tsifotis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Πως σε εβλεπαν ρε φιλε; Τοσα χρονια χρησιμοποιω εγω και οι φιλοι μου το FB και δε ειδαμε να γινεται κατι τετοιο.. ιδια απορια...
xri_ni Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δεν δειχνει ποιοι ειναι μεσα.. Τυχαια ( ; ) τους εχει αυτους μεσα. Για παραδειγμα εχει εναν φιλο μου στο chat αυτην την στιγμη, ενω βρισκεται ενα δωματιο παραπερα και εχει ξεραθει στον υπνο.. Α μαλιστα....οτι να'ναι δηλαδη....
xristoforos89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 ιδια απορια... Και εγω την ιδια απορια εχω!
DrLo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Όταν παλιά πάταγες "go offline" δεν μπορούσαν να σου μιλήσουν αλλά σε έβλεπαν Νομίζω πως κάνεις λάθος. Αν είχα καταλάβει τόσο καιρό όταν πάταγεσ "go offline" δεν σε βλέπανε, και είσουν away (άσπρη κουκίδα όχι πράσινη) όταν είσουν idle για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μάλλον κάτι μου διαφεύγει. Όταν πάταγε κανείς(παλιά) στο Go Offline, η πράσινη κουκίδα γινόταν γκρι/άσπρη. Ή όχι; Νομίζω πως κάνεις λάθος. Αν είχα καταλάβει τόσο καιρό όταν πάταγεσ "go offline" δεν σε βλέπανε, και είσουν away (άσπρη κουκίδα όχι πράσινη) όταν είσουν idle για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα Όταν λες idle; Αφού είχες γκρι/άσπρη κουκίδα, τότε σε βλέπανε
thodwris91 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Όταν πατάς μη διαθέσιμος δεν φαινεσαι στο τσατ. Έτσι ήταν από πάντα. Απλά απο τη στιγμή που θα το πατησεις για 2 λεπτακια σε δείχνει ακόμα ενεργό. Αν παει πάντως κάποιος να σου μιλήσει εκείνη τη στιγμή στο παραθυρακι θα του δείξει ότι δεν είσαι πλέον μέσα. Η γκρι κουκιδιτσα είναι για όταν είσαι ανεβεργος για 10 λεπτά. Έχεις ανοικτό άλλο παράθυρο ξέρω γω ή δεν είσαι στον υπολογιστή. Απλά αυτό που άλλαξαν τώρα είναι ότι πλέον στα τσατ δεν δείχνει όλους όσους είναι μέσα εκείνη τη στιγμή αλλά τα άτομα που έχεις μεγαλύτερη αλληλεπίδραση (comments,profile views κτλ.) Εμένα ας πούμε μου δείχνει μερικούς μόνο από όσους είναι online, αυτούς που έχω πιο πολλά πάρε δώσε και όχι τον άκυρο που δεν μιλάμε ποτέ, αλλά και τους κολλητούς μου ή την κοπελα μου είναι δεν είναι μέσα. Απλά όταν δεν είναι δεν έχει πράσινη κουκιδιτσα.
