billst21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Φιλος από το forum, αγόρασε από εκεί μια 6850 νομίζω με 90 ευρώ και του βγήκε αστέρι. Την σκίσαμε στα tests/games και δεν μασάει μία. Ούτε θερμοκρασίες, ούτε κολλήματα. Και απ΄ότι μου είπε οι τιμές εκεί είναι ενδεικτικές. Πας από κοντά και κάνεις παζάρια. Στο site την 6850 την βλέπαμε 129. ο φίλος είμαι εγώ και είναι έτσι όπως τα λέει ο νίνο απλά αν έχεις και καμμιά γνωριμία είναι καλύτερα... o bill Ναι; Πραγματικά θηρίο η καρτούλα.... Παίδες θα συμφωνήσω και εγώ... Σε μερικά αξίζει να πας όπως κουτι και αν κόβει και το μάτι σου καμιά καρτούλα... Και αν δεν κάτσει επιστροφή... Το έχει κάνει ο bill αν λέμε το ίδιο άτομο με το Nino... Δεν γύρισε την 6850 άλλα το έχει κάνει σε άλλα προιοντα όπως τα λέει και η φίλη μου η karmen χεχεχεχε
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 ο φίλος είμαι εγώ και είναι έτσι όπως τα λέει ο νίνο απλά αν έχεις και καμμιά γνωριμία είναι καλύτερα... Α εσύ είσαι πουλάκι μου; Καλά το κατάλαβα
billst21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Α εσύ είσαι πουλάκι μου; Καλά το κατάλαβα ε εσύ όλα τα καταλαβαίνεις...
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 ε εσύ όλα τα καταλαβαίνεις... όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω
alximistis_82 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Καταλαβα, ακομα και στο στοκ house πρεπει να εχεις βυσμα!!!!!!!! Ωστε να παρεις καλο προιον ή να εισαι τυχερος ωστε να σου κατσει κατι καλο.....Τεσπα, για την ιστορια, πηρα τελικα απο συμφορουμιτη την GTX470 της PNY! Ευχαριστω πολυ ολους σας για το ενδιαφερον!!!
blacksuede Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 (δεν είναι και τόσο εύκολο το Νέα Σμύρνη - Μεταμόρφωση....Αλλά μην ξεχνάμε ότι κάποιοι άλλοι ζούνε από το στοκατζίδικο...) Τα προιόντα που είναι στα καταστήματα δεν είναι πάντα εκθεσιακά, ελέγχουν τις ποσότητες από πάνω κι όταν βλέπουν ελάχιστα κομμάτια τα βαφτίζουν εκθεσιακά κ τα σκοτώνουν. Ετσι έχω πάρει αρκετά πραγματάκια που ήταν όλα σφραγισμένα....
panos_chem Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Απο στοκ house του PnP ειχα παρει την μητρικη της υπογραφης μου πριν εναν χρονο και μεχρι στιγμης δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα. Μπορει να ηταν και απο επιστροφη γιατι μου εκανε εντυπωση οτι το πισω πανελακι της ηταν σφραγισμενο στην συσκευασια του, δλδ ολοκαινουργιο, και επισης δεν ειχε ιχνος σκονης, ουτε εκει που βιδωνει απρα στιγματα οπως εχουν οι χρησιμοποιημενες. Βεβαια την πηρα 73ευρω και οχι 130 που την πουλαγανε εκεινη την εποχη τα καταστηματα. Εδω και εναν χρονο δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα!!! Ουτε επανακινησεις, ουτε χαλασμενες θυρες, slot κτλ. Αμα ειχε προβλημα δεν θα το παρουσιαζε? Μηπως ηταν επιστροφη απο πελατη? Γιατι και εγω εχω τυχει να παρω μητρικη απο την cosmodata και επειδη δεν μου αρεσε καθολου την συσκευασα και την εστειλα πισω λεγοντας τους οτι δεν μου κανει κτλ κτλ και μου την αλλαξανε. Δουλεψε δλδ μια ωρα. (δεν είναι και τόσο εύκολο το Νέα Σμύρνη - Μεταμόρφωση....Αλλά μην ξεχνάμε ότι κάποιοι άλλοι ζούνε από το στοκατζίδικο...) Τα προιόντα που είναι στα καταστήματα δεν είναι πάντα εκθεσιακά, ελέγχουν τις ποσότητες από πάνω κι όταν βλέπουν ελάχιστα κομμάτια τα βαφτίζουν εκθεσιακά κ τα σκοτώνουν. Ετσι έχω πάρει αρκετά πραγματάκια που ήταν όλα σφραγισμένα.... Ενας φιλος μου ειχε παρει εκθεσιακο σκληρο δισκο και ηταν καμμενος! Μαλιστα ενας υπαλληλος του πλαισιου μου ειπε οτι τα εκθεσιακα επρεπε να βρισκοταν στο στοκ και οχι στα καταστηματα γιατι ειναι αντικειμενα απο κατασκευη! Ιδιως οι σκληροι!! Βέβαια ξεφευγουμε απο το θεμα, ειναι αλλη ιστορια αυτο.....
ca6mio Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 το θέμα είναι ότι τα καλά κομμάτια δεν φτάνουν ποτέ στο site, και ότι εμφανιστεί δεν είναι διαθέσιμο εκεί, το τηλέφωνο του στοκατζίδικου απλά είναι εκτός κ όσες φορές πήγα με γνωστούς ήταν τσάμπα κόπος, είτε τα καπαρώνουν οι ημέτεροι είτε τα χτυπάνε οι πιο τυχεροί... Ποσο δικιο εχεις... Σε βαθμο που αν βρεις καμια ευκαιρια να αρχισεις να αναρωτιεσαι τι στραβο εχει και δεν το βλεπεις αφου πιστευεις οτι αν δεν ειχε κατι στραβο θα την ετρωγαν οι απο μεσα...
liopyr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δεν ξέρω αν είμαι τυχερός, αλλά έχω αγοράσει σίγουρα διψήφιο αριθμό πραγμάτων από το stock house (κυρίως μητρικές και κάρτες γραφικών) για εμένα και γνωστούς, και το μόνο που βγήκε ελαττωματικό ήταν ένα mouse. Προσωπικά το ρισκάρω, αφού κάνω σχολαστικό οπτικό έλεγχο πρώτα.
stevedri Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 εχω αγορασει απο stock house του πλαισιου και σε μενα ηταν μερικα χαλασμενα. το θεμα ειναι οτι τα χρηματα δεν στα επιστρεφουν οποτε πρεπει να παρεις κατι αλλο και συνηθως κατι λιγο πιο ακριβο.... οποτε παιρνω πραγματα που να μην ειναι πολυ ακριβα ωστε εαν ειναι μαπα να μην τα κλαιω ..... παντως για να αγορασω απο stock πρεπει να ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ευκαιρια. α ... και κατι αλλο... εαν βρω αυτο που θελω σε stock h απο φιλο με αγγελια απο το insomnia , θα διαλεξω τον φιλο απο την αγγελια. προτιμω να παρει τα χρηματα ο φιλος παρα το πλαισιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.