essediss Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 γεια σας.Ποια πιστευεται οτι ειναι η καλυτερη επιλογη για pci ασυρματη καρτα δικτυου?
SPANK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Θέλεις οπωσδήποτε pci ? αν οχι δες την usb της alfa
essediss Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 θα προτιμουσα pci γιατι νομιζω οτι εχουν καλυτερες αποδοσεις απο τις usb.Δεν ξερω εαν κανω λαθος. Επισης θελω να μπορω να αλλαξω σε αλλη κεραια μεγαλυτερης εμβελειας εαν δεν εχω καλο σημα.
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 η pci εχει το καλο της κεραιας αλλα δεν ειναι καλυτερη απο την alfa που ειναι 500mw.οποτε παρε alfa.γιατι τα παραπανω mw θα σου δωσουν καλυτερη αποδοση απο το να βαλεις μια παραπανω db κεραια πανω στην Pci καρτα που θα ειναι 100 mw.
vasi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 pci είναι πάντα καλύτερη δίχως φανταστικά τρικ.... καλή είναι TL-WN851N 802.11n/g/b 300M PCI Adapter, Atheros, 2x2 MIMO, 2.4GHz http://www.aerial.net/shop/product_info.php?cPath=45&products_id=659
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 το κακο με την Pci ειναι οτι αν εχεις το κουτι σου πισω απο κανα επιπλο η χωμενο σε κανα γραφειο παιζει χαλια .οποτε εκει η usb σκοτωνει.γιατι οι περισσοτεροι τα pc τα εχουν χωμενα σε παραξενα σημεια με αποτελεσμα η καρτα να εχει γυρω της γραφειο ,ξυλο τοιχο και να παζει αστα να πανε.και δεν ειναι usb βαζεις προεκταση και τερμα.εκτος αν εχεις το pc πανω σε κανα γραφειο κτλ.εχω δει μερικα ατομα που βαζαν το pc μεσα στις ξυλινες υποδοχες που εχουν τα γραφεια για Pc και η καρτα τζιφος.και υποχρεωτικα επεκταση για να βγει η κεραια σε ποιο καλο σημειο.βεβαια εχεις και μερικες απωλειες απο την καλωδιο αλλα οκ
ribo7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 pci είναι πάντα καλύτερη δίχως φανταστικά τρικ.... καλή είναι TL-WN851N 802.11n/g/b 300M PCI Adapter, Atheros, 2x2 MIMO, 2.4GHz http://www.aerial.net/shop/product_info.php?cPath=45&products_id=659 Πήρα για ένα φίλο μου την TPLink 851N και μόλις τη βάλαμε, έκλεινε ο υπολογιστής όταν έφτανε στην οθόνη του login των windows? Τραβάει τόσο ρεύμα? Έπειτα τη βγάλαμε και πάλι ο υπολογιστής φαινόταν να ξεκινάει αλλά έκλεινε πάλι. Να φταίει κάτι άλλο? Thanks!
Thanos1972 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μην μου λες τετοια γιατι πηρα και εγω για ενα φιλο σημερα το στικακι TL-WN 721N και δεν το εχω δοκιμασει ακομα.
ribo7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Αν καρφώναμε κανά stickaki πιστεύω δε θα είχαμε πρόβλημα. Απλά το άνοιξε - κλείσε κουτί, βάλε βγάλε καλώδια ίσως να το πείραξε. Απλά την πρώτη φορά μου έκανε εντύπωση και σκέφτηκα ότι μπορεί να φταίει η κάρτα. Αλλά και χωρίς αυτή τίποτα..
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Πήρα για ένα φίλο μου την TPLink 851N και μόλις τη βάλαμε, έκλεινε ο υπολογιστής όταν έφτανε στην οθόνη του login των windows? Τραβάει τόσο ρεύμα? Έπειτα τη βγάλαμε και πάλι ο υπολογιστής φαινόταν να ξεκινάει αλλά έκλεινε πάλι. Να φταίει κάτι άλλο? Thanks! μια καρτα wireless δεν νομιζω να ειναι παραπανω απο 5 watt καταναλωση.γενικως μηδεν καταναλωση.μαλλον κατι αλλο φταιει. Μην μου λες τετοια γιατι πηρα και εγω για ενα φιλο σημερα το στικακι TL-WN 721N και δεν το εχω δοκιμασει ακομα. δεν θα εχεις θεμα.κατι αλλο εχει γινει Αν καρφώναμε κανά stickaki πιστεύω δε θα είχαμε πρόβλημα. Απλά το άνοιξε - κλείσε κουτί, βάλε βγάλε καλώδια ίσως να το πείραξε. Απλά την πρώτη φορά μου έκανε εντύπωση και σκέφτηκα ότι μπορεί να φταίει η κάρτα. Αλλά και χωρίς αυτή τίποτα.. δες οτι ολα τα καλωδια ειναι πανω σιγουρα.ειδικα τροφοδοσιας motherboard.και το 24 Pin και το 4 pin.επισης σιγουρεψου οτι δεν κουνησες καμια ψυκτρα και δεν παταει καλα πανω με αποτελεσμα η cpu να φτανει σε θερμοκρασια αστα να πανε και να κλεινει.επισης οτι το φανακι γυριζει.δες cpu temp απο το bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα