Zimbroghie Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Γεια σας και πάλι. Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο Νotebook μου(αν γίνεται) για να γίνει δυνατό για gaming.Είναι ένα HP Pavillion dv6-1310sv και το έχω 2 χρονάκια. Πάνω του έχει: Επεξεργαστή Intel Pentioum Dual-Core 2,1GHz, Graphics PCI-Express Ati Mobility Radeon HD 4500 Series 4GB, Mainboard Quanta 3628. Αν θέλετε κάτι άλλο από το σύστημα ρωτάτε...Δεν λέω ότι δεν είναι καλή απλά δεν τραβάει και τόσο με τα νέα δεδομένα παιχνιδιών. Ευχαριστώ!
ninos30 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Για να γίνει gaming θέλεις άλλη κάρτα γραφικών. Και για να αλλάξεις VGA δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Καταρχάς θα πρέπει το ίδιο laptop να βγαίνει και με έκδοση με καλύτερη κάρτα γραφικών, αλλά το κόστος για να το κάνες θα είναι τόσο που καλύτερα να πάρεις άλλο
panos9553 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Γεια σας και πάλι. Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο Νotebook μου(αν γίνεται) για να γίνει δυνατό για gaming.Είναι ένα HP Pavillion dv6-1310sv και το έχω 2 χρονάκια. Πάνω του έχει: Επεξεργαστή Intel Pentioum Dual-Core 2,1GHz, Graphics PCI-Express Ati Mobility Radeon HD 4500 Series 4GB, Mainboard Quanta 3628. Αν θέλετε κάτι άλλο από το σύστημα ρωτάτε...Δεν λέω ότι δεν είναι καλή απλά δεν τραβάει και τόσο με τα νέα δεδομένα παιχνιδιών. Ευχαριστώ! Ξεχασε το...
nicked Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μην μπαίνεις στον κόπο ούτε να ψάξεις...Μόνο δίσκο και ram για αναβάθμιση laptop! Άντε και επεξεργαστή που και που! Κάνε έρευνα αγοράς για καινούργιο! Όπως και να το κάνουμε όμως gaming=desktop!
stm00192 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Γεια σας και πάλι. Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο Νotebook μου(αν γίνεται) για να γίνει δυνατό για gaming.Είναι ένα HP Pavillion dv6-1310sv και το έχω 2 χρονάκια. Πάνω του έχει: Επεξεργαστή Intel Pentioum Dual-Core 2,1GHz, Graphics PCI-Express Ati Mobility Radeon HD 4500 Series 4GB, Mainboard Quanta 3628. Αν θέλετε κάτι άλλο από το σύστημα ρωτάτε...Δεν λέω ότι δεν είναι καλή απλά δεν τραβάει και τόσο με τα νέα δεδομένα παιχνιδιών. Ευχαριστώ! Δεν σου βγήκε οικονομικά το desktop και τώρα ψάχνεις να αναβαθμίσεις το laptop??? Δυστυχώς αυτό που θέλεις δεν γινεται ή και να γίνεται δεν αξίζει από οικονομικής άποψης!! οποτε όπως είπαμε μαζεψε τα λεφτάκια σου και πανε σε ένα καλο desktop!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.