Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πες μας οτι δεν συγχρονιζει.

2 αποριες τωρα?στον οτε εχεις πακετο μεχρι 24 mbps??

β.τι attenuation εχεις?

γ.το Linksys wag120 n σιγουρα το πηρες για Pots γραμμη?αν και αμα δεν ηταν Pots δεν θα αναβοσβηνε καν το λαμπακι

οχι δεν είναι μέχρι 24, 2mbps ειναι . το attenuation δεν έχω ιδέα τι είναι . το linksys wag120n γραφει annex-a αρα είναι για pstn , το pots επισης δεν ξέρω τι είναι .

Δημοσ.

pots = annex a.

β.καπου το Linksys Στην πρωτη σελιδα πρεπει να σου γραφει Modulation και να εχει multimode.βαλε καρφωτα εκει g.dmt και πες μας αν συγχρονισε.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια βλεπω οτι υπαρχει ηδη ενα thread για αυτο το router οποτε θα θεσω και γω το προβλημα μου.. Με οσα διαβασα το router απλα δε βρισκει DSL και δε συνδεεται κατ επεκταση στο ιντερνετ. τι αλλο θα προτεινατε? Η συνδεση μου ειναι καθαρη και τρεχει μια χαρα με το comtrend tou OTE. Μολις το πηρα το linksys και μου εχει σπασει τα νευρα που δε συνδεεται..

Δημοσ.

Παιδια βλεπω οτι υπαρχει ηδη ενα thread για αυτο το router οποτε θα θεσω και γω το προβλημα μου.. Με οσα διαβασα το router απλα δε βρισκει DSL και δε συνδεεται κατ επεκταση στο ιντερνετ. τι αλλο θα προτεινατε? Η συνδεση μου ειναι καθαρη και τρεχει μια χαρα με το comtrend tou OTE. Μολις το πηρα το linksys και μου εχει σπασει τα νευρα που δε συνδεεται..

a.περνα το τελευταιο firmware στο ρουτερ.

β.μεσα στο μενου που διαλεγεις Modulation διαλεξε καρφωτα adsl2+ αντι για multimode.

γ.εισαι σιγουρος οτι ειναι για annex a το ρουτερ και οχι για annex b=isdn??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...