Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Θέλω να συνδεσω ενα desktop με wireless ρουτερ αντι για το ασπρο ενσυρματο BaudTec του conn-x και για αυτό πήρα το Linksys WAG120N . Όμως καθώς το κάνω εγκατάσταση φτάνω εδώ post-197884-0-50776600-1310827005_thumb.jpg . Εκεί εγώ επιλέγω "ΟΤΕΝΕΤ" και μετά με παει εδώ post-197884-0-27560000-1310827026_thumb.jpg και συμπηρώνω τους κωδικούς αλλα στο τέλος αφου βγάζει μια μπάρα και φορτώνει για λίγο μου λέει αυτο :post-197884-0-07187500-1310827033_thumb.jpg . Αν πατήσω "επιστροφή" μου δείχνει αυτό :post-197884-0-27844900-1310827039_thumb.jpg και εαν και σε αυτό πατήσω επιστροφή με πάει εκεί που βάζω τους κωδικούς ...

Τι πρέπει να κάνω ???

Δημοσ.

τιποτα... τα ιδια...

Το username και το password που πήρα απ το conn-x δεν πρέπει να βάλω στα πεδία ?? πήρα τηλ την εξυπηρετηση και είναι σίγουρα σωστά ! επισης αν βγαλω τα ιδια καλώδια που βαζω στο linksys και τα βαλω στο ρουτερ του οτε το παλιο παιζει κανονικα,και για αυτο μπορω και γράφω στο insomnia τωρα.. άρα δεν φταιει η γραμμη η τα καλώδια... τι γινεται ??

Δημοσ.

τιποτα... τα ιδια...

Το username και το password που πήρα απ το conn-x δεν πρέπει να βάλω στα πεδία ?? πήρα τηλ την εξυπηρετηση και είναι σίγουρα σωστά ! επισης αν βγαλω τα ιδια καλώδια που βαζω στο linksys και τα βαλω στο ρουτερ του οτε το παλιο παιζει κανονικα,και για αυτο μπορω και γράφω στο insomnia τωρα.. άρα δεν φταιει η γραμμη η τα καλώδια... τι γινεται ??

Καμιά ιδέα ρε παιδιά ????

Δημοσ.

Με το βοηθητικό cd προσπαθείς να το ρυθμίσεις; Αν ναι εγω θα έλεγα να το αφήσεις στην άκρη και να περάσεις τις ρυθμίσεις απο το web interface του router κατευθείαν.

Sent from my iPhone4 using Tapatalk

Δημοσ.

Με το βοηθητικό cd προσπαθείς να το ρυθμίσεις; Αν ναι εγω θα έλεγα να το αφήσεις στην άκρη και να περάσεις τις ρυθμίσεις απο το web interface του router κατευθείαν.

Sent from my iPhone4 using Tapatalk

ναι από το cd προσπαθούσα, αλλιώς δεν ξέρω τι να κάνω ,απλά είναι περίεργο γιατι δείχνει σα να ναι λάθος ο κωδικός..

αν μπορεί κάποιος να μου δώσει βήμα προς βήμα οδηγίες ισως να τα καταφερνα και έτσι όπως λες... ευχαριστώ για την συμβουλή πάντως ! :)

Δημοσ.

192.168.1.1 username admin password admin

βαλε pppoe me llc και Usernamekai password της οτενετ και πατα το save κατω κατω.το λαμπακι το dsl εχει σταθεροποιηθει???

vpi 8 vci 35 και οχι auto detect.και always on.

Δημοσ.

192.168.1.1 username admin password admin

βαλε pppoe me llc και Usernamekai password της οτενετ και πατα το save κατω κατω.το λαμπακι το dsl εχει σταθεροποιηθει???

vpi 8 vci 35 και οχι auto detect.και always on.

αυτά μου δείχνει ,νομίζω ιδια οπως λες είναι αλλα δεν συνδέομαι.. : post-197884-0-94961400-1311036337_thumb.jpg post-197884-0-21836400-1311036346_thumb.jpg

Δημοσ.

σωστα τα εχεις βαλει.αποριες

α.το router εχει συγχρονισει?

