son3 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 ετοιμάζομαι να πάω, αλλά έχω ψάξει αρκετά πράγματα. Το κόστος ζωής εξαρτάται από τη πόλη. Στο λονδίνο εκτός του ότι είναι και τα δίδακτρα περισσότερα και το κόστος ζωής είναι πολύ μεγάλο. Ακριβές ποσό δε μπορεί κανείς να σου πει γιατί εξαρτάται από τις ανάγκες και τη ζωή που κάνει ο καθένας. Εγώ πάντως έχω υπολογίσει για μένα 15,000 λίρες για πόλη εκτός λονδίνου και συμπεριλαμβανομένων των διδάκτρων. Όσον αφορά για το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού το ιδανικότερο είναι να πάρεις ένα-ένα τα πανεπιστήμια και να τα ψάξεις ξεχωριστά. Σημειώνοντας βέβαια τα master που σε ενδιαφέρουν για να μη χάνεσαι μετά. Ένας άλλος τρόπος αλλά όχι ο ιδανικότερος είναι να μπεις στην ιστοσελίδα : hotcourses να συμπληρώσεις τα πεδία ανάλογα με αυτό που σε ενδιαφέρει και να σου εμφανίσει τα μεταπτυχιακά. Μία λίστα με τα πανεπιστήμια : guardian όπου υπάρχει και μία βαθμολόγηση των πανεπιστημίων σε σχέση με κάποιες παραμέτρους.
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 ετοιμάζομαι να πάω, αλλά έχω ψάξει αρκετά πράγματα. Το κόστος ζωής εξαρτάται από τη πόλη. Στο λονδίνο εκτός του ότι είναι και τα δίδακτρα περισσότερα και το κόστος ζωής είναι πολύ μεγάλο. Ακριβές ποσό δε μπορεί κανείς να σου πει γιατί εξαρτάται από τις ανάγκες και τη ζωή που κάνει ο καθένας. Εγώ πάντως έχω υπολογίσει για μένα 15,000 λίρες για πόλη εκτός λονδίνου και συμπεριλαμβανομένων των διδάκτρων. Όσον αφορά για το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού το ιδανικότερο είναι να πάρεις ένα-ένα τα πανεπιστήμια και να τα ψάξεις ξεχωριστά. Σημειώνοντας βέβαια τα master που σε ενδιαφέρουν για να μη χάνεσαι μετά. Ένας άλλος τρόπος αλλά όχι ο ιδανικότερος είναι να μπεις στην ιστοσελίδα : hotcourses να συμπληρώσεις τα πεδία ανάλογα με αυτό που σε ενδιαφέρει και να σου εμφανίσει τα μεταπτυχιακά. Μία λίστα με τα πανεπιστήμια : guardian όπου υπάρχει και μία βαθμολόγηση των πανεπιστημίων σε σχέση με κάποιες παραμέτρους. αυτο ακριβως κανω αυτη τη περιοδο..τα ψαχνω ενα ενα..εσυ τι θεσ να σπουδασεισ αν επιτρεπεται κ σε ποιο?σε δεχτηκαν?χρειαζεται συστατικη επιστολη απο καθηγητες?σε μερικα προγραμματα σπουδων τ αναφερει ως απαραιτητη προυποθεση σε αλλα οχι αλλα νομιζω καλο θα ηταν αν ειχαμε..πωσ περνω?ξερουμε τπτ επι του θεματος?
son3 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 έχω τελειώσει τεί πληροφορικής, οπότε θα σπουδάσω κάτι σχετικό (μη σε ζαλίζω με όρους ) αλλά θα φύγω του χρόνου γιατί φέτος θα πάω στρατό. Συστατική επιστολή παίρνεις από καθηγητές, απλά θα πρέπει να προσέξεις να έχεις καλούς βαθμούς στα μαθήματά τους, αλλά και τα μαθήματα που κάνουν να σχετίζονται με το αντικείμενο του μεταπτυχιακού σου(όχι απαραίτητα). Επίσης καλό θα ήταν να κοιτάξεις την περίπτωση αν κάποιος καθηγητής σου έχει κάνει κάποιο μεταπτυχιακό σε πανεπιστήμιο της αγγλίας στον τομέα που σε ενδιαφέρει.
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 έχω τελειώσει τεί πληροφορικής, οπότε θα σπουδάσω κάτι σχετικό (μη σε ζαλίζω με όρους ) αλλά θα φύγω του χρόνου γιατί φέτος θα πάω στρατό. Συστατική επιστολή παίρνεις από καθηγητές, απλά θα πρέπει να προσέξεις να έχεις καλούς βαθμούς στα μαθήματά τους, αλλά και τα μαθήματα που κάνουν να σχετίζονται με το αντικείμενο του μεταπτυχιακού σου(όχι απαραίτητα). Επίσης καλό θα ήταν να κοιτάξεις την περίπτωση αν κάποιος καθηγητής σου έχει κάνει κάποιο μεταπτυχιακό σε πανεπιστήμιο της αγγλίας στον τομέα που σε ενδιαφέρει. εχω βρει καθηγητη που με ξερει και με συμπαθει(οποτε πιστευω θα μ δωσει), γνωριζει πολυ καλα αγγλια κ αμερικη και σχετιζεται με παιδαγωγγικα που θελω.. και εχω 9αρια σε ολα τα μαθηματα τ.. κατι αλλο ξερουμε αν υπαρχουν εξετασεις κανονικες οπως σε εμας εδω?γτ εγω ξερω πωσ στα μαστερ εξεταζεσαι βαση εργασιων και χαιρομαι παρα πολυ αν ισχυει αυτο...
