Προς το περιεχόμενο

facebook chat

xri_ni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως το γυρισες?θελω κ γω το παλιοοοοοοοο!

πατα πανω στο εικονιδιο που φαινεται σαν γραναζι και μετα πάτα αποκρυψη πλαινης γραμμης!

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πατα πανω στο εικονιδιο που φαινεται σαν γραναζι και μετα πάτα αποκρυψη πλαινης γραμμης!

Το προβλημα ειναι οτι μολις ξαναπατησεις στη λιστα του chat, εμφανιζεται η καινουργια σπαστικη και μετα πρεπει να ξανακανεις hide sidebar. Εν τελει δεν την γλυτωνουμε την sidebar. Με το ζορι fb chat, μπας και βγαλουν το msn τελειως εκτος κολπου!

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 17 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 17 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Εντάξει, φαίνεται δεν το ήξερα καλά το πράμα. Ξεκαθαρίστηκε τώρα.

Εμένα κανονικά είναι το καινούριο ακόμα, δεν πήγε παλιό.

___________________________________________________________________________________________________

facepalm.jpg

Έχεις λίγο δίκιο.

double facepalm.jpg

Καθόλου δίκιο, αφού ήταν ερώτημα ουσιαστικά.

Σου έγραψα "facepalm.jpg" στο άλλο θρεντ σε μια βλακεία που είπες και εσύ σε μια επίδειξη ωριμότητας μου έγραψες το ίδιο, και μετά double κιόλας για να μου την βγεις.

Ωραίος.

Δημοσ.

δεν μου εχει τετοια επιλογη! :/

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να γυρισουμε στο παλιο; Μου βγαζει ακυρα ατομα!

*Βασικα μολις το ειδα και μου το γυρισαν στο παλιο!*

Δημοσ.

Ποιο ζώο σκέφτηκε να αλλάξει το chat κατά αυτό τον τρόπο και δεν μπορείς να κάνεις scroll down...

Μιλάμε ότι οι τύποι πάνε να βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους. Και δεν υπάρχει και επιλογή για επιστροφή στην παλιά μορφή.

Καιρός για google plus, οι τύποι πήραν την κατηφόρα.

Πάει το μπινελίκι σύννεφο εδώ:

http://www.facebook.com/group.php?gid=132549860127134&v=wall

Δημοσ.

οι ανθρωποι ειναι ανεκδιηγητοι

μια ολοκληρη κοινοτητα φωναζει πεταξτε το καινουργιο τσατ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ.

το μετανιωνουν καταλαβαινουν την ''αυτοικανοποιηση'' που τους δερνει και επαναφερουν χθες το παλιο

σημερα παλι μαλλον λογω μοναξιας εφαγαν πολυ ξυλο απο την εν λογω προαναφερθεισα κυρια και επανεφεραν το καινουργιο buggy ελεεινο απεριγραπτο ενοχλητικο τσατ που με την ακομα πιο ελεεινη ενοχλητικη παρασιτικη εκει που ειναι και χωρις κανενα λογω υπαρξης toolbar. μα καλα τι σκεφτονται εκει στο φατσοβιβλιο. και στο κατω κατω δοκιμαζετε κατι σε εκατομμυρια χρηστες που δεν ειναι ετοιμο?

1. ποτε εχει την επιλογη για ''available to chat'' μετα απο 1 λεπτο δε την εχει μετα απο 1 λεπτο παλι τα ιδια

2. δεν ειναι ευχρηστο στο να αποκλειουμε ή να επαναφερουμε λιστες φιλων που εχουμε δημιουργησει στο τσατ

3. το toolbar δειχνει ακυρα ατομα που δεν εχω μιλησει ποτε, δεν εχω στειλει μηνυμα ή εχω κοιταξει το προφιλ τους.

αντε στο καλο πολυ ασχοληθηκα αντε γεια

Δημοσ.

τη μια ωρα σου βγαζει φιλους συνδεμενους την αλλη στους βγαζει αποσυνδεμενουν ολους. καταλαβαινεις οταν υπαρχει προβλημα γιατι ενω στο πεδιο του τσατ σε δειχνει διαθεσιμο με πρασινο κυκλακι, την ιδια ωρα αριστερα στη σελιδα σε πληροφορει....οτι you are currently offline....πατας να πας online κανεις ανανεωση τη σελιδα και συνεχιζει να σε πληροφορει οτι...you are currently offline. :mad:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω παρατηρησει οτι ενω στο chat εχω απενεργοποιημενο το tick στο available to chat, δλδ στην ουσια φαινομαι offline, μπορω και λαμβανω μηνυματα απο φιλους!

Και μου λενε οτι με δειχνει κανονικα available!

το παθαινει κανεις αλλος ? ειναι αρκετος καιρος τωρα και νομιζα οτι αν ηταν bug θα το ειχαν διορθωσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...