Προς το περιεχόμενο

προβλημα με καρτα γραφικων

brahami

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα εχω προβλημα με την καρτα γραφικων ροντεον 512 και δεν μπορω να παιξω πλεον τα παιχνιδια..πριν καιρο οταν επαιζα προ η οθονη γινοταν μαυρη και μου ελεγε οτι ο επιταχυντης σταματησε να δουλευει...πλεον αυτο γινεται συνεχεια και δεν μπορω να παιξω ουτε καν φοοτμπολ μανατζερ..βοηθεια!!

Δημοσ.

παιδια καλησπερα εχω προβλημα με την καρτα γραφικων ροντεον 512 και δεν μπορω να παιξω πλεον τα παιχνιδια..πριν καιρο οταν επαιζα προ η οθονη γινοταν μαυρη και μου ελεγε οτι ο επιταχυντης σταματησε να δουλευει...πλεον αυτο γινεται συνεχεια και δεν μπορω να παιξω ουτε καν φοοτμπολ μανατζερ..βοηθεια!!

Καινουργιες κάρτες είναι αυτες οι ροντέον? κατευθειαν από το Texas και με σήμα το αγριο άλογο?? Επίσης αυτά τα προ και φοοτμπολ μανατζερ είναι καινουργια παιχνιδια Ελληνικής παραγωγής??

Αφου διορθώσεις τα παραπάνω μετά πες μας ποιο ακριβως μοντελο καρτας έχεις μιας και η μνημη 512 δεν μας λεέι κατι και τσέκαρε λίγο τι θερμοκρασιες έχει η καρτα!!!

Τις θερμοκρασίες μπορεις να τις δεις με το hwmonitor (ένα screenshot ή ελληνιστή στιγμιοτυπο οθόνης από το προγραμμα θα βοηθούσε ακόμη περισσότερο).

Δημοσ.

Καινουργιες κάρτες είναι αυτες οι ροντέον? κατευθειαν από το Texas και με σήμα το αγριο άλογο?? Επίσης αυτά τα προ και φοοτμπολ μανατζερ είναι καινουργια παιχνιδια Ελληνικής παραγωγής??

Αφου διορθώσεις τα παραπάνω μετά πες μας ποιο ακριβως μοντελο καρτας έχεις μιας και η μνημη 512 δεν μας λεέι κατι και τσέκαρε λίγο τι θερμοκρασιες έχει η καρτα!!!

Τις θερμοκρασίες μπορεις να τις δεις με το hwmonitor (ένα screenshot ή ελληνιστή στιγμιοτυπο οθόνης από το προγραμμα θα βοηθούσε ακόμη περισσότερο).

πωπωπωπω ψάρωσες το παιδί :devil:

Καλώς όρισες brahami μια και ο απο πάνω ξέχασε τους τρόπους του :P

Δημοσ.

πωπωπωπω ψάρωσες το παιδί :devil:

Καλώς όρισες brahami μια και ο απο πάνω ξέχασε τους τρόπους του :P

Δεν τους θυμόμουν και ποτε για να τους ξεχάσω!!! :P :P :P

Btw καλως όρισες brahami και συγνωμη για το αποτομο του προηγούμενου ποστ.. αλλά και εσύ τα σκοτωσες χωρις καμία λύπηση!!!

Καλυτερα τωρα Karmen??? Μαθαινω σιγα σιγα??? :lol: :D :D

Δημοσ.

Καλυτερα τωρα Karmen??? Μαθαινω σιγα σιγα??? :lol: :D :D

yeap!!! Μα τι θα γίνει;;; Λίγο σας αφήνω μόνους και μου ξεφεύγετε;;; Για μπείτε σε μία σειρά μην τα πάρω στο κρανίο και τα κάνω λίμπα εδώ μέσα :mad:

:P :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

ok re file :P

h karta einai radeon HD 3450 512MB DDR2...auta ta stoixeia exw

Καλά ρε λέμε να διορθώσεις τα λάθη του πρώτου post και πας και τα κάνεις χειροτερα τα πραγματα με τα greeklish??? Εγώ θα φταίω να αρχίσω τώρα??

