SCORPIOS_X Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 παιδια γνωριζει κανεις τι χρειαζεται για να γινει καποιος ασφαλιστης? σπουδες,σεμιναρια τκλ εγω βασικα ειμαι στρατιωτικος και θελω να το εχω σαν εξτρα αυτο να κανω ασφαλειες παντως τυπου. με ενδιαφερει βασικα η εταιρια ARAG και μονο. υπαρχει καποιος να με ενημερωσει τι πρεπει να κανω και αν αυτο γινεται?
kleidokratwr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Εχμ, γιατί δεν ρωτάς στην ίδια την εταιρία να σου πει συγκεκριμένα τι θέλουν; Αντίστοιχα σαν στρατιωτικός δεν ξέρω κατα πόσο επιτρέπεται να κάνεις δεύτερο επάγγελμα. Και να φανταστείς πως διάβασα ΄Τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος ασφαλίτης' και μπήκα έτσι για το hype.
kage Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 δεν ειναι ασφαλιστικη,νομικη προστασια ειναι.Ας πουμε σαν να πληρωνεις καθε μηνα εναν δικηγορο μεχρι να τον χρειαστεις.. οι ασφαλιστες πρεπει να χουν μαλλον πρεπει να εχουν αδεια ασφαλιστικου συμβουλου ή πρακτορα
black_widow Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Καταρχάς δεν επιτρέπεται να απασχοληθείς ως ασφαλιστικός σύμβουλος. Πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι διατηρούν μαύρους κωδικούς σε πρακτορεία , βέβαια μετά αν σου φάει τα λεφτά σου ο πράκτορας φυσικά δε θα μπορείς να βρεις το δίκιο σου αφού δε φαίνεσαι πουθενά. Πρέπει να έχεις κάνει συνεννόηση να αναλαμβάνει οπωσδήποτε το after sales support ο πράκτορας γιατί αν πας εσύ να τον εξυπηρετησεις σε θέμα αποζημίωσης πίστεψε με θα φανεί ότι δεν κατέχεις τα του επαγγέλματος. Οι συστάσεις είναι σημαντικός τρόπος εύρεσης νέων πελατών σε αυτό το επάγγελμα. Η άλλη εναλλακτική που ακολουθείται κατά κόρον είναι να χρησιμοποιείς κάποιο κωδικό συγγενή σου ή φίλου σου ασφαλιστικού συμβούλου. Το επάγγελμα αυτό απαιτεί επιτυχία σε εξετάσεις , ασφαλιστήριο αστικής ευθύνης , έναρξη σε εφορία , τήρηση βιβλίων και ΤΕΒΕ . Απαραίτητη προυπόθεση είναι να έχεις απολυτήριο λυκείου. Ασφαλιστής λέγεται η ασφαλιστική εταιρεία , ασφαλιστικός διαμεσολαβητής / σύμβουλος λέγεται το επάγγελμα . Δε σε συμφέρει να ασχολείσαι με μία μόνο εταιρεία γιατί έτσι περιορίζεις τον κύκλο πελατών που μπορεί να έχεις . Βρίσκεις ένα πρακτορείο που να συνεργάζεται με αυτήν και με άλλες εταιρειες και συνεννοείσαι για τον τρόπο συνεργασίας. Φροντίζεις να έχει κάποια ελάχιστα standards το πρακτορείο , να βγάζουν προσφορές σε λογικό χρόνο , να έχουν συνεργασία με κούριερ για τα συμβόλαια κ.λ.π.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.