Προς το περιεχόμενο

Intel SSD 320 Series - 300GB - GetitNow - 259 ευρώ

sakis.kom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταγγελια και να κανεις δεν νομιζω οτι θα κερδισεις.συνηθως κατω υπαρχουν τα μικρα γραμματα

τα οποια μικρα γραμματα λενε οτι εαν καποια τιμη ειναι σημαντικα μικροτερη απο την αγορα να επικοινωνησετε με καποιον υπαλληλο για επιβεβαιωση πριν την παραγγελια κατι που οπως λεει και ο φιλος παραπανω, εγινε :)

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εφόσον έγινε τηλεφώνημα (μόνο ένα άραγε ?) και επιβεβαίωση της τιμής, δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο πρέπει να δικαιολογούμε το κατάστημα! Και υπόψιν, δεν είναι και πρωτάρηδες στο ηλεκτρονικό εμπόριο! Ας μην έκαναν το (διπλό) λάθος, τώρα θα πρέπει να δώσουν τους δίσκους σε όσους τους παρήγγειλαν (ή έστω έναν δίσκο παρόμοιων χαρακτηριστικών, αν δεν έχουν απόθεμα). Διαφορετικά, επιβάλλεται η καταγγελία.

Δημοσ.

γιατι αμα εισαι υπαλληλος και δεις 259 αυτο θα πεις οτι λεει το site.αντε να ξερει ο υπαλληλος ποσο κανει ο ssd>μην αρχισουμε τα ιδια οπως ειχε γινει την αλλη φορα στο αλλο θεμα με την dslr φωτογραφικη που εγραφε 1/10 της τιμης και ολοι ετρεξαν να φανε το καταστημα.και γιατι το ενα γιατι το αλλο.

αν παρεις τηλεφωνο τον υπαλληλο για να επιβεβαιωσεις αν ειναι σωστη η τιμη θα πρεπει να το τσεκαρει. Οχι απλα να μου διαβασει την τιμη. Διαφορετικα γιατι πηρα τηλεφωνο; Δεν την εβλεπα εγω απο το site τους; Και ειναι λογικο να μην ξερει καθε υπαλληλος ποσο κοστιζει καθε προιον. Να το τσεκαρει ομως και να μου απαντησει. Αλλο το λαθος στον αναγραμματισμο και αλλο το λαθος να παιρνεις τηλεφωνο και να επιβεβαιωνουν την τιμη.

Η dslr ηταν στο 1/10 της τιμης που πουλαγαν οι υπολοιποι ενω εδω εχουμε το 50% και δεν θυμαμαι να ειχε επιβεβαιωσει καποιος υπαλληλος την χαμηλη τιμη της. Μεγαλη διαφορα στην τιμη και εδω αλλα δεν ειναι τα ιδια ποσοστα.

Δημοσ.

και οι μνημες στα 50 ευρω απο 250 στο 1/5 ηταν αλλα παραδοθηκαν κανονικα απο getitnow. Ενας απο τους λογους που το προτιμουσα συχνα-πυκνα μετα :)

Δημοσ.

Δυστυχώς για το getitnow, δεν μπορεί να αγνοήσει τους ίδιους τους δικούς του όρους της πώλησης (που σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να παραβιάζουν το νόμο). Επαναλαμβάνω, εφόσον υπήρξε επικοινωνία και επιβεβαίωση τιμής.

http://www.getitnow.gr/salestermsandconditions

"Η Digital Shopping Α.Ε. προσπαθεί να σας παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότη-τας. Η Digital Shopping Α.Ε. στα πλαίσια καλή πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστοτόπο www.getitnow.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.

Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 800-11-43848 ή με αποστολή e-mail στο [email protected]."

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν υπήρχε περίπτωση να τον είχαν τόσο, αρκετά "φρέσκο" προϊόν για τέτοιο price cut...

Επισκέπτης
Δημοσ.

ακυρώθηκε σε κανέναν η παραγγελία;

Επισκέπτης
Δημοσ.

πάντως τώρα το πήγαν 650,55...

πάνε να το παίξουν "γενικότερο λάθος στο σύστημα";

Δημοσ.

Μου τηλεφωνησε πριν λιγο ενας υπαλληλος του getitnow. Μου ειπε οτι εχει τελειωσει το αποθεμα στους συγκεκριμενους ssd και μιλησε με τον προμηθευτη και του ειπε οτι θα ερθει νεα παραλαβη απο Σεπτεμβριο. Τον ρωτησα αν μπορει να μεινει η παραγγελια σε αναμονη μεχρι το Σεπτεμβριο αλλα μου ειπε οτι το συστημα δεν επιτρεπει στις παραγγελιες να μεινουν πανω απο ενα μηνα και οταν υπερβουν το μηνα διαγραφονται αυτοματα. Αυτος λεει δεν μπορει να επεμβει στο συστημα και πρεπει να ακυρωθει η παραγγελεια. Μου πε να παρω καναν αλλον ή να περιμενω μεχρι να γινει παλι διαθεσιμο αλλα του λεω δεν θα ειναι στην ιδια τιμη και οτι ηταν προσφορα. Του ειπα οτι πηρα και τηλεφωνο οταν ειδα την χαμηλη τιμη σε εναν υπαλληλο του getitnow για να μου την επικυρωσει (ψεμα) αλλα μου λεει οτι δεν ειναι προβλημα με την τιμη αλλα με το αποθεμα (αν ηταν το αποθεμα θα ειχε παρει απο την πρωτη μερα - μαλλον δεν ξεραν τι να κανουν). Εν τελει μετα απο πιεση μου μου ειπε οτι ισως κανει καποια εκπτωση σε καποιον αλλον ssd. Τον ξαναπηρα και του ειπα να μου κανει εκπτωση σε αυτον εδω:

