Προς το περιεχόμενο

SMARTPHONE μέχρι 150 ευρώ

drvang

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΙΝΗΤΟ.(TO LG Cookie ΤΑ ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.) ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ 5800 XPRESSMUSIK, ΣΤΟ Samsung S5250 Wave 2 ΚΑΙ ΣΤΟ Nokia C5-03.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? :wacko: :blink:

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΝΑΞΙΟ -_- ΠΙΣΤΟ LG. <_<

Δημοσ.

Στα μεχρι 150Ε το LG devil.png optimus one ειναι μονοδρομος μαζι με το zte blade. Επιδη σε βλεπω μαρκακια και stock κατασταση δηλαδη. Αν θες μπορεις να πας και στο zte εχει καλυτερη οθονη αλλα πρεπει να το πειραξεις για να ξεκλειδωσεις την μνημη σε 512 και να βαλεις και καμια ρομ ενω το optimus one ερχετε στοκ με update σε 2.3 απο την μαμα lg

• Moderators
Δημοσ.

Για αρχη μην γραφεις με κεφαλαια ομως. Απαγορευεται απο τους ορους χρησης και ειναι σαν να φωναζεις.

Δημοσ.

Στα μεχρι 150Ε το LG devil.png optimus one ειναι μονοδρομος μαζι με το zte blade. Επιδη σε βλεπω μαρκακια και stock κατασταση δηλαδη. Αν θες μπορεις να πας και στο zte εχει καλυτερη οθονη αλλα πρεπει να το πειραξεις για να ξεκλειδωσεις την μνημη σε 512 και να βαλεις και καμια ρομ ενω το optimus one ερχετε στοκ με update σε 2.3 απο την μαμα lg

καταρχήν πρέπει να πω πως είμαι μαρκάκιας σε οτιδήποτε αγοράζω, γιατί νομίζω πως οι μάρκες έχουν την καλύτερη εγγύηση. Κατά δεύτερον, δεν μου άρεσε το design του LG ,ούτε και οι ικανότητές του (δεν έχει φλας, μέτρια ανάλυση,λίγα χρώματα)-το ίδιο και του ζτε(εκτός του ότι έχει πολύ καλή ανάλυση).

Μέχρι στιγμής προτιμώ το νοκια.τα έχει όλα ρε παιδια!!! :mrgreen: :D

Δημοσ.

Στις επιλογες που δινεις να ξερεις οτι τα nokia εχουν resistive touch οποτε χρειαζεσε πενακι για να εισαι ακριβης (οθονη πιεσης και οχι αφης).

Επισης τα νοκια ειναι ψηστηρια στο sar οπως και το zte

Αν εξερεσεις το flash light το lg ειναι πολυ πιο δυνατο απο το xpress που ειναι το καλο(?) απο αυτα που εγραψες.

Αλλες επιλογες ειναι το sony x8, το x10 mini

Στα λεφτα που θες παντως δεν θα βρεις αυτο που ψαχνεις που απο οτι καταλαβα ειναι design μαρκα flash οθονη.

Δημοσ.

Είδα διαφήμιση απο το Mediamarkt για htc wildfire. Ψάξτο λίγο. Στα 129€ αν θυμάμαι καλά, στα γρήγορα την είδα.

Δημοσ.

Πιστεύω πως το καλύτερο θα ήταν το Samsung wave II αν το έβρισκα στην τιμή των 160 ευρώ(έστω και μεταχειρισμένο).

Δημοσ.

Σε αυτα τα λεφτα το zte blade προτεινω με τα ματια κλειστα. Του ξεκλειδωνεις και τη ram απ'τα 256 στα 512 και εισαι αρχηγος. Ασε που υπαρχουν πολλες costume roms ετσι ωστε αν αργοτερα θελησεις να πειραματιστεις μπορεις να περασεις οτι εκδοση με 2.3 θελεις.

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Αν το ζτε είναι μούφα? μήπως να ζωρίσω την τιμή στα 173 για το htc wildfire?

Δημοσ.

Δες εδώ για σύγκριση:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3391&idPhone2=3337

Το wildfire έχει μικρότερη οθόνη, και γενικά λίγο χειρότερο hardware με εξαίρεση τη μπαταρία. Αλλά έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

Το blade αν ξεκλειδώσεις τα 512mb ram είναι πολύ καλό όντως. Τώρα εξαρτάται. Δεν έχω δει το blade απο κοντά. Δεν είναι οτι θα χαλάσει ή τίποτα τέτοιο. Μόνο τα υλικά, αν δεν σε ενοχλούν.

Δημοσ.

δωσε 30 ευρω παραπανω και παρε το ideos x5 να το ευχαριστηθεις.αυτα που λες με 150 δεν πιανουν μια μπροστα του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...