Προς το περιεχόμενο

σκηνή+πράγματα για camping

arianos16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη εχετε να προτινεται..

οχι κατι τρελο γιατι παιζουν αφραγκιες :)

επισης να χωρααει 3 ατομα μεσα.

και ολα τα τριγυρω τη χρειαζετε γιατι ειμαι και τελειως αμπαλος

Δημοσ.

Σκηνή διαλέγεις από κάτι τέτοιο: Link ανάλογα το budget σου. Εγώ έχω μια terra και είμαι ικανοποιημένος. Αν μπορείς πάντως δώσε κάτι παραπάνω για τη σκηνή, οι πολύ φτηνές δεν ξέρεις πόσο θα σου κρατήσουν σε ένα αέρα ή μία βροχή.

Χρειάζεσαι φουσκωτό στρώμα για τον ύπνο, με τα υποστρώματα δεν θα κοιμηθείς καλά (τρελό πιάσιμο) και φυσικά μία τρόμπα για να το φουσκώσεις. Α, και κάνα σεντόνι...

Επίσης ένα φακό ή/και ένα φωτιστικό χώρου με μπαταρία ή γκάζι, μεγάλο θερμός ή παγούρι με φελιζόλ, φιδάκια για τα κουνούπια και από κει και πέρα αν θες ανέσεις κλπ πτυσσόμενες καρεκλίτσες κλπ.

Δημοσ.

Σκηνή , καμια ψάθα για να κάθεσαι έξω απο την σκηνή (σε περίπτωση που δεν σε αφορά το θέμα καρέκλα)(εμείς όταν δεν εχουμε ψάχνουμε κασόνια απο μπύρες ή μαλαματίνες και καθόμαστε σε αυτά πλας ενα για τραπέζι) , τρόμπα , στρώμα , υπνόσακο (χρειάζεται) , φιδάκια , φακός (ή γκαζόλαμπα) , σφυρί για να στήσεις την σκηνή , φορητό ψυγείο (υπάρχουν και με μοτεράκι αλλα αφου μιλάμε για ελεύθερο / οικονομικό υπάρχουν και χωρίς στα οποία βάζεις πάγο ή παγοκύστες) (εμείς έχουμε ενα τέτοιο , το πλακώνουμε στον πάγο , ρίχνουμε μέσα καμια 20ρια φτηνές μπύρες απο το LIDL και είμαστε άρχοντες.

επίσης καλή ιδέα είναι να πάρεις μαζί κονσέρβες απο το να πληρώνεις κάθε μέρα για να φας σε εστιατόριο κλπ.

Δημοσ.

DhZou σε κοβω οργανωση φουλ εσενα ^_^

Για μενα must ειναι το στρωμα (αν οχι κ τρομπα, θελει γερο πνευμονι), η γκαζόλαμπα, και το εξτρα σκοινι για την καθε πατεντα. σφυρί πενσα και μαχαιρι εξισου απαραιτητα.

Τα υπολοιπα βρισκονται.

Η ουμπερ πολυτελεια ειναι το καρεκλακι ψαρεματος που εχει και θεσουλα για τον καφέ :-D

Δημοσ.

Δεν είμαι φουλ οργανωμένος, με τον καιρό έμαθα όμως... και επειδή ταξιδεύω με μηχανή περιττές πολυτέλειες δεν έχω, όπως καρεκλάκια και γκαζόλαμπες, αλλά φουσκωτά στρώματα και τρόμπα έχω.

Δημοσ.

Δεν είμαι φουλ οργανωμένος, με τον καιρό έμαθα όμως... και επειδή ταξιδεύω με μηχανή περιττές πολυτέλειες δεν έχω, όπως καρεκλάκια και γκαζόλαμπες, αλλά φουσκωτά στρώματα και τρόμπα έχω.

έχω δεί πολλές φορές τυπάδες με μηχανές να φουσκώνουν τα στρώματα βάζοντας το χοντρό πώμα στην εξάτμιση της μηχανής ενω αυτή ήταν απλά ανναμένη..

για τεηκ ε λουκ και μειμπι εχεις εξτρα θεση για παραπάνω σταφφ ;)

Δημοσ.

το έχει απο μια απόσταση 5-6 εκατοστών και (λογικά) δεν το φουσκώνει με το που φτάσει με την μηχανή και ζεματάει , αλλα πολυ πιο μετά που έχει κρυώσει η εξάτμιση

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για την βοηθεια..

επισης κανα καλο μερος για camping και ελευθερο και οργανωμενο.ειμαι απο σαλονικα οποτε καπου κοντα.

τα οργανωμενα σου παρεχουν ρευμα?

Δημοσ.

Για οργανωμένα Χαλκιδική. ναι για το ρεύμα, αλλα δεν ξερω άλλες ινφο να σου πω.

Εγω ελεύθερο προτιμώ, αλλα κοντα στην Θεσσαλονίκη δεν ξέρω μέρη.

Αν είναι για λίγες μέρες βρίσκεις μια ψιλοερημική παραλία και τα στήνεις.

Εαν θες μέρες, πρεπει να ψάξεις καλή καβάτζα με σκια και τα σχετικά.

Εαν δεν θες Χαλκιδική μπορείς να πας και προς Λιτόχωρο.

Δημοσ.

Για οργανωμένα Χαλκιδική. ναι για το ρεύμα, αλλα δεν ξερω άλλες ινφο να σου πω.

Εγω ελεύθερο προτιμώ, αλλα κοντα στην Θεσσαλονίκη δεν ξέρω μέρη.

Αν είναι για λίγες μέρες βρίσκεις μια ψιλοερημική παραλία και τα στήνεις.

Εαν θες μέρες, πρεπει να ψάξεις καλή καβάτζα με σκια και τα σχετικά.

Εαν δεν θες Χαλκιδική μπορείς να πας και προς Λιτόχωρο.

γουάτ δε φάκ !?!?!?!

μπλιάξ ρε συ ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...