http://www.getitnow....2/prod600695pp/ (εντωμεταξυ αυτος ο ssd κανει 220 στο memoryc.com αλλα επειδη δεν πουλιεται αλλου στην ελλαδα αυτος ο ssd μαλλον γι αυτο τον εχουν 270).

Εν τελει μου επικοινωνησε ξανα μαζι μου και μου πε οτι το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι 250 ευρω και εννοειται οτι δε δεχτηκα. Μου λεει οτι δεν μπορει να κανει τιποτα και το καταλαβαινω γιατι αυτος υπαλληλος ειναι αλλα δεν ξερω τι να κανω. Αποκλειεται να το αφησω ετσι. Μου πε θα μου στειλει ενα δωρο για την ταλαιπωρια (σταχτη στα ματια) αλλα κατι πρεπει να κανω.

Δημοσ.

Λυπαμαι που θα σας μεταφερω εγω τα νεα αλλα εαν δε το ξερετε ηδη η παραγγελια δε θα παραδοθει..

Μου τηλεφωνησαν τωρα απο το getitnow μου ειπαν πως το προιον ανεβηκε απο λαθος στο συστημα και πως δεν το φερνουν σα μαγαζι και μου ειπε πως τα χρηματα της πιστωτικης μου δεσμευτηκαν και πως θα επιστραφουν απο αυτους...

Μου ζητηθηκε μαλιστα το ccv της καρτας για να γινει αυτο κατι που εδωσα με μεγαλη επιφυλαξη καθως οι οροι στην καρτα μου ρητα λενε να μη το δινω πουθενα. Εαν ομως δε το εκανα αυτο τοτε επρεπε να δωσω καποιον αριθμο καταθετικου λογαριασμου και η ολη διαδικασια θα εμπλεκε πολυ....

Υγ. ρωτησα εαν καποιος παρελαβε ή θα παραλαβει αυτον το δισκο και μου ειπαν κατηγορηματικα οχι.

Δημοσ.

Λυπαμαι που θα σας μεταφερω εγω τα νεα αλλα εαν δε το ξερετε ηδη η παραγγελια δε θα παραδοθει..

Μου τηλεφωνησαν τωρα απο το getitnow μου ειπαν πως το προιον ανεβηκε απο λαθος στο συστημα και πως δεν το φερνουν σα μαγαζι και μου ειπε πως τα χρηματα της πιστωτικης μου δεσμευτηκαν και πως θα επιστραφουν απο αυτους...

Μου ζητηθηκε μαλιστα το ccv της καρτας για να γινει αυτο κατι που εδωσα με μεγαλη επιφυλαξη καθως οι οροι στην καρτα μου ρητα λενε να μη το δινω πουθενα. Εαν ομως δε το εκανα αυτο τοτε επρεπε να δωσω καποιον αριθμο καταθετικου λογαριασμου και η ολη διαδικασια θα εμπλεκε πολυ....

Υγ. ρωτησα εαν καποιος παρελαβε ή θα παραλαβει αυτον το δισκο και μου ειπαν κατηγορηματικα οχι.

τους καημενους... τους χακαραν... και ανεβασαν προιον που δεν υπηρχε!!!!

Δημοσ.

Τους ξαναπηρα τηλεφωνο και περιμενω απαντηση για μια σοβαρη αντιπροταση (ειναι σοβαρη αντιπροταση τα 20 ευρω εκπτωση στον αλλον ssd ειμαστε σοβαροι; ).

Εμενα παντως δεν μου παν τιποτα για λαθος τιμη αλλα για ελλειψη αποθεματος.

Δημοσ.

Τους ξαναπηρα τηλεφωνο και περιμενω απαντηση για μια σοβαρη αντιπροταση (ειναι σοβαρη αντιπροταση τα 20 ευρω εκπτωση στον αλλον ssd ειμαστε σοβαροι; ).

Εμενα παντως δεν μου παν τιποτα για λαθος τιμη αλλα για ελλειψη αποθεματος.

δεν ειπα κατι για λαθος τιμη, ειπα οτι μου ανεφεραν οτι ανεβηκε καταλαθος το συγκεκριμενο προιον :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...