Προς το περιεχόμενο

Καινούρια κάρτα ήχου

skim045

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μπαίνω απ'ευθείας στο θέμα. Θέλει ένας γνωστός μου να βάλει μία κάρτα ήχου στον υπολογιστή του, την οποία θα τη συνδέει πάνω στα ηχεία του στερεοφωνικού του. Τί έχετε να προτείνεται; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν δεν πεις παραπάνω, για τι ακριβώς την θέλει, εγώ θα σου πω να χρησιμοποιήσει την onboard.

Δημοσ.

Χμμμμμ. Όταν χρησιμοποιεί την onboard και το δυναμώσει λίγο αμέσως χαλάει ο ήχος. Δεν χρειάζεται κάτι πολύ εξεζητημένο. Απλά να μην αλλοιώνεται ο ήχος μόλις το δυναμώνει λίγο.

Δημοσ.

Χμμμμμ. Όταν χρησιμοποιεί την onboard και το δυναμώσει λίγο αμέσως χαλάει ο ήχος. Δεν χρειάζεται κάτι πολύ εξεζητημένο. Απλά να μην αλλοιώνεται ο ήχος μόλις το δυναμώνει λίγο.

Δεν νομιζω να φταίει η onboard για αυτό!!

Ο ήχος χαλάει ο΄ταν αυξάνει την ένταση απο τα windows ή απο το στερεοφωνικό??

Δημοσ.

Απο το στερεοφωνικό.

Τωρα είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι δεν φταίει η onboard!!!

Τι στερεοφωνικό έχει και ποια ηχεία??

Δημοσ.

Χμμμμμμ. Δεν ξέρω για το τι έχει. Θα μάθω και θα σας πω. Ναι αλλά με την αλλαγή της κάρτας ήχου δεν αλλάζει και η ποιότητα του ήχου; Δεν θα παίζει πιο καλά;

Δημοσ.

Χμμμμμμ. Δεν ξέρω για το τι έχει. Θα μάθω και θα σας πω. Ναι αλλά με την αλλαγή της κάρτας ήχου δεν αλλάζει και η ποιότητα του ήχου; Δεν θα παίζει πιο καλά;

Οχι απαραίτητα!!! Μια καλή κάρτα ηχου θα πρέπει να συνοδεύεται και από ένα πάρα πολύ καλό ηχοσύστημα + ηχεία καθώς και ένα πολυ καλό αυτί για να καταλαβεις διαφορά απο μια συγχρονη onboard!!

Μια που θα μάθεις για το στερεφωνικό κανε μια ερώτηση και για το πια μητρική εχει και πες μας!!

Δημοσ.

Η μητρική σίγουρα είναι παμπάλαια. Δεν θυμάμαι ακριβώς ποιό μοντέλο αλλά θυμάμαι ότι είναι μία msi με s478, ddr, agp, ata όποτε δεν περιμένω και κάτι καλό απο την onboard κάρτα ήχου...

Δημοσ.

Η μητρική σίγουρα είναι παμπάλαια. Δεν θυμάμαι ακριβώς ποιό μοντέλο αλλά θυμάμαι ότι είναι μία msi με s478, ddr, agp, ata όποτε δεν περιμένω και κάτι καλό απο την onboard κάρτα ήχου...

Α καλααααααα.... τοτε ναι μπορεί να φταίει και η onboard λόγο παλαιότητας!! Απο την άλλη όμως δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να ρίξεις χρήματα έστω και για καρτα ήχου για τόσο παλιό σύστημα!!!

Με μια τέτοια θα είναι αρχαντας πιστεύω!!

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=4394&cat=14

Δημοσ.

Εννοείτε πως όχι. Και όλα τα σχετικά. ;)

Αααα οκ γιατι τρομαξα προς στιγμήν!!!

Τότε ας μείνει με την onboard της καινουργιας μητρικής!! Μια χαρά είναι!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...