sakis.kom Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Από την στιγμή που κάποιος παίρνει τηλέφωνο και του λένε πως ισχύει η τιμή για το προϊόν, όλα τα άλλα δεν έπρεπε να μας απασχολούν. Ά, ξέχασα... είμαστε στην Ελλάδα, οπότε το παραπάνω δεν ισχύει!
nickolas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Με πήραν το πρωί στη δουλειά... έχει γίνει η χρέωση στην πιστωτική μου και μου ζήτησαν λογαριασμό τραπέζης για να μου καταθέσουν πίσω τα χρήματα...! ή τον 3ψηφιο κωδικό ασφαλείας της κάρτας μου (?). Ανέφεραν πως υπήρχε λάθος στην τιμή, δε μου ανέφεραν τίποτα για απόθεμα. Δεν μπορούσα να τους ξεχε...εεε μιλήσω και τους ζήτησα να με πάρουν μετά τις 6. Δεν το έκαναν, τους πήρα εγώ κατά τις 8 και ο (απολογητικός) υπάλληλος μου είπε πως θα στείλει μαιλ στο αρμόδιο τμήμα να επικοινωνήσουν μαζί μου. Είμαι περίεργος αν το αφήσω απλά έτσι τί πρόκειται να γίνει? Εννοώ να υπάρχει χρέωση στην κάρτα μου και να μην έχω πάρει προιόν. Μπορώ να τους κάνω ζημιά? Σημειωτέον ότι τους είχα πάρει τηλέφωνο και την Τρίτη και μου είπαν πως όλα βαίνουν καλώς και θα έχω την παραγγελία μου μέχρι την Παρασκευή. Όλα τα μεγάλα μαγαζιά πρέπει να καταλάβουν ότι τέτοιες μ@λ@κιες θα πρέπει να τις πληρώνουν για να μην τις πληρώνει το όνομά τους!
morfeas-dsl- Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δε γνωριζω να σου απαντησω αλλα ξερω οτι καταστηματα οπως το αμαζον χρεωνουν μονο αν υπαρχει το προιον. Τους ειπα πως μιας και εβαλα δοσεις μου χρεωσατε και τοκους και μου ειπαν πως θα καλυψουν ολο το ποσο. Θα παρω αυριο την τραπεζα μου και βλεπουμε τι κανανε...
Mortis19 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Με πηρε σημερα και μου πε για αντιπροταση να παρω αυτον τον σκληρο: http://www.getitnow.gr/prod/anabathmisi/skliroi-diskoi/wd-re4-wd5003abyx-500gb-sata-ii-3gb-s/prod1151355pp/ Το ωραιο ειναι οτι δεν μου κανε καποια εκπτωση σε αυτον αλλα μου πε να τον αγορασω στην τιμη που αναγραφεται στο site. Τι να κανω;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δεν εχω καταλαβει τι προσπαθεις να πετυχεις...
Mortis19 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Τι εγινε παιδες; Σε ολους ακυρωθηκε η παραγγελια και δεν εγινε τιποτα; Σαν να μην εγινε η παραγγελια δηλαδη;
morfeas-dsl- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Οχι μονο ακυρωθηκε αλλα εγω που τον ειχα βαλει σε 3 δοσεις και με χρεωσαν κανονικα μου βαλανε τα χρηματα σε..δοσεις. Δηλαδη καθε πρωτη θα χρεωνομαι 87 ευρω και αμεσως μετα θα μου καταθετονται 87 ευρω... Αυτο εν ολιγοις σημαινει οτι εκει που ειχα πιστωτικο οριο στην καρτα μου για αγορες πχ 500 ευρω τωρα εχω 250 χωρις να εχω αγορασει τιποτα.. Παλια που με ξαναειχαν χρεωσει με δοσεις για προιον και δε μου το στειλανε μου το κανανε καταθεση ολο το ποσο. Οπως πρεπει δηλαδη γιατι δε μπορει να σου δεσμευει χρηματα για προιον που δεν αγορασες εν τελει....
kukukali Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ποσο σας αρεσει να βασανιζεστε! Για ποιο λογο δεν βαζετε παραλαβη απο το καταστημα η αντικαταβολη (3 η 6 ευρω) και αν στραβωσει να μην ειστε υποχρεωμενοι να δινετε το ccv η τις επιστροφες στην καρτα;;; τεσπα αφου εχει γινει πολυ της μοδας οι <λαθος> τιμες φρονιμο ειναι να αποφευγετε τις ταλαιπωριες με το παρε δωσε των καρτων
morfeas-dsl- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Λες να ηθελα να βασανιζομαι;! Ετσι εκανα παντα αλλα κλεισανε το καταστημα τους στο αγρινιο οποτε δε μπορουσα να κανω κατι αλλο. Αντικαταβολη παλι δε μπορουσα γιατι πως θα το εβαζα σε δοσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.