nikolasR200 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Παιδιά, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ελέγχει αν είναι όλα εντάξει με την εγκατάσταση των windows ή αν υπάρχουν διαπιστωμένα προβλήματα? Μου κάνει κάτι κολπάκια τώρα τελευταία και δε θέλω να καταλήξω σε format ενδεχομένως άσκοπα.. έχω ήδη το glary utilities αλλά μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο ή πιο κατάλληλο για αυτό που ζητάω..?
nikolasR200 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 το δοκίμασα, αλλά δεν με ενθουσίασε..πάντως δεν έδειξε και κάποιο πρόβλημα κατά το τρέξιμό του..
nikolasR200 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 π.χ. μου κάνει κάποια θέματα με την οθόνη, και την ανάλυσή της..και δεν ξέρω αν φταίνε οι νέοι drivers της nvidia ή η οθόνη, ή τα windows..και γενικότερα θα θελα να του κάνω ένα "check up" να βεβαιωθώ ότι όλα είναι Ok..
SPANK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Κοίτα check up πρόγραμμα που να σου λέει οτι ολα ειναι εντάξει η δεν είχα δεν υπάρχει. Πρέπει να δοκιμάσεις όπως ειπες και εσυ ενα ενα πράγματα ξεκινώντας απο drivers.
micos000 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Το Belarc είναι πρόγραμμα auditing και δνε κάνεις κανενός είδους τεστ. Δοκίμασε να στρεσάρεις την κάρτα γραφικών και τον επεξεργαστή με κάποιο benchmark όπως το 3d marks να δεις πως ανταποκρίνονται. Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις με την ανάλυση, πόσο στην βγάζει;
nikolasR200 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 τις προάλες σε επαναφορά του υπολογιστή από αδράνεια, μου την έβγαλε 640χ480 και με το κλείσιμο και άνοιγμα της οθόνης επιδιορθώθηκε ενώ κανα δυο μέρες αργότερα, μου έβγαλε την οθόνη (μετά από αδράνεια) έχοντας κόψει από τα πλάγια σημαντικό μέρος και πάλι με το κλείσιμο και άνοιγμα της οθόνης επανήλθε..
micos000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μάλλον κάτι γίνεται με την οθόνη. Δες μήπως βρεις τίποτα drivers για το monitor, ίσως διορθώσει το πρόβλημα.
filip123go Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 και δεν ξέρω αν φταίνε οι νέοι drivers της nvidia Με τους παλιούς driver στο έκανε..?
nikolasR200 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Με τους παλιούς driver στο έκανε..? το κομμάτι της ανάλυσης δεν το είχε κάνει.. αλλά γενικότερα η οθόνη κάνει κάτι δικά της και η samsung μου είπε να την πάω για έλεγχο αλλά πρέπει να αποσαφηνίσουμε με το όποιο service center πόσο καιρό θα κρατήσει και αν θα μου δώσουν προσωρινή αντικατάσταση καθώς δε μπορώ να μείνω χωρίς οθόνη.. @micos000 ψάχνω firmware της οθόνης, αλλά τίποτα..
micos000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Όχι firmware, drivers ψάξε. Ίσως να μην την αναγνωρίζουν σωστά τα windows. Είναι μια μικρή πιθανότητα αλλά να την καλύψουμε και αυτήν πριν πας για service. Ψάξε στο site της samsung ή αν έχεις το cd εγκατάστασης δοκίμασε να κάνεις από εκεί την εγκατάσταση. Θα έλεγα επίσης να την δοκιμάσεις και σε κάποιο άλλο pc (αυτό με την αναμονή) και καλύτερα να είναι σε άλλο λειτουργικό. Αν στο κάνει και εκεί τότε η οθόνη θέλει επισκευή, αλλιώς θα επικεντρωθούμε στο δικό σου Pc. Αν έχεις και κάποια παλαιότερη κάρτα γραφικών θα βοηθούσε να την δοκίμαζες.
nikolasR200 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 δεν θυμάμαι αν το ανέφερα παραπάνω, ότι έχω αλλάξει 3 κάρτες γραφικών και ότι το έκανε και με τις 3..
micos000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Τότε θα πρέπει να ελέγξεις και την οθόνη σε άλλο υπολογιστή και αν στο ξανακάνει τότε η οθόνη έχει πρόβλημα και αν είναι στην εγγύηση στείλε την για αντικατάσταση.
nikolasR200 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 συνεννοήθηκα σήμερα με την samsung..(τουλάχιστον έτσι νομίζω) ώστε να έρθουν να την πάρουν και να την ελέγξουν.. λέω έτσι νομίζω, γιατί αν και επέλεξα από το μενού το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης, το σήκωσε μία κυρία, που εγώ της έλεγα άσπρο και εκείνη καταλάβαινε ιπποπόταμος..μιλάμε για συνεννόηση μπουζούκι εντελώς.. της εξηγούσα για το on/off που έκανε η οθόνη και η απάντηση/ερώτηση που μου έδωσε ήταν, δηλαδή η τηλεόραση δεν δουλεύει? (το monitor έχει και tv) στη συνέχεια της ξανα εξηγούσα, μου απαντούσε πρέπει να συνδέσετε την κεραία από πίσω..της έλεγα καλή μου κοπέλα έχω συνδεδεμένη και την κεραία για να βλέπω tv και το dvi για να τη χρησιμοποιώ στον υπολογιστή..επόμενη ερώτησή της ήταν γιατί δεν έχω συνδεδεμένο το vga..μα καλή μου, δεν έχει vga έξοδο η κάρτα μου, πως να το κάνουμε.. τέλος πάντων, δεν ξέρω τι σημείωσε σαν παρατηρήσεις με τα πολλά είπε θα στείλουν κούριερ να την παραλάβει..ο Θεός και η ψυχή τους τι σκατά θα ελέγξουν αν βασιστούν στην αναφορά που σύνταξε η τεχνικός τους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.