Προς το περιεχόμενο

mini mac

georsev

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Htpc!

Πραγματικα γιατι να δωσεις 700ευρω για να βλεπεις ταινεις; Προσθεσε φυσικα applecare πληκτρολογιο τρακπαντ!

Htpc χωρις δευτερη σκεψη. Για την οικονομια, μεγαλυτερηη εγγυηση.

Δημοσ.

για προτείνετε κανένα οικονομικη συνθεση htpc.Απο Αμερικη δεν αξιζει να μου το φερουν;η ειναι πεταμενα λεφτα το μηχανημα;ποσο περιπου θα μου κοστισει σαν δωρο να μου το φερει μαζι του ενας φιλος μου;

Δημοσ.

για το σαλόνι αξίζει κάποιος να πάρει το mini mac η καλύτερα θα ήταν να σύνθετε ένα htpc?

Προσωπικά είχα htpc αλλα το mac mini είναι η πιο αξιόλογη λύση για το σαλόνι μου

Μεταχειρισμένα μπορείς να βρεις σε πολυ καλή κατάσταση και σίγουρα κρατάνε στο χρόνο χωρίς προβλήματα

Software και hardware:)

Δημοσ.

για το σαλόνι αξίζει κάποιος να πάρει το mini mac η καλύτερα θα ήταν να σύνθετε ένα htpc?

μα το mac mini είναι για το σαλόνι! Κάτω από την τηλεόραση κτλ κτλ.

Ειδικά το νέο, είναι πολύ κουκλί!

Συνδύασέ το με ένα airport express και θα έχεις ένα πολύ καλό σύστημα για το σπίτι σου. Συν το bluetooth mouse και keyboard... συν το iPhoto (με το places και το faces) συν το iTunes με την συνεργασία που έχει για το airport extreme ( ή express .. όπως λέγεται τεσ'πα) συν ότι θα έχεις ένα μηχάνημα που θα μπορείς να το έχεις 30 μέρες χωρίς restart και να είναι απλά ΟΚ (πρόσφατα έκανα restart τον macbook pro μου μετά από 38 ημέρες, για να του κάνω battery calibration, αλλιώς δεν θα τον έκανα).

Γνώμη μου είναι, ότι εάν πάρεις mac mini μετά κοίτα και για το time capsule και airport extreme.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...