Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εγκατασταση Windows Xp Pro σε netbook με usb

panoshack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα netbook της fujitsu και θελω να κανω εγκατασταση τα windows xp professional sp3 αλλα μολις φτανει η εγκατασταση στο 97% κολαει εκει. Εχω δοκιμασει να περασω τα windows στο usb με πολλα προγραμματα συγκεκρημενα με το WinSetupFromUSB, το win to flash και κανα δυο αλλα που δεν τα θυμαμαι αλλα το αποτελεσμα ειναι παντα ιδιο, επισης δοκιμασα να ξανακατεβασω τα windows σε αλλο αρχειο αλλα παλι το ιδιο. τι φταει αν ξερει κανεις ας με βοηθεισει! Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας!

:)

Δημοσ.

Εγω οταν ειχα περασει το Win7 το εκανα το στικακι bootable με το προγραμμα UltraISO. Eδω ειναι ενα link με την διαδικασια

ΥΓ: Προυπεθετει να χεις το αρχειο του OS που θες να εγκαταστησεις σε μορφη εικονικου cd-dvd ( ex: .iso , .uif)

Δημοσ.

Κι εγω με wintoflash το εκανα και ολα μια χαρα.Τον δισκο σε ide η ahci τον εχεις?Το φλασακι σε τι συστημα αρχειων το εχεις φορμαρει?Δωσε και ενα λινκ με το ακριβες μοντελο.

Α και κατι τελευταιο, μηπως ακους κανα περιεργο ηχο οταν κολλαει, κατι σαν ενα συνεχομενο κλικ κλακ?

Δημοσ.

Στο netbook δεν υπαρχει καμια επιλογη για IDE ή ACHI απο οτι ξερω. Δεν ακουγεται καποιος θορυβος η κατι αλλο απλα κατα την εγκατασταση εκει που προχοραει κανονικα μολις φτανει στο 97% μενει εκει το εχω αφισει μεχρι και δυο ωρες απο 97% βγηκα εξω και οταν ξαναηρθα παλι 97% ηταν! εχω δοκιμασει να τα κανω εγκατασταση τουλαχιστον 10 φορες και παντα σταματαει στο 97%. Το usb που χρεισιμοποιω μαλλον παιδες θα ειναι μαπα δεν εξηγηται αλλιως, ειναι μαρκα silicon-power 8GB οτι να ναι δηλαδη!

ΥΓ: Kentaflush δοκιμασα και αυτο με το Ultra iso αλλα μολις κανω boot απο το usb μου βγαζει μηνυμα hal.dll is missing κατι τετοιο λεει οτι λειπει ενα αρχειο και δεν ειναι δυνατον να το εντοπισει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...