Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Καλησπερα, ψαχνω αυτο που λεει ο τιτλος. Με ενδιαφερει να εχει πολυ καλη ποιοτητα αποδοσης του ηχου και φυσικα να μην εχει διαρκεις διακοπες. Επισης καλο θα ηταν (αλλα οχι 100% απαραιτητο) το συγκεκριμενο bluetooth να μπορει να συνδεθει και σε κινητο τηλεφωνο (SGS2). Bασικα υπαρχει καν αυτο που ζηταω ή ειμαι εντελως ακυρος? Παρατηρησα τις προαλλες στο jailbroken ipod touch μου 3.1.2 (χωρις διαθεση αναβαθμισης ) την ενδειξη bt στις ρυθμισεις οποτε εικαζω πως ειναι για αυτον τον σκοπο. Να πω πως ειμαι 100% ασχετος απο συσκευες bluetooth και οχι πολυ σχετικος με τα ipod touch (περαν του τυπικου jb για συγκεκριμενους λογους), οποτε αν δεν γινεται αυτο που ζηταω απλως ριξτε Χ. Παρεμπιπτοντως ελπιζω να ειναι στην σωστη κατηγορια το θεμα, το thread του ipod touch μου φαινεται πολυ generic για να ποσταρω εκει και το forum της Κινητης Τηλεφωνιας οχι πολυ σχετικο με αυτο που ζηταω (καθως το ipod δεν ειναι τηλεφωνο). Ευχαριστω.
arxaggelos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Storm μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο Sony Ericsson MW600. Πολλοί ευχαριστημένοι κάτοχοι το χρησιμοποιούν για iPhone, οπότε λογικά θα κάνει και για το iPod 3G (κάπου έχει συζητηθεί και στο παρόν φόρουμ). Εγώ το έχω ταυτόχρονα συνδεδεμένο στο SGS και στο W810i. Αν θέλεις συν και πλην πές μου. Το είχα πάρει στις εκπτώσεις 34Ε, καλό v4m.
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Εγώ το έχω ταυτόχρονα συνδεδεμένο στο SGS και στο W810i. Wait, ταυτοχρονα? Καλα αυτο ειναι τρελο συν (για την χρηση που σκοπευω να κανω). Αν ισχυει και στο ipod, το εχω παρει διχως δευτερη σκεψη Για πες μου αν μπορεις τα πλην του κυριως και αν εχει καλη ποιοτητα ηχου.
arxaggelos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ταυτόχρονα, αλλά δυστυχώς ενώ υποστηρίζει μεν μέχρι τρεις συσκευές, μόνο η μία μπορεί να είναι τηλέφωνο. Βέβαια μεε το SGS2 και το iPod που δεν είναι τηλέφωνο εσένα λογικά θα σου κάνει μια χαρά (εγώ το έχω για τηλέφωνο στο SE και για media στο SGS). Τα πλην δεν είναι πολλά, και είναι και λίγο υποκειμανικά: -το κλιπ είναι λίγο κοντό αν το βάλεις σε χοντρά ρούχα, πχ σε έναν χοντρό γιακά, -το touch slide που ρυθμίζει την ένταση θέλει λίγο να το συνηθίσεις και είναι σε κακή θέση (το ακουμπάς αναγκαστικά όταν θέλεις να αλλάξεις σταθμό στο ράδιο από την άλλη μεριά της συσκευής) -για επανάκληση θέλει διπλό κλικ, κι εγώ έχοντας συνηθίσει από το LG μου να γίνεται με παρατεταμένο πάτημα μου φαίνεται πιό δύσκολο να το συνηθίσω -δεν βγάζει tags στη μουσική ούτε αναγνώριση στις κλήσεις από το SGS (δηαδή βγάζει νούμερο, αλλά όχι όνομα από τις επαφές), αλλά αυτό είναι θέμα του android νομίζω, αφού το συγκεκριμένο handsfree τα υποστηρίζει κανονικά. Πχ α αναγνώριση βγαίνει κανονικά από το W810i (και νομίζω βγαίνουν και τα tags στα τραγούδια, δεν ξέρω γιατί το W810i δεν υποστηρίζει Α2DP έτσι κι αλλιώς) Τα συν: -OLED οθόνη -αναγνώριση και tags (όπου υποστηρίζονται) -αυτόνομο ψηφιακό ραδίοφωνο -3,5mm in, βάζεις ό,τι ακουστικά θέλεις. Επίσης μπορείς να ττο βάλεις σε εξωτερικά ηχεία και να χειρίζεσαι τη μουσική από τον καναπέ με το SGS στο χέρι -τα πλήκτρα μπρος-πίσω-play-pause παίζουν κανονικά με τους stock video και audio players του SGS, και αν δεν κάνω λάθος και με άλλους γνωστούς. Αν θέλεις κάποιον συγκεκριμένο πές μου και τον δοκιμάζω. Νομίζω δουλεύουν κανονικά και με τον player του iPod, αλλά καλύτερα βρες το κατάλληλο θέμα που σου έλεγα ότι υπάρχει. -Καλή αυτονομία, και φορτίζει με usb -Πολύ συπαθητική τιμή Τώρα για τον ήχο, δεν μπορώ να σου πω αντικειμενικά γιατί πολύ απλά δεν είχα ποτέ άλλα με A2DP. Πάντως εμένα μου φαίνονται πάνω από μια χαρά για τις ανάγκες μου (με τα φθηνά ακουστικά του W810i, τα δικά τους είναι απείραχτα στο κουτί, ίσως να είναι και καλύτερα), και κάνει stream και τον ήχο από ταινίες κανονικότατα. Αν θέλεις ρώτα και τον TonyK από το Myphone, νομίζω ήταν από τους πρώτους που τα πήρε.
gs20309 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Storm μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο Sony Ericsson MW600. Πολλοί ευχαριστημένοι κάτοχοι το χρησιμοποιούν για iPhone, οπότε λογικά θα κάνει και για το iPod 3G (κάπου έχει συζητηθεί και στο παρόν φόρουμ). Εγώ το έχω ταυτόχρονα συνδεδεμένο στο SGS και στο W810i. Αν θέλεις συν και πλην πές μου. Το είχα πάρει στις εκπτώσεις 34Ε, καλό v4m. +1 και εγώ αυτό χρησιμοποιώ, έχει και ράδιο με διπλά ακουστικά! κορυφαίο! απλά θα πρέπει οι 2 συσκευές που θα τα συνδέσεις να έχουν ίδια έκδοση bluetooth, εγώ πχ που σέρνω μαζί κ ενα w205(κακιά του ώρα) δεν συνδέεται ταυτόχρονα με το iphone 3g).. Στο iphone δειχνει τα ονόματα των επαφών εαν είναι γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες, ή αλλιώς δείχνει τον αριθμό.. νομίζω το καλύτερο είναι ότι το φορτίζω τόσο σπάνια που όταν τελειώνει η μπαταρία ξαφνιάζομαι κάθε φορά! βέβαια το μείον είναι ότι για το iphone μου που είναι παλίο είναι battary killer..αλλά δεν έχει σχέση με το bluetooth, είναι αστεράτο το mw600! ps. kai gamw tis times to petuxes!
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Thanks guys! Ψαχνω το θεμα που ειπε ο arxaggelos, τσεκαρω και post του ΤonyK (γι'αυτο κατι μου ελεγε η εικονα τους ) και λογικα προβαινω σε αγορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.