Dafnousaki Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Επειδή δεν εχω ακούσει ποτέ ηχεία τύπου Monitor, όπως τα M-Audio, έχω κάποιους προβληματισμούς. Πρώτον Τι γίνεται με το γεγονός ότι δεν έχουν Subwoofer και δεύτερον μήπως είναι καλύτερα για στούντιο και δεν αναδεικνύονται για οικιακή χρήση ???
kss207rc Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Εγω προτυνω να δεις επισης και για τα corsair sp-2500 αλλα και τα edifier ειναι πολυ καλα. sp 2500
efo355 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Για κανένα λόγο δεν παίρνεις μονιτορ ηχεία. Μόνο αν σε ενδιαφέρει η ηχογράφηση. Γενικά θα απογοητευτεις απο τον ήχο που θα σου δωσουν γιατί είναι ξερος και αχρωματιστος.
Dafnousaki Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Τελικά λεω να καταλήξω στα EDIFIER S530, αν και σκεφτομαι μηπώς θα πρεπει να στραφώ προς ηχεία 5.1 , τι λέτε ?? Επισης για EDIFIER S530 τι κάρτα ηχου θα μου προτεινατε ?? μέχρι 50 €
kss207rc Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Αποψη μου ειναι αν εχεις τα επιπλεον χρηματα να πας για τα sp 2500 ειναι απο τα καλητερα στην κατηγορια.Παρε και μια asus xonar dx που βγαινει στα 65 περιπου και θα εισαι τελεια.
stavros100 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 για τα s550 παιδες τι λετε αξειζουν τα λεφτα τους?καμια αλλη προταση για 5.1 ηχεια?πειρα προσφατα μια asus xonar d2/pm και 8ελω ενα σετακι ηχεια τα οποια 8α ειναι για movies αν και ακουω και μουσικη αλλα βλεπω οτι η xonar κανει καλη δουλεια και σε hifi απομονονει και παιζουν τα 2.1 και βγαζει πολυ ωραιο ηχο...εχει παρα πολλες ρυθμισης.. αν θες ηχεια μιν παρεις 5.1 η 2.1 τιπου logitech η και κατι αλλες μαρκες για pc .. ειναι για πεταμα τα ηχεια.....
stm00192 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 αν θες ηχεια μιν παρεις 5.1 η 2.1 τιπου logitech η και κατι αλλες μαρκες για pc .. ειναι για πεταμα τα ηχεια..... Αλλη μία εμπεριστατωμένη αποψη.. με πολλά επιχειρήματα και πανω απόλα αξιοπιστία και καθόλου υπερβολή!!!
Luciddream Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 χαχαχα εγώ αν και έχω ακούσει καλά λόγια για τα logitech απογοητέυτηκα απο την δική μου εμπειρία οπου χάλασαν μέσα σε 2 χρόνια ... και χάλασαν σιγά σιγά, πρώτα το ένα ηχείο μετά το άλλο κτλπ...έτσι κατάλαβα οτι γενικά σαν κατασκευή πρέπει να ήταν άθλια.
stavros100 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 χαχαχα εγώ αν και έχω ακούσει καλά λόγια για τα logitech απογοητέυτηκα απο την δική μου εμπειρία οπου χάλασαν μέσα σε 2 χρόνια ... και χάλασαν σιγά σιγά, πρώτα το ένα ηχείο μετά το άλλο κτλπ...έτσι κατάλαβα οτι γενικά σαν κατασκευή πρέπει να ήταν άθλια. ολα τα ηχεια για υπολογιστες 2.1( logitech z623 αα καλα αυτα ειναι για κλοτσες μετανιοσα τα λεφτα που ειχα δώσει ..λολ ) 5.1 7.1 οπως ειπα και πριν ειναι για πεταμαααα... πρωτα απο ολα ειναι κινεζικα, κακη ποιοτητα ηχου ,τα tuiter βγαζουν ξερο ηχο στεγνο χωρίς ογκο,χανοντε στο γουφερ.. μετα απο λιγα λεπτα αρχιζει να σε πονάει το κεφάλι σου γιατι ο ηχος ειναι κουραστικος , τσαμπτα λεφτα.... μιλαω για καποιον που να θελει να ακουει τραγουδια μουσικη, τωρα για ταινιες καλουτσικα ειναι
Luciddream Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 κοίτα εμένα σαν ήχο ήταν μια χαρά. το κακό ήταν οτι χαλάσαν. και τα άνοιγα λίγες φορές... άντε να δω καμια ταινία και τέτοια. πολύ μέτρια/ήρεμη χρήση.. αλλα επειδή μπορεί να έχω πέσει σε κακό κομάτι δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα για όλη την εταιρία.. απλά θα προσέχω στην επόμενη αγορά (προς το παρόν την βγάζω με ακουστικά)
