thief7710 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα.πριν λιγο πήγα να ανοίξω το iPad μου και δεν δουλεύει.έτσι απλά.του έχω iOS 5 beta 2 είναι φορτισμένο.καμία ιδέα;
xtraktor Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα.πριν λιγο πήγα να ανοίξω το iPad μου και δεν δουλεύει.έτσι απλά.του έχω iOS 5 beta 2 είναι φορτισμένο.καμία ιδέα; Κρατά το power και το home πατημενα μέχρι να δεις το μήλο Μην ανησυχείς δεν έχεις προβλημα
thief7710 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Τα είχα δοκιμάσει ήδη αυτά παιδιά και δεν δούλεψαν.μάλλον παίζει να φταίει η ζέστη.το είχα στο αυτοκίνητο αρκετή ώρα.πήγα Σπιτι το δούλεψα και μετα ξαφνικά δεν άνοιγε.το άφησα πάνω σε ένα μάρμαρο που ήταν κρύο και τώρα όλα οκ.ευχαριστώ για τις απαντήσεις! ·-)
xtraktor Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Τα είχα δοκιμάσει ήδη αυτά παιδιά και δεν δούλεψαν.μάλλον παίζει να φταίει η ζέστη.το είχα στο αυτοκίνητο αρκετή ώρα.πήγα Σπιτι το δούλεψα και μετα ξαφνικά δεν άνοιγε.το άφησα πάνω σε ένα μάρμαρο που ήταν κρύο και τώρα όλα οκ.ευχαριστώ για τις απαντήσεις! ·-) Το καλο είναι πως ώριμες άκρη και όλα είναι στη θέση τους! Ευτηχως!!
alexzzz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μετά από ζέστη είχα ένα παρόμοιο θέμα με iphone 4, χωρίς να βγάλει το γνωστό μήνυμα στην οθόνη.
arxaggelos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δικλείδα ασφαλείας της apple.Τίποτα ανησυχητικό Υπάρχει λινκ για αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.