Προς το περιεχόμενο

ΠΡόβλημα με εύρεση σκληρού δίσκου Wd

makaveli21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπέρα μου σε όλο το σεβαστό μας forum. Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζω τον τελευταίο καιρό.

Συμβαίνει μετά από ένα ορισμένο αριθμό φορώ που ανοίγω το pc να μου πετάει το εξής μήνυμα. Στο boot "Verifying DMI pool data" Boot from Cd/Dvd.

Είναι ένα μήνυμα που δείχνει ότι χάνει επαφή με τον σκληρό δίσκο που περιέχει το λειτουργικό. Έχει κανένας ιδέα για ποιο λόγο μπορεί να συνβαίνει κάτι τέτοιο? Εγλω προσωπικά δεν έχω κάνει καμία αλλαγή στον δίσκο. Αξίζει επίσης να σημειωθεί το γεγονός ότι υπάρχουν 2 σκληρο΄λι δίσκοι πάνω στο μηχάνημα.

Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει παρακαλώ πολύ!!!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το Hard disk sentinel η το πρόγραμμα ελέγχου της WD και να τσεκάρεις την υγεία του σκληρού σου!!

Δημοσ.

όχι και πάλι μετά το reset αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.

Θα τσεκάρω και για την "υγεία" του σκληρού μου δίσκου και θα σας ξαναπαντήσω.

Το περίεργο είναι πως όταν ανοίγω το κουτί και κοθυνάω λίγα τα sata καλώδια τότε λύνεται το πρόβλημα

λέτε να μην κάνει καλή επαφή κανένα καλώδιο? αλλα τις περισσότερες φορές πως λειτουργει???

Δημοσ.

όχι και πάλι μετά το reset αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.

Θα τσεκάρω και για την "υγεία" του σκληρού μου δίσκου και θα σας ξαναπαντήσω.

Το περίεργο είναι πως όταν ανοίγω το κουτί και κοθυνάω λίγα τα sata καλώδια τότε λύνεται το πρόβλημα

λέτε να μην κάνει καλή επαφή κανένα καλώδιο? αλλα τις περισσότερες φορές πως λειτουργει???

Δεν έχεις να ΄χασεις τπτ με το να τα άλλαξεις με καινουργιά!!

Δημοσ.

ναι με το Hd sentinel

Ωραια, ανοιγεις το προγραμμα , διαλεγεις τον σκληρό που μας ενδιαφέρει και μας λες τι λέει στο performance και στο health!

Δημοσ.

100% και στα 2 στοιχεία.

Το θέμα όμως είναι ότι αυτό το δείχνει τώρα που το pc είναι ανοικτό και δουλεύει ρολόι. Για να το ανοίξω όμως προηγουμένως πάλι επανέλαβα την ίδια διαδικασία. άνοιγμα κουτιού και τα ρέστα :(

Δημοσ.

Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ότι δεν φταίει ο σκληρός!!

Δοκίμασε να αλλάξεις και το καλωδιο sata όπως επίσης να αποσυνδέσεις εντελώς το dvd drive!!!!

Δημοσ.

Να έχει πρόβλημα και να κολάει το bios όταν παέι να το αναγνωρίσει και εσύ να νομίζεις ότι είναι προβλημα του σκληρου!!

Δεν ΄χανεις τπτ να το δοκιμάσεις!!!

Δημοσ.

να το αποσυνδέσω τελείως να κάνω δοκιμή κ μετα να το ξαναβάλω λες?

Αποσύνδεσε το τελείως και κάνε δοκιμή!! Αν δεν σου εμφανισει το προβληά τοτε αστο αποσυνδεμένο για αρκετα boot για να σιγουρευτείς ότι έφταιγε αυτο!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...