Προς το περιεχόμενο

Μεταπτυχιακο στην Αγγλια

Αφροδιτη 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ητανε λίγο ειρωνικό το πρώτο μου σχόλιο , αλλά δεν το έπιασες....

Ναι έχω σπουδάσει στην Αγγλία.

Αλλά όπως άρχισες , και όπως συνεχίζεις το νήμα που άνοιξες , περιμένεις απο όλους εμάς να σου δώσουμε όλες τις πληροφορίες , χωρίς να έχεις ψάξει εσύ καλά.

Κοινώς , πες μας τι είσαι , τι έχεις ψάξει , τι θέλεις να κάνεις , πως μπορούμε , αν μπορούμε , να σου δώσουμε καποιες info που ίσως σε καθοδηγήσουνε.....

Google is your friend , so first of all be specific , providing us some info about your issue , so as to guide you more efficiently and effectively.

Otherwise , we will have endless and pointless conversations.

Κατάλαβες? Αν θέλεις εφεκτιβλι και εφισιεντλι , μπι σπεσίφικ!

Ps: Όταν ξυπνάει το σκληρό αγόρι μέσα μου πολύ με πάω :rolleyes: :rolleyes:

Αντε μην αρχίσω τα ινστίκτιβλι τώρα :confused: :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=4GtyMeEcPPE

ε σκληρο αγορι..μη μας δειρεις..οκ το πιασαμε το νοημα.. :P !!!!

κατρχην να πω οτι εγω εδω ζητησα γενικες πληροφοριες για σπουδες στην αγγλια..εφοσον υπαρχουν ατομα προθυμα να βοηθησουν(και ευχαριστω πολυ γι'αυτο) συγκεκριμενοποιω!!!

Ειμαι 2ο ετος Θεολογικης(τμημα κοινωνικης θεολογιας)και θελω να κανω μαστερ στο τομεα της εκπαιδευσης( συγκεκριμενα philosophy of education, international education kai MA education) με ενδιαφερουν κυριως!!! Εχω ψαξει ολα τα προγραμματα σπουδων στισ ιστοσελιδες των πανεπ. της Μ.Βρετ...εχω βρει ενδιαφεροντα προγραμματα και αλλα παλι που δεν με ενδιεφεραν καθολου!!Ερωτησεις τωρα..: 1) πανεπηστημια που να φημιζονται για σπουδες στους αντιστοιχουσ τομεις 2) εμπειρες γενικοτερα απο σπουδες στην αγγλια(αξιζει ολη η φασαρια απο ολες τισ αποψεις( γνωσεις, επαγγελματικες προοπτικες εκει, ζωη κτλ). αυτα για αρχη!!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφροδιτη , εάν θέλεις να σουδάσεις στην Αγγλία και να προκόψεις , πρέπει να αλλάξεις μυαλά.

το πρώτο και σημαντικότερο είναι αυτό , με λίγα λόγια , πρέπει να κόψεις της Ελληναριό συνήθειες.

Οι Αγγλοι δεν σηκώνουνε μαλακίες , και τα Αγγλικά πανεπιστήμια , ΔΕΝ είναι Ελληνικά.

Το να μπεις στην Αγγλική νοοτροπία , όχι μόνο θα σου κάνει καλό σαν άνθρωπο , αλλά , αν δεν μπεις , δεν ξέρω κατα πόσο θα καταφέρεις να τελειώσεις το όποιο Αγγλικό πανεπιστήμιο...

Το κουμπί Enter , έχει χαλάσει απο το λάπτοπ σου? Παραγράφους δεν ξέρεις να αφήνεις? Και λίγα κενά?

Πως μπορούμε να διαβάσουμε τα κειμενά σου χωρίς να στραβωθούμε?

Όσο αναφορά για το που να απευθυνθείς για περισσότερες πληροφορίες , θα στο στείλω με πμ.Στοχευμένα και όμορφα.

Κατάλαβες ή να σου τραβήξω καμια ανάποδη? :shifty:

http://www.youtube.com/watch?v=xGOwMoVqOsA&feature=related

Δημοσ.

Αφροδιτη , εάν θέλεις να σουδάσεις στην Αγγλία και να προκόψεις , πρέπει να αλλάξεις μυαλά.

το πρώτο και σημαντικότερο είναι αυτό , με λίγα λόγια , πρέπει να κόψεις της Ελληναριό συνήθειες.

