vdanasto Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Οι Hyper 212+ και Corsair A70 είναι εξαιρετικές και δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι καλύτερο, ειδικά αν δεν πρόκειται να ασχοληθείς με extreme overclocking. Αν θεωρείς ότι σε ενοχλεί ό θόρυβος, μπορείς πάντα να ρίξεις τις στροφές των ανεμιστήρων. Προσωπικά έχω την Hyper και έχω ρίξει τις στροφές στο μισό, πράγμα που την κάνει πρακτικά αθόρυβη. Σε full στροφές ακούγεται αρκετά. Μια διόρθωση σε αυτό που είπε η φίλτατη karmen. H Hyper 212+ περιλαμβάνει brackets για τοποθέτηση δεύτερου ανεμιστήρα (σε push-pull διάταξη), αλλά η συσκευασία έχει μόνο έναν ανεμιστήρα μέσα. Η Corsair A70 περιέχει 2 ανεμιστήρες, όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε.
peter_pan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Το αθόρυβη είναι και κάτι σχετικό... Κάτι που εσένα μοιάζει αθόρυβο εμένα μου φαίνεται θορυβώδες... Η freezer είναι νομίζω πιο ήσυχη από όλες... Δεν τις έχω δουλέψει όλες για να συγκρίνω και να σου πω με σιγουριά... Η hyper 212 και η A70 έχουν σίγουρα καλύτερη απαγωγή θερμότητας αλλά νομίζω πρέπει να είναι λίγο πιο φασαριόζικες από την freezer... Εχουν και 2 ανεμιστήρες σε push/pull βέβαια ενώ η freezer ένα... Η freezer που λες αν ειναι αυτη, εχει 2 ανεμιστηρες και οχι εναν.Απλα ο ενας ειναι minimal και περναει απαρατηρητος. Το παρατηρησα γιατι εχω παραγγειλει και εγω την ιδια ψυκτρα.Βεβαια δε ξερω ποσο θορυβο μπορει να κανει αυτο το μικρο ανεμιστηρακι, απλα το αναφερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.