Προς το περιεχόμενο

Καταναλωση ελαιολαδου απο καντιλακι

azio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα ειναι ποσο υγιεινο ειναι το λαδι για το καντηλι ? Ή η καταντια να χρησιμοποιεις λαδι για το καντηλι για φαι ?

Δηλ. τοσο πολυ εχει ακριβυνει το ρημαδι το λαδι που εχουμε ενα λαδι για ολα ?

Αν οντως ηταν για το καντηλι το εν λογω λαδι και δεν σου εκανε πλακα.

Γιατί το ίδιο λάδι που βάζεις σε φαγητό δε βάζεις και στο καντήλι;Δεν έχω ανάψει ποτέ οπότε δε ξέρω.

Πάντως δε νομίζω να πάθεις κάτι.

Όταν ήμουν μωρό,η οικογένεια του μπαμπά μου είχε ένα γνωστό από το χωριό και αγόραζε όλη η οικογένεια λάδι από αυτόν.Μια μέρα δίνουμε και στη γιαγιά μου και μας λέει αυτό μοιάζει με σπορέλαιο.Λέει ο μπαμπάς μου αποκλείεται είναι γαμώ τα λάδια.Μιλάμε το λάτρευε.

Τελικά το πήγαν για χημικό έλεγχο και ήταν μολόχα αναμιγμένη με κακής ποιότητας σπορέλαιο :-D

Περιττό να πω τι χέσιμο έφαγε μετά ο άλλος χαχαχα :lol:

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί το ίδιο λάδι που βάζεις σε φαγητό δε βάζεις και στο καντήλι;Δεν έχω ανάψει ποτέ οπότε δε ξέρω.

Πάντως δε νομίζω να πάθεις κάτι.

Όταν ήμουν μωρό,η οικογένεια του μπαμπά μου είχε ένα γνωστό από το χωριό και αγόραζε όλη η οικογένεια λάδι από αυτόν.Μια μέρα δίνουμε και στη γιαγιά μου και μας λέει αυτό μοιάζει με σπορέλαιο.Λέει ο μπαμπάς μου αποκλείεται είναι γαμώ τα λάδια.Μιλάμε το λάτρευε.

Τελικά το πήγαν για χημικό έλεγχο και ήταν μολόχα αναμιγμένη με κακής ποιότητας σπορέλαιο :-D

Περιττό να πω τι χέσιμο έφαγε μετά ο άλλος χαχαχα :lol:

Δεν ξερω αν ειναι το ΙΔΙΟ λαδι , αλλα δεν εχω δει την μανα μου να χει ενα μπουκαλι λαδι για τα παντα μεσα στο σπιτι.

Αλλο το μπουκαλι του λαδιου για το φαι , αλλο για το καντηλι , αλλο για να λαδωσεις κανα πομολο που λεει ο λογος.

Σιγουρα δεν ειναι οτι θα παθεις τιποτα αλλα αυτο δεν ειναι λογος να πιανουμε το καντηλι και να στιβουμε το λαδι για να ψησουμε πατατες :)

Δημοσ.

το ελαιολαδο δεν το εχουμε σε διαφανες μπουκαλι γιατι δεν ειναι καλο μιας και οξειδωνεται παραπανω.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι ποσο υγιεινο ειναι το λαδι για το καντηλι ? Ή η καταντια να χρησιμοποιεις λαδι για το καντηλι για φαι ?

Δηλ. τοσο πολυ εχει ακριβυνει το ρημαδι το λαδι που εχουμε ενα λαδι για ολα ?

Αν οντως ηταν για το καντηλι το εν λογω λαδι και δεν σου εκανε πλακα.

εσυ τώρα το παιζεις μαγκας; Ελαιολαδο ηταν που ειχε χρησιμοποιηθει σε καντηλι. Οχι λαδι καντιλιου που το βαλαμε στο φαι. Η οψη του ηταν ελαιολαδου οπως το ξερουμε. Διαβασε καλυτερα. Τεσπα αφου δε παθαμε ακομα τπτ ολα καλα

Sent from my E10i using Tapatalk

Δημοσ.

εσυ τώρα το παιζεις μαγκας; Ελαιολαδο ηταν που ειχε χρησιμοποιηθει σε καντηλι. Οχι λαδι καντιλιου που το βαλαμε στο φαι. Η οψη του ηταν ελαιολαδου οπως το ξερουμε. Διαβασε καλυτερα. Τεσπα αφου δε παθαμε ακομα τπτ ολα καλα

Ε τοτε ποιος ο λογος της ανησυχιας σου και της δημιουργιας του τοπικ ?Αφου ηταν ελαιολαδο στην "οψη" !

Εσενα κοροιδεψε ο φιλος σου οχι εμενα , οποτε το αν το παιζω εγω μαγκας η οχι ειναι αλλο θεμα.

Δημοσ.

Οτι ηταν παλιο, καμενο ελαιολαδο. Πιστευω οτι ηταν κατανοητο

Δημοσ.

σκεψου να έχει τρίχες το λάδι .. εκι να δείτε αιδια , το είχε πάθει ο μπατζανακης μου που έκλεβε λάδι απο τάφους για την ταβέρνα του ..

απλα ελεος.

Δημοσ.

σκεψου να έχει τρίχες το λάδι .. εκι να δείτε αιδια , το είχε πάθει ο μπατζανακης μου που έκλεβε λάδι απο τάφους για την ταβέρνα του ..

απλα ελεος.

εκτός απ΄την ορθογραφία που τα σπάει, μένει και η απορία, γιατί τρίχες ειδικά στα καντήλια των νεκροταφείων?

Δημοσ.

εκτός απ΄την ορθογραφία που τα σπάει, μένει και η απορία, γιατί τρίχες ειδικά στα καντήλια των νεκροταφείων?

Επίσης ασχολίαστο ότι έχει μπατζανάκη...

Δημοσ.

απλα ελεος.

ΣΑΛΑΤΕΣ

Κουνουπίδι

Μαρούλι

Χωριάτικη*

Μπρόκολο

4 Εποχές

*Το λάδι είναι απο τάφο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...