Οι Αγγλοι δεν σηκώνουνε μαλακίες , και τα Αγγλικά πανεπιστήμια , ΔΕΝ είναι Ελληνικά.

Το να μπεις στην Αγγλική νοοτροπία , όχι μόνο θα σου κάνει καλό σαν άνθρωπο , αλλά , αν δεν μπεις , δεν ξέρω κατα πόσο θα καταφέρεις να τελειώσεις το όποιο Αγγλικό πανεπιστήμιο...

Το κουμπί Enter , έχει χαλάσει απο το λάπτοπ σου? Παραγράφους δεν ξέρεις να αφήνεις? Και λίγα κενά?

Πως μπορούμε να διαβάσουμε τα κειμενά σου χωρίς να στραβωθούμε?

Όσο αναφορά για το που να απευθυνθείς για περισσότερες πληροφορίες , θα στο στείλω με πμ.Στοχευμένα και όμορφα.

Κατάλαβες ή να σου τραβήξω καμια ανάποδη? :shifty:

http://www.youtube.com/watch?v=xGOwMoVqOsA&feature=related

Συγνωμη, αλλα με ειρωνευτικες πρωτος, γι'αυτο απαντησα αναλογως..

Παρολα ταυτα σ'ευχαριστω πολυ για το κοπο σου και για τις πληροφοριες!!!

Δημοσ.

Συγνωμη, αλλα με ειρωνευτικες πρωτος, γι'αυτο απαντησα αναλογως..

Παρολα ταυτα σ'ευχαριστω πολυ για το κοπο σου και για τις πληροφοριες!!!

Μην παρεξηγήσαι ρε παιδι.......είναι η ζέστη , και η Σελήνη στο ζώδιο μου που με έχει κάνει νευρικό σημερα....

Δημοσ.

Μην παρεξηγήσαι ρε παιδι.......είναι η ζέστη , και η Σελήνη στο ζώδιο μου που με έχει κάνει νευρικό σημερα....

εσυ εισαι χρονια στην αγγλια?

2ο ετος εισαι ακομα, ειναι νωρις να ψαχνεσαι για κατι τετοιο νομιζω

τωρα αυτο ειναι σχετικο, αν θες να βγαλεις καλο βαθμο και να προετοιμαστεις δεν πρεπει να ξερεις τι γινετε..?

Δημοσ.

ητανε λίγο ειρωνικό το πρώτο μου σχόλιο , αλλά δεν το έπιασες....

Ναι έχω σπουδάσει στην Αγγλία.

Αλλά όπως άρχισες , και όπως συνεχίζεις το νήμα που άνοιξες , περιμένεις απο όλους εμάς να σου δώσουμε όλες τις πληροφορίες , χωρίς να έχεις ψάξει εσύ καλά.

Κοινώς , πες μας τι είσαι , τι έχεις ψάξει , τι θέλεις να κάνεις , πως μπορούμε , αν μπορούμε , να σου δώσουμε καποιες info που ίσως σε καθοδηγήσουνε.....

Google is your friend , so first of all be specific , providing us some info about your issue , so as to guide you more efficiently and effectively.

Otherwise , we will have endless and pointless conversations.

Κατάλαβες? Αν θέλεις εφεκτιβλι και εφισιεντλι , μπι σπεσίφικ!

Ps: Όταν ξυπνάει το σκληρό αγόρι μέσα μου πολύ με πάω :rolleyes: :rolleyes:

Αντε μην αρχίσω τα ινστίκτιβλι τώρα :confused: :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=4GtyMeEcPPE

Μια χαρά είναι η ερώτηση της topic starter, απλά εσύ δεν θες να βοηθήσεις. Μπήκες στον κόπο να γράψεις όλη αυτή τη *** αλλά πληροφορίες μηδέν. Επιπλέον τα αγγλικά σου είναι επιεικώς αθλία, για αυτό και δεν τα κατάφερες.

Στο θέμα μας τώρα, εγώ σου προτείνω να ξεχάσεις την Αγγλία και να ψάξεις για ΗΠΑ. Έχουν πολύ καλό επίπεδο, λογικές τιμές και το τμήμα διασύνδεσης κάνει θαύματα.

Δίνονται πολλές ευκαιρίες και με λίγη τύχη θα μπορέσεις να βρεις και δουλεία. Στην Αγγλία το έχουν κάνει εμπόριο, μην περιμένεις τίποτα. Μονό τα λεφτά σού θέλουν.