son3 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Χρειάζεσαι δύο συστατικές επιστολές. Σε αρκετά μαθήματα ο βαθμός είναι κατά ένα ποσοστό ο βαθμός εργασίας και το υπόλοιπο ποσοστό ο βαθμός των εξετάσεων.
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Χρειάζεσαι δύο συστατικές επιστολές. Σε αρκετά μαθήματα ο βαθμός είναι κατά ένα ποσοστό ο βαθμός εργασίας και το υπόλοιπο ποσοστό ο βαθμός των εξετάσεων. το ξερω για τις συστατικες οτι θελω δυο..εχω υποψη μου κ αλλους οκ..!!θα δω τ βιντεο και θα επανελθω με αποριες!!!σ'ευχαριστω παρα πολυ σον3!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Εγώ δεν είπα για αιτήσεις στο British Council αλλα για να σε βοηθήσουν να βρείς uni, τώρα άμα εσύ θες να ψάξεις 107 websites well be my guest, ήμουν 9 χρονια έξω από από λονδίνο και μπορώ να πω ότι γενικά sucks ass και από λεφτά πρόβλημα δεν είχα, από εκπαίδευση okay όλα πολύ καλά αν και ήμουνα στο 3 καλύτερο uni σχετικά με την σχολη μου.
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Εγώ δεν είπα για αιτήσεις στο British Council αλλα για να σε βοηθήσουν να βρείς uni, τώρα άμα εσύ θες να ψάξεις 107 websites well be my guest, ήμουν 9 χρονια έξω από από λονδίνο και μπορώ να πω ότι γενικά sucks ass και από λεφτά πρόβλημα δεν είχα, από εκπαίδευση okay όλα πολύ καλά αν και ήμουνα στο 3 καλύτερο uni σχετικά με την σχολη μου. προφανως δεν καταλαβα καλα...σε βοηθουν τσαμπα?κανουν παρουσιασεις σε ξενοδοχεια ξερω..αυτο εννοουσες?πες μας την εμπειρια σ απο εξω?αξιζει σιγουρα ετσι?σε ποιο παν/ιο αν επιτρεπεται!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Παρουσιάσεις γίνονται ναι όπως έγινε εδώ στο μακεδονία palace πριν ένα μηνα όλα τα uk unis, τώρα το british council σε βοηθάει να βρείς uni και άμα θες σου κάνουν τα χαρτιά δεν ξέρω για χρηματικά ποσα κανε μια ερώτηση. Προσωπική μου εμπειρία από άποψη ζωής γενικότερα UK δεν λέει πολλά ειδικά άμα είσαι έλληνας, ειδικά λόγου καιρού, τώρα ένα χρόνο master παλεύετε, για δουλειά μετά εκεί ψιλό ξεχνα το εγώ για αυτό έφυγα, κάνουν προσλήψεις μονο άγγλους. Προσωπικά για μένα δεν αξίζει, χίλιες φορες εδώ σε σχολη όπως εγώ τώρα δεύτερο πτυχίο στο "ΑΚΤΟ" μέσο Middlesex που είναι και top. Ήμουν στο Bedfordshire Bsc honours Criminology, okay πολύ καλοί καθηγητές και εγκαταστάσεις. Φυσικά καμια σχέση με USA, απλά imho καλύτερα άμα υπάρχει η σχολη σου εδώ να το κανεις εκεί αθηνα η άμα θες να ξεφύγεις θεσσαλονίκη. Γνώμη μου πάντα έτσι.