β.δοκιμασε με [email protected] και password otenet και πες μας αν αναψε και το τελευταιο λαμπακι και αν πηρε Ip>δεν θα σε βαλει στο ιντερνετ αλλα θα δεις αν πηρε Ip.

γ.firmware update το λινκσυς?

δ.δοκιμη με Pppoa/vcmux?

Δημοσ.

έχει πρόβλημα η γραμμή του οτέ !απλά το παλιό ρουτερ του οτέ είναι χαμηλών απαιτήσεων και έμπαινε.. μου είπαν σε 2 μέρες θα ναι οκ ! για να δούμε....

Δημοσ.

μπορει προβλημα στην καρτα ποιος ξερει.μπορει να θελει κανα reset επισης.θα δειξει.δεν ειναι θεμα παλαιοτητες.πολλες φορες εχει να κανει chipset Κτλ.πετυχα γραμμη με Thomson επαιρνε Ip κανονικα με Pppoe.με analyzer μονο pppoa οχιpppoe>με zyxel με τιποτα.εκαναν reset απο οτε και επαιξαν ολα.

Δημοσ.

μπορει προβλημα στην καρτα ποιος ξερει.μπορει να θελει κανα reset επισης.θα δειξει.δεν ειναι θεμα παλαιοτητες.πολλες φορες εχει να κανει chipset Κτλ.πετυχα γραμμη με Thomson επαιρνε Ip κανονικα με Pppoe.με analyzer μονο pppoa οχιpppoe>με zyxel με τιποτα.εκαναν reset απο οτε και επαιξαν ολα.

Βασικά με ξαναπήραν σήμερα από τον ΟΤΕ και μου λένε οτί τελικά δεν έχει πρόβλημα η γραμμή και οτι χτες μου είπαν οτι έχει γιατί μαλλον ηταν συνδεδεμένο το καινουργιο ρουτερ που εχουμε το προβλημα ! και λένε οτι αυτοι μόνο ένα πρόβλημα στον θορυβο της γραμμλης βλέπουν και θα το κοιταξουν αλλά οτι αυτό δεν έχει σχέση με τη σύνδεση στο ιντερνετ ! Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, οι ρυθμίσεις του ρούτερ είναι οκ, αν και η γραμμή είναι οκ,να είναι προβληματικο το ρουτερ???

Δημοσ.

δοκιμασες αυτα που σου ειπα πιο πανω?γιατι καποιες φορες το Linksys εχει τα παραξενα του.

β.δοκιμασε με [email protected] και password otenet και πες μας αν αναψε και το τελευταιο λαμπακι και αν πηρε Ip>δεν θα σε βαλει στο ιντερνετ αλλα θα δεις αν πηρε Ip.

δ.δοκιμη με Pppoa/vcmux?

Δημοσ.

δοκιμασες αυτα που σου ειπα πιο πανω?γιατι καποιες φορες το Linksys εχει τα παραξενα του.

δ.δοκιμη με Pppoa/vcmux?

Το ρουτερ δεν συγχρονίζει . το λαμπάκι του DSL αναβοσμηνει σταματαει για 2 δεύτερα και μετά ξανα αναβοσβήνει (και αυτό επαναλαμβάνεται συνεχώς) , με [email protected] ,και κωδικό otenet ...τα ιδια κάνουν τα λαμπάκια . firmware είδα οτι στο site της linksys εχει την εκδοση που έχει απο μόνο του εγκατεστημένη το ρούτερ ... δοκιμασα και με Pppoa,Τίποτα !! Να παω να πάρω ένα ρουτερ του οτε να τελειώνω?? γιατί δεν βλέπω φως...ηρθαν και στο σπίτι από τον οτε και λένε η γραμμη είναι εντάξει..

Δημοσ.

πες μας οτι δεν συγχρονιζει.

2 αποριες τωρα?στον οτε εχεις πακετο μεχρι 24 mbps??

β.τι attenuation εχεις?

γ.το Linksys wag120 n σιγουρα το πηρες για Pots γραμμη?αν και αμα δεν ηταν Pots δεν θα αναβοσβηνε καν το λαμπακι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...