alximistis_82 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Καλησπερα, παιδια! Θα ηθελα να σας ρωτησω, σκεφτομαι να αγορασω καρτα γραφικων απο το stock house του πλαισιου. Εχετε αγορασεις εσεις? Να φοβαμαι μη μου βγει μαπα? Δινουν 6 μηνες εγγυηση. Ειναι καρτες γραφικων απο επισκευη? Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!!!
rafail1994 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Όλα τα πράγματα που βλέπεις στο stock house είναι χαλασμένα προϊόντα που τα έχουν επισκευαστεί. Για μένα το μόνο που αξίζει να πάρεις απο εκεί ειναι κανένα κουτί που θα το βρεις σε πολύ χαμηλή τιμή και να το μοντάρεις
alximistis_82 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Βλεπω κατι 470 στα 150 και το σκεφτομαι να κατεβω αυριο να παω να την χτυπησω!!! Αξιζει λετε?
p_under Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 δεν ειναι χαλασμενα προιοντα , απλα ειναι ειτε επιστροφες ειτε προιοντα με χαλασμενη συσκευασια . για μενα αξιζει να παρεις κατι απο εκει αλλα μικρης αξιας.
ninos30 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Φιλος από το forum, αγόρασε από εκεί μια 6850 νομίζω με 90 ευρώ και του βγήκε αστέρι. Την σκίσαμε στα tests/games και δεν μασάει μία. Ούτε θερμοκρασίες, ούτε κολλήματα. Και απ΄ότι μου είπε οι τιμές εκεί είναι ενδεικτικές. Πας από κοντά και κάνεις παζάρια. Στο site την 6850 την βλέπαμε 129.
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Πάντως η αλήθεια ειναι οτι δεν θα αγόραζα hardware απο stock house γενικότερα, αντε κανέναν κουτάκι σε καλή τιμή όπως ειπε και ο rafail
ninos30 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Γενικά θα συμφωνήσω. Εγώ δεν θα αγόραζα με τίποτα HDD/CPU/MB, γιατί τα προβλήματα μπορεί να στα βγάλουν στην πορεία και άντε να τρέχεις μετά. Και ειδικά Mobo που τα προβλήματα που βγάζει είναι "στο Περίπου" και δεν καταλαβαίνεις με την μία τι τρέχει. Αλλά για VGA/RAM που μπορείς άνετα να τα σκίσεις μόλις τα πάρεις, κι αν δεν να τα πας πίσω, τότε δεν θα έλεγα όχι. Βέβαια είμαι Θεσσαλονίκη και μιλάω εκ του ασφαλούς Πραγματικά δεν ξέρω αν όντως θα έπαιρνα ΓΙΑ ΜΕΝΑ από εκεί.
Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 εγω αν βρω θα παρω μια δευτερη 6850 μιας και εχω εγγυηση για την πρωτη
alfas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Είναι προϊόντα που προέρχονται απο επισκευές, απο επιστροφές, απο εκθεσιακά κομμάτια, απο χαλασμένες συσκευασίες και απο παλιά μοντέλα... Νομίζω πως κάποια αξίζει να τα πάρεις απο stock ή μεταχειρισμένα τελοσπάντων και κάποια άλλα οχι...
blacksuede Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 το θέμα είναι ότι τα καλά κομμάτια δεν φτάνουν ποτέ στο site, και ότι εμφανιστεί δεν είναι διαθέσιμο εκεί, το τηλέφωνο του στοκατζίδικου απλά είναι εκτός κ όσες φορές πήγα με γνωστούς ήταν τσάμπα κόπος, είτε τα καπαρώνουν οι ημέτεροι είτε τα χτυπάνε οι πιο τυχεροί...
panos_chem Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 το θέμα είναι ότι τα καλά κομμάτια δεν φτάνουν ποτέ στο site, και ότι εμφανιστεί δεν είναι διαθέσιμο εκεί, το τηλέφωνο του στοκατζίδικου απλά είναι εκτός κ όσες φορές πήγα με γνωστούς ήταν τσάμπα κόπος, είτε τα καπαρώνουν οι ημέτεροι είτε τα χτυπάνε οι πιο τυχεροί... Σε αυτο συμφωνω απολυτα!!! Το ιδιο και με τα εκθεσιακα που εχουν στα κανονικα καταστηματα. Οτι ειναι σε εκθεσιακο δεν υπαρχει!!!!!!
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Καρτα γραφικων, μνημες και κουτια αγοραζω ανετα απο το stock house. Αποφευγω motherboard, CPU για ευνοητους λογους. Πηγαινε δες την και εσυ, παρε την και λιωσε την στα τεστ. Αν ολα ειναι καλα τοτε εισαι κομπλε αρχηγος.
venumis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μακρια απο stock house, είχα αγοράσει μια Ati, είχε πρόβλημα και την πήγα πίσω, πήρα μια της nVidia, είχε πρόβλημα και την πήγα πίσω, πήρα μια άλλη Ati είχε πρόβλημα και την πήγα πίσω.. Τελικά καταφέρανε να μου κρατήσουν τα χρήματα σαν πιστοτικό και εγω μετά απο καιρό να αγοράσω κάτι άσχετο.. Χάλασα λεφτά στις βενζίνες + χρόνο για άσκοπες μετακινήσεις, είναι μεγάλη λαμογιά το stock house στα ηλεκτρονικά.. Μακρια λοιπόν γιατι το μόνο που θα αποκτήσεις θα είναι ενα πιστοτικό!!!
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Φιλος από το forum, αγόρασε από εκεί μια 6850 νομίζω με 90 ευρώ και του βγήκε αστέρι. Την σκίσαμε στα tests/games και δεν μασάει μία. Ούτε θερμοκρασίες, ούτε κολλήματα. Και απ΄ότι μου είπε οι τιμές εκεί είναι ενδεικτικές. Πας από κοντά και κάνεις παζάρια. Στο site την 6850 την βλέπαμε 129. o bill Ναι; Πραγματικά θηρίο η καρτούλα.... Παίδες θα συμφωνήσω και εγώ... Σε μερικά αξίζει να πας όπως κουτι και αν κόβει και το μάτι σου καμιά καρτούλα... Και αν δεν κάτσει επιστροφή... Το έχει κάνει ο bill αν λέμε το ίδιο άτομο με το Nino... Δεν γύρισε την 6850 άλλα το έχει κάνει σε άλλα προιοντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.