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Παρουσιάσεις γίνονται ναι όπως έγινε εδώ στο μακεδονία palace πριν ένα μηνα όλα τα uk unis, τώρα το british council σε βοηθάει να βρείς uni και άμα θες σου κάνουν τα χαρτιά δεν ξέρω για χρηματικά ποσα κανε μια ερώτηση. Προσωπική μου εμπειρία από άποψη ζωής γενικότερα UK δεν λέει πολλά ειδικά άμα είσαι έλληνας, ειδικά λόγου καιρού, τώρα ένα χρόνο master παλεύετε, για δουλειά μετά εκεί ψιλό ξεχνα το εγώ για αυτό έφυγα, κάνουν προσλήψεις μονο άγγλους. Προσωπικά για μένα δεν αξίζει, χίλιες φορες εδώ σε σχολη όπως εγώ τώρα δεύτερο πτυχίο στο "ΑΚΤΟ" μέσο Middlesex που είναι και top. Ήμουν στο Bedfordshire Bsc honours Criminology, okay πολύ καλοί καθηγητές και εγκαταστάσεις. Φυσικά καμια σχέση με USA, απλά imho καλύτερα άμα υπάρχει η σχολη σου εδώ να το κανεις εκεί αθηνα η άμα θες να ξεφύγεις θεσσαλονίκη. Γνώμη μου πάντα έτσι. αυτο με τη δουλεια με προβληματιζει τωρα..εγω θελω να ασχοληθω με την ερευνα..δεν κανω μαστερ για να διδαξω ουτε εδω ουτε στην αγγλια..σκεφτομαι μετα και 2ο μαστερ στην ερευνα MRs..εδω δεν νομιζω να υπαρχει αυτο που ψαχνω αλλα και να υπαρχει δεν θαεχω δουλεια μετα..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Στα λέω όπως είναι, άμα έχει αλλάξει κάτι τώρα πια κάποιος να με διορθώσει, όλοι οι γνωστοί δουλεύουν για τα πανεπιστήμια που τελειωσαν, δεν ξέρω κανέναν να έχει βρει δουλειά εκτος uni και από τους 3 που ξέρω φίλους οι 2 είναι και διάνοιες...δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλα καλο είναι να το ψάξεις καλά πριν το κανεις. Και το δικό μου πτυχίο δεν αναγνωρίζεται Ελλάδα αλλα μου ήταν αδιάφορο γιατί το έκανα για μένα και κάνω άσχετη δουλειά, άμα έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις εδώ Ελλάδα κάποια στιγμή θα έχεις πρόβλημα νομίζω γιατί είναι λίγο παπάρες εδώ με αυτά. Καλή τύχη σου εύχομαι και όλα να πάνε καλά
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Στα λέω όπως είναι, άμα έχει αλλάξει κάτι τώρα πια κάποιος να με διορθώσει, όλοι οι γνωστοί δουλεύουν για τα πανεπιστήμια που τελειωσαν, δεν ξέρω κανέναν να έχει βρει δουλειά εκτος uni και από τους 3 που ξέρω φίλους οι 2 είναι και διάνοιες...δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλα καλο είναι να το ψάξεις καλά πριν το κανεις. Και το δικό μου πτυχίο δεν αναγνωρίζεται Ελλάδα αλλα μου ήταν αδιάφορο γιατί το έκανα για μένα και κάνω άσχετη δουλειά, άμα έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις εδώ Ελλάδα κάποια στιγμή θα έχεις πρόβλημα νομίζω γιατί είναι λίγο παπάρες εδώ με αυτά. Καλή τύχη σου εύχομαι και όλα να πάνε καλά στο παν/ιο θελω να εργαστω δεν εχω προβλημα..εφοσον σ λεω ερευνα με ενδιαφερει..που καλυτερα απο το ιδιο το παν/ιο..?δεν αναγνωριζεται ελλαδα το πτυχιο της αγγλιασ??λολ!!! σ'ευχαριστω παρα πολυ!!κ εσυ τ ιδιο
son3 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δεν είναι απαραίτητο νομίζω να κάνεις Msc για να συνεχίσεις με Mres μπορείς να αρχίσεις κατευθείαν το 2ο.
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δεν είναι απαραίτητο νομίζω να κάνεις Msc για να συνεχίσεις με Mres μπορείς να αρχίσεις κατευθείαν το 2ο. στα προγραμματα σπουδων που θελω χρειαζεται λεει ή πρωτα μαστερ ή να εχεισ προυπηρεσια καποιο χρονικο διαστημα για τ μαστερ στην ερευνα!!!!
zazik Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δεν ξέρω για τους άλλους , εγώ πάντως προτίθεμαι να σου κλείσω τα εισιτήρια , να σε πάω αεροδρόμιο , και να σου κουβαλήσω σαν χαμάλης τα μπαγκάζια μέχρι το Check-in. ητανε λίγο ειρωνικό το πρώτο μου σχόλιο , αλλά δεν το έπιασες.... Ναι έχω σπουδάσει στην Αγγλία. Αλλά όπως άρχισες , και όπως συνεχίζεις το νήμα που άνοιξες , περιμένεις απο όλους εμάς να σου δώσουμε όλες τις πληροφορίες , χωρίς να έχεις ψάξει εσύ καλά. Κοινώς , πες μας τι είσαι , τι έχεις ψάξει , τι θέλεις να κάνεις , πως μπορούμε , αν μπορούμε , να σου δώσουμε καποιες info που ίσως σε καθοδηγήσουνε..... Google is your friend , so first of all be specific , providing us with some info about your issue , so as to guide you more efficiently and effectively. Otherwise , we will have endless and pointless conversations. Κατάλαβες? Αν θέλεις εφεκτιβλι και εφισιεντλι , μπι σπεσίφικ! Ps: Όταν ξυπνάει το σκληρό αγόρι μέσα μου πολύ με πάω :rolleyes: Αντε μην αρχίσω τα ινστίκτιβλι τώρα http://www.youtube.com/watch?v=4GtyMeEcPPE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.