Προς το περιεχόμενο

Ποιοτικά Ηχεία μέχρι 200 € ??

Dafnousaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα εχει ενας "γνωστος" μου.

Το κακο με αυτα τα "ηχεια" ειναι οτι πρεπει να κανεις συνεχομενα ελξεις για να ακουγεται ο ηχος.

Αλλιως οταν σταματησεις, σταματαει και ο ηχος.

*Επισης αν δεν κανεις σωστα τις ελξεις κανει διακοπες!

δυστυχώς δεν θα τα πάρω, είναι πολύ λίγα τα κιλά για μένα.... ! B)

πέρα απο την πλάκα άκουσα στο youtube τα ηχειάκια αυτά και είναι υπέροχα... αλλα 200 ευρώ...?? :confused: :confused:

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Entry level professional portable audio φιλος ^_^ Και φθηνα ειναι γι αυτο που ειναι αν αναλογιστεις τι κυκλοφορει στην αγορα στην ιδια κατηγορια. Σκεψου εταιριες οπως Adam και Dynaudio και δεν ξερω ποιες αλλες που πληρωνεις τοσα (και περισσοτερα) το τεμαχιο για την ιδια ποιοτητα. Ψαξε να βρεις παρομοιες επιλογες σε αυτα τα λεφτα και θα δεις οτι δεν ειναι και τοσο ακριβα γι αυτο που προσφερουν.

Δημοσ.

καλημέρα είμαι καινούριος στο forum και έτυχε να διαβάσω το θέμα σας! ετοιμάζομαι για την αγορά των παρακάτω ηχείων θα ήθελα την γνώμη σας γιατί όπως κατάλαβα κατέχετε περί ηχείων/εταιριών/ποιότητας κ.τ.λ! ευχαριστώ εκ των προτέρων

τα ηχεία είναι αυτά: Edifier S330D

Δημοσ.

Καλημέρα και σε σένα!

Τόσα που έχεις διαβάσει, θα έπρεπε να έχεις πεισθεί. Θα μου πεις "καλά ρε φίλε, περνάνε ηχητικές εντυπώσεις και συγκριτικά μεταξύ ηχείων μέσα από τα φόρα?". Όχι, θα σου απαντήσω, οπότε περίμενε τουλάχιστον τον gkpapad να σου πεις φρέσκες εντυπώσεις μόλις τα παραλάβει.

Δημοσ.

Καλημέρα και σε σένα!

Τόσα που έχεις διαβάσει, θα έπρεπε να έχεις πεισθεί. Θα μου πεις "καλά ρε φίλε, περνάνε ηχητικές εντυπώσεις και συγκριτικά μεταξύ ηχείων μέσα από τα φόρα?". Όχι, θα σου απαντήσω, οπότε περίμενε τουλάχιστον τον gkpapad να σου πεις φρέσκες εντυπώσεις μόλις τα παραλάβει.

Τα S530 τα έχω 2 μήνες σχεδόν. Για μουσική δεν το συζητώ, ότι καλύτερο έχω ακούσει σε ηχείο για ΠιΣι. Στα παιχνίδια πάρα πολύ καλά, δεν μου λείπουν καθόλου τα 5.1 ου είχα πρίν. Από τις καλύτερες αγορές στην κατηγορία τους και για τα λεφτά τους.

Δημοσ.

πέρα απο την πλάκα άκουσα στο youtube τα ηχειάκια αυτά και είναι υπέροχα... αλλα 200 ευρώ...?? :confused: :confused:

Ε αφου τα ακουσες απο το yiutube μπορεις να κοιμασε σιγουρος.

Αμα διαλεξεις και 1080p θα γινουν ακομα καλυτερα τα ηχεια. :Ρ

Δημοσ.

Ε αφου τα ακουσες απο το yiutube μπορεις να κοιμασε σιγουρος.

Αμα διαλεξεις και 1080p θα γινουν ακομα καλυτερα τα ηχεια. :Ρ

εσύ εξυπνάκια τα έχεις τα ηχεία και δεν σου αρέσουν...?? κοιμάμαι ήσυχος γιατι ξέρω οτι έχει κάτι ξεφτέρια σαν εσένα το insomnia..

όσο για το 1080p, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις τον πίνακα παρακάτω για να μάθεις και κάτι...

http://en.wikipedia.org/wiki/YouTube#Quality_and_codecs

Δημοσ.

καταρχήν σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας αλλά θα ήθελα κάποιος να μου πει συγκεκριμένα για τα s330d edifier διότι η διαφορά τους στα λεφτά είναι σημαντική για την τσέπη μου! γενικότερα έχουν μεγάλη διαφορά τα s530 σε(ποιότητα, αντοχή, ένταση κ.λ.π) ή την κάνω την δουλειά μου και με τα άλλα?

Δημοσ.

chefakos,

τα 330 είναι μία κατηγορία κάτω σχεδόν παντού απ'ότι μπορεί να δει κανείς (πλην της ποιότητας κατασκευής): μικρότερο σαμπ (6,5άρι αντί για το γνωστό 8άρι), μικρότεροι δορυφόροι (το mid-range έχει φτάσει στο κατώτατο όριο για επαρκή και "γεμάτη" αναπαραγωγή αυτής της περιοχής), πιο αδύναμοι ενισχυτές, εκπτώσεις στον εξοπλισμό, απλός, ενσύρματος τηλεχειρισμός κτλ κτλ κτλ...