Navu Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Τα Edi 530 είναι πολύ καλοφτιαγμένα, με εξαιρετικές μονάδες (δορυφόροι/υπογούφερ), θαυμάσιο, ισοροπημένο και αναλυτικό ήχο καθώς διαθέτουν ψαγμένα σασί και αληθινές enclosures για τα ηχεία. Το υπογούφερ αν ήταν πιο "δυνατό", δε θα είχε έλεγχο/μουσικότητα ή θα έπρεπε να ανήκει σε 2πλάσια/3πλάσια κατηγορία τιμής για να τα έχει όλα (και δύναμη και ποιότητα). Και για να μην ξεφύγουμε, παίζει πολύ χορταστικά σε όλες τις περιπτώσεις και μάλιστα χωρίς να κουράζει τον ακροατή ή να εισβάλει στα μουσικά δρώμενα. Οι δορυφόροι δε θα δυσκολευτούν να βρουν μία θέση πάνω σε οποιοδήποτε γραφείο PC (εκατέρωθεν μιας οθόνης πχ), το υπογούφερ μπαίνει εκεί που βολεύει το χρήστη. Κάρτα βαρβάτη ΔΕ χρειάζονται, κουμπώνει κάποιος την οπτική ίνα ακόμη και από την on-board της μητρικής και μια χαρά! Για 170-200€ δεν το συζητάω καν, αποτελούν εξαιρετική συνειδητή/επιλογή για κάποιον που θέλει να χαίρεται μουσική και ταινίες στο PC του. ΥΓ. Το αντίστοιχο 5.1 της εταιρίας (το οποίο έχει τύχει να το ακούσω εκτενώς και μου άφησε άριστες εντυπώσεις!), δε διαθέτει ψηφιακή είσοδο αν δεν απατώμαι, οπότε εκεί περιπλέκει το πράγμα για κάποιον που θέλει να απολαύσει στο 100% και ταινίες (χρειάζεται καλή κάρτα για την αποκωδικοποίηση κτλ) ΥΓ2. Xωρίς να μέμφομαι σε καμία περίπτωση τα αντίστοιχα προϊόντα της Logitech, καλώς ή κακώς δεν έχουν τίποτε κοινό με τα Edi. Τα Logitech έχουν διαφορετικό target-group και διαφορετικό προσανατολισμό ως προϊόντα.
tmjuju Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Αν δεν έχεις χώρο / τρόπο να στήσεις τα 5.1 σωστά, τότε απέφυγε τα – δεν έχεις κανένα λόγο να τα πληρώσεις. Εφόσον ακούς συνήθως στέρεο μουσική προτίμησε δυο ηχεία ή 2.1 ανάλογα και με το χώρο σου.
stavros100 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Αν δεν έχεις χώρο / τρόπο να στήσεις τα 5.1 σωστά, τότε απέφυγε τα – δεν έχεις κανένα λόγο να τα πληρώσεις. Εφόσον ακούς συνήθως στέρεο μουσική προτίμησε δυο ηχεία ή 2.1 ανάλογα και με το χώρο σου. αν ακουει μουσικη να παρει 2.0 κλασικα ηχεια αυτοενισχιζομενα και βεβεα λιγο ακριβουτσικα ... τα αλλα 2.1 5.1 ειναι μπουρδες ..που εχετε ξανα δει ηχεια τετιου τιπου στα τοσα χρονια ; και γιατι δεν βγαζουν 2.1 η 5.1 επαγκελματικα ακριβα ηχεια για μαγαζια η για το σπιτι για οικιακη χριση ακριβα στιν τιμη ; δεν βγαζουν γιατι δεν θα εχουν αποδοση, γιατι κανονικα τα tuiter πρεπει να ειναι μεσα στιν καμπινα του ηχιου και οχι σε ενα τοσο μικρο χορο οπσ ειναι αυτα μονο για pc βγαζουν τετιες μπουρδες ηχεια κινεζιο πραμα. και γραφουν οι αιτεριες οτι ειναι καλα και χιλια διο μπουρδες τι ηχο να βγαλει το tuiter οταν ειναι κλισμενο μεσα σε τοσο μικρο χορο; ηχο σκληρο και στεγνο
Navu Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Σταύρο, το tweeter δε χρειάζεται καθόλου χώρο για να παίξει... Άντε, το πολύ πολύ στις περιπτώσεις άγριων high-end (και αναλόγως υλοποίησης/τοπολογίας) να διαθέτουν back-chamber των 3-4 κ.εκ (και πολλά λέω). Αυτό το σασί xωράει στην παλάμη ενός μωρού, αν θες να μιλήσουμε για χώρο... Κάπου τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα, το ότι κυκλοφορεί πολύ σαβούρα ναι, το ότι οι εταιρίες παρπυσιάζουν τα πράγματα όπως τα θέλουν με στόχο των εντυπωσιασμό, ναι. Αλλά, χωρίς αμφιβολία υπάρχουν και ηχεία για PC που είναι πολύ αξιόλογα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.