Λοιπον δινω τοπο στην οργή για χαρη της Karmen!!

Πες μας και θερμοκρασίες της κάρτας βάση του προγράμματος που σου έστειλα!!! Η καποιο screenshot τέλως πάντων!!

BTW με alt+swift αλλάζει η γλώσσα!!! Στο υπενθυμίζω μπας και το ξέχασες!!! Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο!!

Δημοσ.

oι θερμοκρασιεσ ειναι απο 34-44 βαθμους

φιλε στο forum ειμαι καινουριος...μην τρελενεσαι και εισαι τοσο επιθετικος...ηρεμα

Δημοσ.

oι θερμοκρασιεσ ειναι απο 34-44 βαθμους

φιλε στο forum ειμαι καινουριος...μην τρελενεσαι και εισαι τοσο επιθετικος...ηρεμα

Δεν είμαι επιθετικός ρε συ αλλά όταν κανετε join στο forum σας δίνονται καποιοι κανονισμοι να διαβάσετε , μα γιατι ποτε μα ποτε κανένας δεν τους διαβαζει?? Το οτι είσαι νεος δεν ειναι δικαιολογία!!

Τεσπα στο θέμα μας τώρα 34 με 44 βαθμοί είναι πολύ καλά άρα το πρόβλημα δεν είναι απο εκεί!!!

Οποτε αυτό που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα είναι κανεις uninstall τους drivers μετά ένα καλο καθάρισμα με το driversweeper και μετά εγκατάσταση των τελευταίων driver από εδώ!!

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx

αν έχεις windows 7 32bit

ή από εδώ

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx

αν έχεις windows 7 64 bit

Δημοσ.

οντως φιλε εχεις και εσυ τα δικια σου!!

το pc ειναι παλιο και του χω ακομα windows xp home edition.περιμενω νεο pc αλλα λογο διακοπων θα αργισει...μαλλον αυτο που θα κανω ειναι ειναι καλο format..εχω drivers και ελπιζω να ειναι καλοι...μπασ και δω ασπρη μερα γιατι θελω να παιξω football manager :P..ευχαριστω!!!

Δημοσ.

οντως φιλε εχεις και εσυ τα δικια σου!!

το pc ειναι παλιο και του χω ακομα windows xp home edition.περιμενω νεο pc αλλα λογο διακοπων θα αργισει...μαλλον αυτο που θα κανω ειναι ειναι καλο format..εχω drivers και ελπιζω να ειναι καλοι...μπασ και δω ασπρη μερα γιατι θελω να παιξω football manager :P..ευχαριστω!!!

Τοτε εδώ είσαι

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_xp-32.aspx

Πριν κάνεις format δοκιμασε αυτό που σου είπα μπας και το γλυτώσεις!!!

Αλλά ακομη και να κάνεις format βάλε τους τελευταίους drivers απο το Link που σου δίνω!! Μην εμπιστέυεσαι τους drivers που έρχονται μαζι με την κάρτα!!

Δημοσ.

ρε φιλε μιπως θα μπορουσες να με βοηθησεις και στο θεμα του καθαρισμου αλλα και στο πως να βγαλω και να ξαναβαλω τους drivers?

Δημοσ.

- Control Panel -> Add remove programs - Uninstall all ATI SW (ή κάτι παρόμοιο)

- Restart σε Safe Mode και τρέχεις το DriverSweeper που σου είπε ο stm00192 σε προηγούμενο Post (post 9). Τσεκάρεις την επιλογή AMD και clean

- Restart σε normal mode και εγκαθιστάς τον καινούριο driver από το Link που σου έβαλε πάλι ο stm00192 (post 11)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...