Τη δουλειά σου πιθανότατα θα την κάνεις πολύ καλά και με τα 330 (εξαρτάται και από τις απαιτήσεις σου βέβαια), από κει και πέρα εγώ προσωπικά κάθε φορά που αγόρασα το "ένα νουμεράκι μικρότερο" για λόγους κόστους πάντα το μετάνιωσα. Δε σου λέω ότι η διαφορά των 80€ που τα χωρίζει είναι μικρή (σχεδόν διπλάσια τιμή), ούτε ότι εφόσον τα μεγάλα είναι 2 φορές πιο ακριβά, θα είναι και 2 φορές πιο καλά, πάντως σίγουρα αποτελούν πιο ώριμη, ολοκληρωμένη και future-proof αγορά!

Με κάθε φιλική διάθεση, θα σου έλεγα να κάνεις προσπάθεια για τα 530.

Δημοσ.

εσύ εξυπνάκια τα έχεις τα ηχεία και δεν σου αρέσουν...?? κοιμάμαι ήσυχος γιατι ξέρω οτι έχει κάτι ξεφτέρια σαν εσένα το insomnia..

όσο για το 1080p, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις τον πίνακα παρακάτω για να μάθεις και κάτι...

http://en.wikipedia.org/wiki/YouTube#Quality_and_codecs

Βασικα να ακουσεις ηχεια απο το youtube δεν γινεται...

Γιατι ουσιαστικα ακους απο το ηχοσυστημα σου ενα αρχειο βιντεο με συμπιεσμενο ηχο που εχει ηχογραφηθει απο μετρια σε ποιοτητα μικροφωνου συσκευη (συνηθως κινητο τηλ)

Να δεις αν σου αρεσουν εξωτερικα γινεται.

Γι αυτο μου φανηκε αστειο και το σχολιασα.

Δημοσ.

Βασικα να ακουσεις ηχεια απο το youtube δεν γινεται...

Γιατι ουσιαστικα ακους απο το ηχοσυστημα σου ενα αρχειο βιντεο με συμπιεσμενο ηχο που εχει ηχογραφηθει απο μετρια σε ποιοτητα μικροφωνου συσκευη (συνηθως κινητο τηλ)

Να δεις αν σου αρεσουν εξωτερικα γινεται.

Γι αυτο μου φανηκε αστειο και το σχολιασα.

+1000

Μα καλά αν είνια δυνατον να μπορεσεις καποιος να κρίνει ποιοτητα ηχείων από ένα video στο youtube!!! Με ποιά λογική ανέφερες κατι τετοιο ρε lucid δεν μπορώ να το καταλάβω!!! Και όχι τπτ αλλο παρεξηγήσε κιολλας ενω εχουν δικιο που στη λένε και μαλιστα με χιούμορ111

Δημοσ.

δεν είχα σκοπό να απαντήσω αλλα αφού γίνατε 2 θα το κάνω. δεν τα έκρινα μόνο απο το video στο youtube, αλλα και απο τα σχόλια γενικότερα που διάβασα σε πάρα πολλά site.

και αυτό που λέτε δεν ισχύει, μια χαρά μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα εφόσον έχει ηχογραφηθεί με καλό τρόπο. με ποια λογική νομίζετε οτι το video που είδα είχε ηχογραφηθεί με κινητό..?? μπορεί να άκουσα μια πολύ καλή ηχογραφηση των ηχείων σε πολύ καλή κωδικοποίηση. και που όντως έτσι έγινε.

μπορεί να μην άκουσα το 100% των ηχείων, σίγουρα το 80% το άκουσα... και αν ήταν χιούμορ ζητώ συγνώμη αλλα εμένα μου φάνηκε για ειρωνία....

Δημοσ.

Ρε συ μην τα λες αυτά... ουτε το 30% τους δεν ακουσες!! Οσο καλή ηχογραφηση και να ήταν, δεν παυει το γεγονός οτι τα ακουσες μέσο του δικου σου ηχοσύστηματος!! που πολυ απλα σημαίνει οτι ουσιαστικα δεν ακουσες εκεινα τα ηχεια να παιζουν αλλα τα δικα σου!! Απλό ειναι!!

Τώρα όσο αφορά την κρίση σου βαση των σχολίων ή και των review που εχεις διαβάσει δεν θα μπορούσαμε με την καμία να την ξέρουμε μιας και δεν το αναφέρεις καν στο επιμαχο ποστ!!

Δημοσ.

μα δεν είχα σκοπό με εκείνο το πόστ να σας πώ για τα σχόλια η το review. γιαυτό και δεν τα έγραψα. ούτε πιστεψα ποτέ οτι άκουσα τα ηχεία όπως θα παίζαν αν τα άκουγα απο κοντά. απλά αυτό που άκουσα μου άρεσε και το είπα, και ακόμα και απο το youtube που το θεωρείτε ποταπό κατάφερα να καταλάβω οτι τα ηχεία αξίζουν. τώρα αν έχει κάποιος όρεξη για ειρωνία δεν φταίω εγώ... αλλα ευτυχώς όρεξη για ειρωνία έχω και εγώ. λοιπόν τέλος απο μένα όποιος έχει όρεξη για κράξιμο ας ανοίξει ένα τόπικ να του ρίξω όσο θέλει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...