Navu Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Σίγουρα δε γίνεται να κάνεις "review" (ή να εκφέρεις εμπεριστατωμένη γνώμη) για ηχεία μέσω του tube, κανείς δεν είναι τόσο ανόητος να πιστεύει κάτι τέτοιο ούτε υποστήριξε κάτι τέτοιο (για τους λόγους που αναφέρθηκαν πιο πάνω). ΟΜΩΣ. . . μια ιδέα για το πως παίζει ένα σετάκι μπορείς να τη σχηματίσεις και παρά τους περιορισμούς που θέτουν η ηχογράφιση/βιντεοσκόπιση, συμπίεση, κωδικοποίηση κτλ κτλ κτλ, τα δείγματα μπορεί να είναι σαφέστατα και ολοκάθαρα! Ακούστε τα ακόλουθα κινέζικα Swan, και πείτε μου αν δεν ενθουσιαστήκατε με την εν γένει απόδοση. Κατά την ταπεινή μου άποψη, το σετ "ζωγραφίζει", αυτή η εντύπωση μου δόθηκε τουλάχιστον, παρά τους προαναφερθέντες, στρεβλωτικούς, περιοριστικούς παράγοντες!
ikaruga24 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Στα δικα μου μονιτορ παντως το συγκεκριμενο βιντεο ειναι κατω απο το 30% της διαυγειας που μου δινουν τα δικα μου απο αμεσες πηγες ηχου. Για την ιστορια ενα MP3 κατω των 128Kbps μου δινει πολυ περισσοτερη πιστοτητα και ποιοτητα. Το συγκεκριμενο βιντεο κανει τον ηχο μου να μοιαζει μονοφωνικος και "μουντος" και ειναι σαν να πνιγεται. Σαφως λοιπον δεν μπορεις να καταλαβεις τον ηχο απο ενα βιντεο. Το Fly me to the moon το εχω βαλει να το ακουσω σε 3 διαφορετικες εκδοσεις (μεταξυ αυτων και αυτη που παιζει στο βιντεο) αμεσα απο MP3 256Kbps και η διαφορα ειναι χαοδης και τα Swan θεωρουνται στην ιδια κατηγορια πανω-κατω με τα δικα μου (απλα τα δικα μου ειναι 8" και οχι 5"). P.S. ακυρο το κινεζικο τραγουδι που παιζει στο πενταλεπτο αλλα θα μου πεις κινεζικα ηχεια ειναι. Η τιμη τους βεβαια ειναι μακρια απο αυτο που ζηταει ο OP αν και ο ιδιος εχει ηδη παραγγειλει τα edifier.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.