Προς το περιεχόμενο

Συμφέρει η εξής κίνηση?

necron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στην κατοχή μου ένα htc desire περίπου έναν χρόνο..και σκεφτόμουν τώρα λόγω της πτώσης της τιμής του nexus s(στα 300euro) να δώσω το δικό μου ώστε να μπορέσω να το αγοράσω..η ιδέα μου ήρθε βασικά γιατί το desire από εσωτερική μνήμη δεν σκίζει και έχω ένα μικρο θέμα με αυτό καθώς το γεμίζω εύκολα..πιστεύετε πως θα ήταν καλή κίνηση συγκρίνοντας hardware kai software συσκευών(desire για αυτά που έχει και nexus για αυτά που προσφέρει στα 300) να επιχειρήσω αυτήν την κίνηση?

Ευχαριστώ για κάθε απάντηση σας :)

Δημοσ.

Δεν πιστεύω ότι κερδίζεις τίποτε απολύτως. Ειδικά αφού λες ότι το έχεις 1 χρόνο, μάλλον είναι και με amoled, οπότε το κρατάς. Θρυλικό κινητό, αν το πουλήσεις τώρα απλά θα το σφάξεις, άκλαφτο θα πάει.

Δημοσ.

Απλά προσπαθώ να αποφύγω να περάσω custom rom για app2sd,γιατί ήθελα να αφήσω το official και ψάχνω λύσεις τώρα.!ευχαριστώ arxaggele :)

Δημοσ.

χεχε,πολύ πέραση έχουν η custom βλέπω :P

έλεγα να περάσω cm7 αλλά θα δοκιμάσω και την miui αν είναι,θα κοιτάξω και κανένα βίντεο να δω τι λένε :)

Δημοσ.

χεχε,πολύ πέραση έχουν η custom βλέπω :P

έλεγα να περάσω cm7 αλλά θα δοκιμάσω και την miui αν είναι,θα κοιτάξω και κανένα βίντεο να δω τι λένε :)

Είμαι με MIUI εδώ και 1 μήνα με Galaxy S.

Παρόλο που ακόμα δεν έχουν προσθέσει FM radio και TVout,

περιμένω υπομονετικά μέχρι να τα βάλουν.

Το FM radio ήδη το προσθέσαν σε ορισμένες συσκευές. Δες στο changelog για το κινητό σου.

Ψάξε το λίγο παραπάνω πάντως. Πιστεύω αξίζει να παίξεις με custom rom's. Εκεί είναι το ζουμί. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...