρα γνώση.

Δημοσ.

φιλε πολλα ατομα οταν γραφουν ειτε σε κινητο ειτε στο ιντερνετ απλα αδιαφορουν για τα ορθγραφικα τους λάθοι.τωρα τι θες να κατσω να σου αναλύσω το πληκτρολογιο η μηπως θεςαποδεικτικές φωτο?αυτο που λες για την μητρική γλώσσα ειναι παντελώς ασχτεο επειδη δηλαδή δεν εγραφα σωστα εβγαλς τετοιο συμπέρασμα?μα καλα .....κατι αλλο απο την ωρα που ελεγα οτι εγραφα στο φροντ 17 στην εκθεση η16 και εκτσε φετος η κακη στιγμη οπως σε πολλους λεςνα μην ξερω ορθογραφια η συνταξη?η ανοιξα το τοπικ και λεω αυτα για να εντυποσιάσω σαν arsenal πισω απο την οθονη του Η/Υ ?απλα δενεχεις τι μαακια να πεςι σορρυ κιολας και ασχολείσαι τοσο,...σταματάω εδω προσπάθησε να μου την πεις με οτι μαακια σου ερθει προβλημα σου εγω περιμένω απο αλλα ατομα να απαντήσουν στο τοπικ...

Δημοσ.

Ξεκινα την βιολογια,σχεδον ολη ειναι μονο θεωρια,πολλα απο αυτα θα τα ξερεις ηδη και δεν χρειαζεσαι βασεις απο προηγουμενα χρονια...

Δημοσ.

κοιτα φιλε μου...θα περιμένω να βγουν οι βασεις εβγαλα μεαυτα αι με αυτα 12850 η δευτερη επιλογη μου εχει 13300 στο ρέθυμνο ειμαι και ειδική κατηγορία(κοινωνικα κριτήρια).Αν περάσωδεν ξαναδίνω αλλα αν δεν περασω που να σου πωτην αληθεια δεν θελω να περάσω θελω να ξαναδοσω για το γαμώτο που εγραψα τοσο χαμηλά

Δημοσ.

Αν ήθελα να σου την πω, θα έγραφα ότι απέτυχες για δεύτερη συνεχόμενη φορά, αλλά δε στο είπα. Ότι θες να γίνεις μπάτσος και δεν μπορείς, είναι 2 φορές αποτυχία, αλλά ούτε αυτό στο είπα. Επίσης, διαβασμένος που γράφει μέσο όρο γύρω στο 13, δεν είναι άτυχος, είναι αδιάβαστος, ούτε αυτό στο είπα. Κάποιος που θέλει να πάει προς τα φιλολογικά και η καθηγήτρια του λέει πως τα γράμματα του δεν είναι ευανάγνωστα, μάλλον έχει πρόβλημα, αφού το μέσο επικοινωνίας του τομέα του είναι τα γράμματα/ οι λέξεις/ οι προτάσεις. Άνθρωπος που γράφει ακόμα και σε ένα forum, έχοντας περισσότερες ανορθόγραφες λέξεις από ορθογραφημένες και σχεδόν όλες τις προτάσεις ασύντακτες, μάλλον δεν έμαθε τίποτα στα 12 χρόνια του σχολείου, αλλά δεν το είπα.

Και σου ξαναλέω, μάθε τα βασικά στοιχεία της νεοελληνικής γλώσσας και θα τα πας πολύ καλύτερα. Η βιολογία μαθαίνεται σε 6 μήνες.

Δημοσ.

Αν ήθελα να σου την πω, θα έγραφα ότι απέτυχες για δεύτερη συνεχόμενη φορά, αλλά δε στο είπα. Ότι θες να γίνεις μπάτσος και δεν μπορείς, είναι 2 φορές αποτυχία, αλλά ούτε αυτό στο είπα. Επίσης, διαβασμένος που γράφει μέσο όρο γύρω στο 13, δεν είναι άτυχος, είναι αδιάβαστος, ούτε αυτό στο είπα.

+1

Δημοσ.

το σκεφτομαι κι εγω για πανελληνιες ξανα. μου τα κοψες τα φτερα Ινσομνιακ :P

Δημοσ.

το σκεφτομαι κι εγω για πανελληνιες ξανα. μου τα κοψες τα φτερα Ινσομνιακ :P

Αν τελιωσεις σχολη μετα πας με κατατακτηριες

Δημοσ.

indeed. τον Δεκεμβρη θα δωσω.

ποσες ειναι ομως οι πιθανοτητες να μπω? :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...