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Όταν πατάς μη διαθέσιμος δεν φαινεσαι στο τσατ. Έτσι ήταν από πάντα. Απλά απο τη στιγμή που θα το πατησεις για 2 λεπτακια σε δείχνει ακόμα ενεργό. Αν παει πάντως κάποιος να σου μιλήσει εκείνη τη στιγμή στο παραθυρακι θα του δείξει ότι δεν είσαι πλέον μέσα. Η γκρι κουκιδιτσα είναι για όταν είσαι ανεβεργος για 10 λεπτά. Έχεις ανοικτό άλλο παράθυρο ξέρω γω ή δεν είσαι στον υπολογιστή. Απλά αυτό που άλλαξαν τώρα είναι ότι πλέον στα τσατ δεν δείχνει όλους όσους είναι μέσα εκείνη τη στιγμή αλλά τα άτομα που έχεις μεγαλύτερη αλληλεπίδραση (comments,profile views κτλ.) Εμένα ας πούμε μου δείχνει μερικούς μόνο από όσους είναι online, αυτούς που έχω πιο πολλά πάρε δώσε και όχι τον άκυρο που δεν μιλάμε ποτέ, αλλά και τους κολλητούς μου ή την κοπελα μου είναι δεν είναι μέσα. Απλά όταν δεν είναι δεν έχει πράσινη κουκιδιτσα. Μην παίρνεις και όρκο για όλα αυτά Όταν πατάς μη διαθέσιμος Define that. Που και πως πλέον στα τσατ δεν δείχνει όλους όσους είναι μέσα εκείνη τη στιγμή αλλά τα άτομα που έχεις μεγαλύτερη αλληλεπίδραση (comments,profile views κτλ.) Eμένα μου δείχνει άκυρους και άκυρες που δεν έχω μιλήσει ποτέ και πουθενά. |0| Αλληλεπίδραση
andreapaog328 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 και μενα μου τοβγαλε χτες, μου φανηκε μεγάλη μουφα. δε μπορεσα να καταλαβω πως δουλευει. σήμερα έχω πάλι το παλιο
sheik Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μην παίρνεις και όρκο για όλα αυτά Γιατι οχι? Απορω πως μπερδευτηκατε ετσι βασικα. Οπως τα λεει ειναι, απο ΠΑΝΤΑ, οταν εκανες go offline ΔΕΝ σε εβγαζε στο chat. Καθολου. Σαν το messenger, ηταν το αντιστοιχο "εμφανιση εκτος συνδεσης". Εντελως αντιστοιχα, αν ησουν οnline αλλα δεν ησουν στο pc, μετα απο 10 λεπτα η πρασινη κουκιδα γινοταν φεγγαρακι. Τωρα με το καινουριο δεν ξερω ακριβως τι παιζει, εμενα μολις χτες αλλαξε.
santana99 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά στο "παλιό" τσατ όταν πάταγες εκτός σύνδεσης δεν έβλεπες ποιοι ήταν μέσα και ούτε αυτοί σε έβλεπαν ον-λινε γιατί πολύ απλά είχες πατήσει οφφ. Τώρα μπορείς να επιλέξεις οφφ-λινε. Αν είσαι ομως ον-λινε σου δείχνει μερικά άτομα από τους φίλους σου και πατάς πάνω και σου λέει αν είναι εντός ή εκτός σύνδεσης... btw τώρα που πάτησα είδα ότι το ξαναγύρισαν στο παλιό ή μου φαίνεται;
eu@ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 και μενα μου τοβγαλε χτες, μου φανηκε μεγάλη μουφα. δε μπορεσα να καταλαβω πως δουλευει. σήμερα έχω πάλι το παλιο πως το γυρισες?θελω κ γω το παλιοοοοοοοο!
tolis_01 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Εμένα γιατί μου έχει βάλει μια μείξη παλιού και νέου chat; Έχει το design του νέου, αλλά τις ρυθμίσεις του παλιού
xri_ni Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μαλλον λογω πολλων παραπονων το εβαλαν παλι οπως παλια....ευτυχως!!!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Όταν παλιά πάταγες "go offline" δεν μπορούσαν να σου μιλήσουν αλλά σε έβλεπαν facepalm.jpg Μάλλον κάτι μου διαφεύγει. Όταν πάταγε κανείς(παλιά) στο Go Offline, η πράσινη κουκίδα γινόταν γκρι/άσπρη. Ή όχι; Eν συντομια: Οταν παλια εβαζες go offline απλα δεν σε εβλεπε κανεις online στο chat, ουτε με πρασινες ουτε με γκρι ουτε με φουξια κουκιδες. Πλεον, η ιδια λειτουργια εχει αντικατασταθει απο το "Αvailable to chat". Αν το τικαρεις σε βλεπουν, αν το ξετικαρεις δεν σε βλεπουν. Στο μεταξυ μπερδευεστε για κατι που το ιδιο το FUNCTION οπως το εχουν γραψει, ξεκαθαριζει τι κανει. Δηλαδη τι πιο κατατοπιστικο να γραψουν οι ανθρωποι περα απο το "go offline" η το "Available to chat" ? Στην τελικη καντε μια δοκιμη, η αν βαριεστε τις δοκιμες, απλα τσεκαρετε ποσα friend σας την ωρα που αλλαζουν το status τους ή κανουν καποια αλλη ενεργεια ξερωγω, ειναι offline στο chat την ιδια στιγμη. Δεν ειναι και καμια επιστημη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.