Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα,

Παιδιά θέλω να κάνω format σε ένα Compaq netbook... τα Windows Xp που φοράει έχουν καταστραφεί, δεν κάνει boot με τίποτα!

Θέλοντας να εκκινήσω κάποιο usb με Windows XP δεν με αφήνει να το κάνω να εκκινεί πρώτο γιατί έχει κωδικό στο BIOS...

Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση; ( Κάτι άκουσα πως μπορώ να κάνω με ένα κωδικό που βγάζει εάν πατήσω 3 φορές λάθος κωδικό... Ξέρει κάποιος κάτι; )

Ευχαριστώ. :-)

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα,

Παιδιά θέλω να κάνω format σε ένα Compaq netbook... τα Windows Xp που φοράει έχουν καταστραφεί, δεν κάνει boot με τίποτα!

Θέλοντας να εκκινήσω κάποιο usb με Windows XP δεν με αφήνει να το κάνω να εκκινεί πρώτο γιατί έχει κωδικό στο BIOS...

Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση; ( Κάτι άκουσα πως μπορώ να κάνω με ένα κωδικό που βγάζει εάν πατήσω 3 φορές λάθος κωδικό... Ξέρει κάποιος κάτι; )

Ευχαριστώ. :-)

Ο κωδικός στο bios δεν μπορεί να μπει μόνοσ του.. Καοποιο χεράκι έκανε την δουλειά.. Ρώτα τον ιδιοκτήτη αν τον ξέρει αλλιώς πες μας πιο μοντέλο είναι και τι μάρκα γι να σου βρούμε τους εργοστασιακούς κωδικους

Δημοσ.

Παιδιά τελικά κατάφερα να εκκινήσω το usb των Windows χωρίς να μπω στο bios αλλά ενώ πάω να κάνω εγκατάσταση είτε XP είτε 7 , δεν ολοκληρώνεται καμία από τις δύο διαδικασίες τι φταίει το bios .. ???

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα σας και συγνωμη για τυχον ορθογραφικα αλλα εχω πα8ει κατι παρομοιο και δν μοθ κανει boot ουτε τα ubuntu ουτε μοθ διαβαζει το usb τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

μπορειτε να ψαξετε στο google για καποιο service manual ή καποιο pdf με οδηγιες του laptop το οποιο ισως εχει βοηθεια για το πως θα κανετε ρεσετ στο bios.ετσι την πατησα και εγω με ενα Toshiba παλιο και βρηκα το service manual και βραχυκυκλωσα 2 επαφες στην βαση του laptop και εφτιαξαν ολα...Ο φιλος hackrtom ομως δεν μαας λεει που κολαει στην εγκατασταση....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...