driftingcris Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Καλησπερααα.... Ενα παιδι μου ειπε οτι υπαρχει ενα προγραμμα που μετατρεπει τα greekliss σε Ελληνικα..... Βασικα αυτο υπαρχει? Υπαρχει μιπως λεξικο για firefox που να κανει το ιδιο? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
defacer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Η πτυχιακή μου ήταν πάνω σ' αυτό το θέμα, έχω κάνει μια Windows desktop και μια command line εφαρμογή που μετατρέπουν κείμενα. Τι σκοπεύεις να κάνεις με τη μετατροπή; Στείλε μου ΠΜ αν θέλεις.
driftingcris Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Οχι απλα θελω να γραφω greekliss και ετσι οπως σου βγαζει την κοκκινη γραμμη στα ορθογραφικα να μου βγαζει στ greekliss και να τα διορθωνω Αυτο που ειπε ο απο πανω, αλλα σε λεξικο για fx
antonl Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ακόμα και να υπήρχε κάτι τέτοιο δε θα ταν λίγο παίδεμα; Δηλ. 2 extra click για κάθε λέξη που γράφεις; Η πρόταση του macabre_sunsets φαίνεται πιο βολική.
eu@ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Οχι απλα θελω να γραφω greekliss και ετσι οπως σου βγαζει την κοκκινη γραμμη στα ορθογραφικα να μου βγαζει στ greekliss και να τα διορθωνω Αυτο που ειπε ο απο πανω, αλλα σε λεξικο για fx γραφε με ελληνικους χαρακτηρες κ εισαι οκέι!τι να διορθωθει στα greeklish?εχουν κανόνες?
driftingcris Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Γιατι ειμαι τινγκα στα ορθογραφικα λαθη!
antonl Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Γιατι ειμαι τινγκα στα ορθογραφικα λαθη! Δεν είναι πιο λογικό να βάλεις ένα ορθογράφο για τα ελληνικά; Ποιο το νόημα ή τι πλεονέκτημα θα είχε ένας για greeklish;
driftingcris Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Πάρε κάνα βιβλίο του δημοτικού . Λύση = #2 Εχουμε και λυσαρια!
Arctic Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις έλεγχο στον browser και να σκέφτεσαι όταν γράφεις. Όταν βλέπεις λάθος και δεν ξέρεις που είναι το πατάς στο google. Όσο για τα ορθογραφικά λάθη 50% φταις εσύ και άλλο τόσο τα greeklish.
Cham Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις έλεγχο στον browser και να σκέφτεσαι όταν γράφεις. Όταν βλέπεις λάθος και δεν ξέρεις που είναι το πατάς στο google. Όσο για τα ορθογραφικά λάθη 50% φταις εσύ και άλλο τόσο τα greeklish. Είναι απίστευτα εύκολο να γράψεις καλά Ελληνικά κ να τα βελτιώσεις με τους Ορθογράφους των Browser.. Όρμα τους !
McDuck Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ποιο το νόημα ή τι πλεονέκτημα θα είχε ένας για greeklish; Για να τη ''σπάει'' στο Echelon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.