kronios83 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Κάλησπέρα σας. Μήπως γνωρίζει κανεις πώς μπορεί κάποιος να βάλει μπροστά το λαπτοπ σε λειτουργία χωρίς να πατήσει το power on; μου έχει καεί το power button board και μου επίγει να πάρω κάποια αρχεία απο τον υπολογιστή.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 η πιο απλη λυση βγαζεις τον δισκο απο το λαπτοπ και τον συνδεεις εσωτερικα σε καποιον σταθερο υπολογιστη. παιρνεις τα αρχεια σου και τελος ΠΡΟΣΟΧΗ μονο στο boot order απο το bios(σε περιπτωση που εχεις ορισει να κοιταζει πχ πρωτα απο τα drives Και μετα απο τους σκληρους)να μην εκκινησει απο τον δισκο του λαπτοπ γιατι θα εχεις bsod
kronios83 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Οκ φίλε μου θα το κάνω, σ'ευχαριστώ πολύ έχω όμως την εξης απορία το αν υπάρχει κάποιο κόλπο τεχνικό η μη συνδιασμός πλήκτρων κτλ για να μπορέσει να μπεί σε λειτουργία, άμα μπείς στο youtube θα δείς σε κάποια video πως του κάνουν εξαναγκαστική εκκίνηση απο το τροφοδοτικό σε desktop.
outlaw Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Αν κάτσεις με υπομονή, στο jack που κουμπώνει το powerboard, 2 επαφές, αν τις βραχυκυκλώσεις, είναι το pwr on, το θέμα είναι ότι θέλει πολύ υπομονή και δοκιμή μέχρι να τις βρεις (ανάλογα βέβαια και το πλήθος των επαφών).
kronios83 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Φίλε Οutlaw όντως θέλει πολύ υπομονή! είναι δεκατέσσερις οι επαφές,έχω αφαιρέση το power board θα κάνω τους πειραματισμούς μου και βλέπουμε!
Blueyed Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Το power button μπορεί να έχει χαλάσει απο μέσα, αλλά αν βραχυκυκλώσεις τις επαφές που βρίσκονται στη βάση του θα δώσει εντολή εκκίνησης και δε θα χρειαστεί να ψάξεις τα 14 καλώδια
kronios83 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Να είσαι καλά φίλε μου!!! δεν το είχα σκεφτεί καθόλου πολύ σημαντικό και χωρίς το φόβο βραχυκυκλώματος μόνο που πρέπει πρώτα να αποσυναρμολογήσω το power board.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.