Αν το σκέφτεσαι για ΗΠΑ, με χαρά να σε βοηθήσω.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η ερώτηση της topic starter, απλά εσύ δεν θες να βοηθήσεις. Μπήκες στον κόπο να γράψεις όλη αυτή τη *** αλλά πληροφορίες μηδέν. Επιπλέον τα αγγλικά σου είναι επιεικώς αθλία, για αυτό και δεν τα κατάφερες.

Στο θέμα μας τώρα, εγώ σου προτείνω να ξεχάσεις την Αγγλία και να ψάξεις για ΗΠΑ. Έχουν πολύ καλό επίπεδο, λογικές τιμές και το τμήμα διασύνδεσης κάνει θαύματα.

Δίνονται πολλές ευκαιρίες και με λίγη τύχη θα μπορέσεις να βρεις και δουλεία. Στην Αγγλία το έχουν κάνει εμπόριο, μην περιμένεις τίποτα. Μονό τα λεφτά σού θέλουν.

Εσυ εχεισ σπουδασει ΗΠΑ?Τη σκεφτομουν και την Αμερικη αλλα νομιζα πωσ ειναι πιο ακριβα τα διδακτρα!!

Για πες μας λοιπον!!! :P

Δημοσ.

μη χάσεις το χρόνο σου με mres και μη δέσεις σκοινί κορδόνι πως θα θες να συνεχίσεις στην έρευνα.

Από εκεί και πέρα, να πας στο πιο καλό πανεπιστήμιο στον τομέα που σε ενδιαφέρει, όσο και να στοιχίζει αυτό. Είναι επένδυση, την οποία θα εξαργυρώσεις πολύ γρήγορα.

Όσο για τις ΗΠΑ, δε θα τις πρότεινα με τόσο μεγάλη ευκολία.

Αν έχω καταλάβει καλά δεν έχεις σπουδάσει κάποια θετική επιστήμη, επομένως δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερα.

Σημείωση: Έχω την ίδια εντύπωση με τον zazik πως δεν έχεις ψάξει σε βάθος για αυτά που θες να κάνεις, αλλά είναι καλό που σου έχεις δώσει 2 χρόνια για να βρεις που θες να πας.

Δημοσ.

Άμα έχεις τα λεφτά για USA ούτε καν να το σκέφτεσαι για UK απλά από όσο ξέρω θέλει να είσαι ιδιαιτερα καλός/καλή και δεν εννοώ μονο από άποψη βαθμού για να σε δεχτούν τα top πανεπιστήμια. Εγώ ακόμα το μετανιώνω που δεν πήγα.

Δημοσ.

μη χάσεις το χρόνο σου με mres και μη δέσεις σκοινί κορδόνι πως θα θες να συνεχίσεις στην έρευνα.

Από εκεί και πέρα, να πας στο πιο καλό πανεπιστήμιο στον τομέα που σε ενδιαφέρει, όσο και να στοιχίζει αυτό. Είναι επένδυση, την οποία θα εξαργυρώσεις πολύ γρήγορα.

Όσο για τις ΗΠΑ, δε θα τις πρότεινα με τόσο μεγάλη ευκολία.

Αν έχω καταλάβει καλά δεν έχεις σπουδάσει κάποια θετική επιστήμη, επομένως δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερα.

Σημείωση: Έχω την ίδια εντύπωση με τον zazik πως δεν έχεις ψάξει σε βάθος για αυτά που θες να κάνεις, αλλά είναι καλό που σου έχεις δώσει 2 χρόνια για να βρεις που θες να πας.

θελω μεταπτυχιακο για το τομεα της εκπαιδευσης (MA educational studies, international kai philosophy of education) αυτοι οι τομεισ με ενδιαφερουν!!!

εχω ξεκαθαρισει πωσ δεν τ εχω ψαξει αρκετα..μονο τα βασικα ξερω..γι'αυτο ρωταω για καποιον που ξερει ή που εχει σπουδασει εξω (αγγλια, και αμερικη πλεον) ειτε σε παρομοιο τομεα ειτε γενικοτερα..

Υ.Γ. σε 3 χρονια σκοπευω να τ κανω!!

Άμα έχεις τα λεφτά για USA ούτε καν να το σκέφτεσαι για UK απλά από όσο ξέρω θέλει να είσαι ιδιαιτερα καλός/καλή και δεν εννοώ μονο από άποψη βαθμού για να σε δεχτούν τα top πανεπιστήμια. Εγώ ακόμα το μετανιώνω που δεν πήγα.

Ειναι πολυ πιο ακριβα Αμερικη? Για ποση διαφορα μιλαμε με Αγγλια?

Δημοσ.

Τι δεν κατάφερα ακριβώς? τι λές?

Ντάξει ρε Αγγλομαθή , είσαι αστέρι των Αγγλικών....Αλλά χωλαίνεις σε κάτι...στην αίσθηση του χιούμορ!!!! :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=BE-41X4MS5g

Βοήθα την , βοήθα την :mrgreen: :mrgreen:

Ps : επειδή η ηλικία της είναι μικρή , (ασε που το ξέρω...) , πρώτα πρέπει να την βοηθήσεις στο να ωριμάσει και να σκέφτεται λογικά , όπως πχ. ότι ο κόσμος δεν γυρνάει γύρω απο αυτήν , και δεν θα κάθετε πάντα ο άλλος να ασχολείται και να τρέχει να τις δώσει πληροφορίες, αλλά ούτε να κάνει όλη την "δουλειά" για αυτήν. Πρεπει να αναλάβει ευθύνη της ζωή της. Και ειδικά εάν μεταναστέυσει.

Το ότι είναι γυναίκα , την βοηθάει να έχει πολλους "καλοθελητές" , αλλά δεν την βοηθάει πραγματικά.

Και αυτή η πληροφορία , είναι πολύ πιο χρήσιμη απο ΚΑΘΕ άλλη πληροφορία όσο αναφορά τα πανεπιστήμια και τον τρόπο ζωής.

Η εκπαιδευση στην Αγγλία απλά δεν συγκρίνεται με την Αμερική. Κλάσεις ανώτερη και πιο στοχευμένη , με καλύτερο teaching , που βγάζει επαγελματίες , όχι "αμερικανάκια" . Και αν δεν μπεις στην φιλοσοφία του επαγελματία , τότε ΔΕΝ το βγάζεις , πίστεψέ με , κάθε μέρα το ακούγαμε αυτό ...Και οι καθηγητές μας μας συμπεριφέρονταν κάποιες στιγμές σαν "αφεντικά" , ακριβώς για να μας βάλουνε στο κλίμα.....Ξέρανε τι κάνανε...

αι γκοου τοu μπάι εν άις κριμ κοζ αϊ εμ χοτ.δε χοτνες ις νοτ φαϊταμπλ... σι γιου λέιτερ.

Δημοσ.

Sorry bro υποστηρίζεις ότι η αγγλία έχει καλύτερα unis από αμερική ή κατάλαβα λάθος, αν δεν κατάλαβα λάθος και το πιστεύεις αυτό υποστηρίζοντας το με τα παραπάνω επιχειρήματα "αμερικανάκια" ειλικρινά συγγνώμη κιόλας αλλα είσαι παντελώς ανίδεος και περαστικά σου.

Δημοσ.

Η εκπαιδευση στην Αγγλία απλά δεν συγκρίνεται με την Αμερική. Κλάσεις ανώτερη και πιο στοχευμένη , με καλύτερο teaching , που βγάζει επαγελματίες , όχι "αμερικανάκια" . Και αν δεν μπεις στην φιλοσοφία του επαγελματία , τότε ΔΕΝ το βγάζεις , πίστεψέ με , κάθε μέρα το ακούγαμε αυτό ...Και οι καθηγητές μας μας συμπεριφέρονταν κάποιες στιγμές σαν "αφεντικά" , ακριβώς για να μας βάλουνε στο κλίμα.....Ξέρανε τι κάνανε...

"Αμερικανάκια" ; Τί σημαίνει αυτό Ελληνάκι;

Δημοσ.

Sorry bro υποστηρίζεις ότι η αγγλία έχει καλύτερα unis από αμερική ή κατάλαβα λάθος, αν δεν κατάλαβα λάθος και το πιστεύεις αυτό υποστηρίζοντας το με τα παραπάνω επιχειρήματα "αμερικανάκια" ειλικρινά συγγνώμη κιόλας αλλα είσαι παντελώς ανίδεος και περαστικά σου.

Ευχαριστώ πολύ mate :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...