KilliK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Άμα ανεξαρτητοποιηθούν και τους τα κόψουμε όλα όπως και το νετ βέβαια, δεν θα μπορέσει κανείς χωρίς αυτό. Και από το να τους το κόψουν θα προτιμήσουν να μείνουν όπως είναι. Εκβιαστηκά δες το. -"Θα σας κόψουμε το ιντερνέτ" -"Don't you dare" Kαι καλά ότι έχει γίνει πιο απαραίτητο από νερό, ρεύμα κτλ για μια στιγμη.αν η κρητη ανεξαρτοποιηθει αυτο σημαινει οτι βγαινει αυτοματως εκτος ευρωπης. αυτο σημαινει οτι αυτοματως κοβονται και ολες οι ευρωπαικες επιδοτησεις που παιρνουν οι κρητικοι αγροτες,για τα χωραφια τους που η συνολικη τους εκταση ειναι μεγαλυτερη απο αυτη της κρητης. by all means,ας ανεξαρτοποιηθουν.
MsquitoPrincess Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως που είμαι κρητικιά, όσες φορές έχω ακούσει για ανεξαρτητοποίηση είναι σε κάτι τέτοια θρεντς στο ινσόμνια.
SlackulatoR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως που είμαι κρητικιά, όσες φορές έχω ακούσει για ανεξαρτητοποίηση είναι σε κάτι τέτοια θρεντς στο ινσόμνια. Ναι παίρνουν ποσοστά τα παιδιά γιατί η φούντα περνάει από το insomnia πρώτα για να πάει έξω. Γι αυτό και θέλουν ανεξαρτητοποίηση.
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως που είμαι κρητικιά, όσες φορές έχω ακούσει για ανεξαρτητοποίηση είναι σε κάτι τέτοια θρεντς στο ινσόμνια. Εσύ είσαι γυναικόπαιδο, δεν είσαι άντρακλας, βούλωνε.
jason_rethymno Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Άμα ανεξαρτητοποιηθούν και τους τα κόψουμε όλα όπως και το νετ βέβαια, δεν θα μπορέσει κανείς χωρίς αυτό. Και από το να τους το κόψουν θα προτιμήσουν να μείνουν όπως είναι. Εκβιαστηκά δες το. -"Θα σας κόψουμε το ιντερνέτ" -"Don't you dare" Kαι καλά ότι έχει γίνει πιο απαραίτητο από νερό, ρεύμα κτλ Αν δε το ξέρεις το Ιντερνετ στην Ελλαδα ξεκίνησε απο την Κρήτη
SlackulatoR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Α ναι ρε σωστά... γι αυτό όποτε πέφτει η adsl βρίζουν την Κρήτη. Γεια σου ρε Κρήτη τις καλύτερες συνδέσεις βγάζεις, πιο λάδι και μαλακίες...
MsquitoPrincess Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Εσύ είσαι γυναικόπαιδο, δεν είσαι άντρακλας, βούλωνε. Μην παίρνεις κι όρκο. η φούντα περνάει από το insomnia.. .. και πάει όλη στον Ιάσονα.. Αν δε το ξέρεις το Ιντερνετ στην Ελλαδα ξεκίνησε απο την Κρήτη
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Αν δε το ξέρεις το Ιντερνετ στην Ελλαδα ξεκίνησε απο την Κρήτη Δεν το ξέρω. Αν και δεν παίζει ρόλο. Λινκ;
jason_rethymno Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 χαχαχα γιατί ;Ετσι εχω ακούσει εγώ.Δεν ισχύει; Δεν το ξέρω. Αν και δεν παίζει ρόλο. Λινκ; Δε έχω λινκ ,απλά το χα ακούσει κάποτε
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δε έχω λινκ ,απλά το χα ακούσει κάποτε Περήφανος γεροκρητικός το είπε;
slipknot Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Εγώ λέω να τους κόψουμε κανα-δυο ημέρες το ίντερνετ να δούμε αν θα θέλουν μετά ανεξαρτητοποίηση Εγώ λέω να κοπεί το internet στην Ελλάδα για μερικές μέρες. Κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνει κάποια ανύπαρκτη είδηση από κάποιο ανύπαρκτο site της συμφοράς και αρχίζουν οι θεωρίες συνωμοσίας.
zazik Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Εγώ λέω να κοπεί το internet στην Ελλάδα για μερικές μέρες. Κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνει κάποια ανύπαρκτη είδηση από κάποιο ανύπαρκτο site της συμφοράς και αρχίζουν οι θεωρίες συνωμοσίας. Και πως θα περάσει η ώρα? Δεν ξερω κατα ποσο είναι θεωρίες συνομωσίας , βλεπε την εκρηξη στην Κύπρο λιγο πριν ερθει η Χιλαρι , και αφου πηγε στην Τουρκία και μίλησε για Ενωση της Κυπρου... Και η Κύπρος γύρω γύρω είναι γεμάτη πετρέλαια....δεν τους συμφερει,πλεον , να είναι διαιρεμένη. Διαφήμιση Vodafone , αυτό , κάτι άλλα ξέμπαρκα που έχω δει και εγω ανα γύρω....μπας και το φέρνουνε σιγά σιγα? Επισης , αν θυμάσαι καλά , την Κρήτη , στον Β' παγκόσμιο την υπερασπιστήκανε οι Άγγλοι σαν σκυλιά προτού υποχωρήσουνε....Στα παπαρια τους για την υπόλοιπη ηπειρωτικη Ελλαδα.....Και πιο πολύ την Αίγυπτο( Ελ Αλαμέιν κλπ). Πολύ δυνατά πετρέλαια , και πολύ δυνατά σημεία. Θα γίνει η Κρήτη το νέο Κουβέιτ? Το νέο Κατάρ? Ειδωμεν.....
john2gr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Εδώ να πούμε ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο για να μην χρεοκοπήσουμε και τελικά χρεοκοπούμε κι εσείς κοιτάτε που θέλουν μερικοί την ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης. Καλά το πάτε. Γι' αυτό οι Κυβερνήσεις μας δουλεύουν μπροστά στα μούτρα μας και ο γνωστός χοντρός λέει τις μ@λακίες του κι εμείς αντί να του σπάσουμε τα μούτρα καθόμαστε και λέμε <<Μαααααααα αν είναι δυνατόν, έστηναν τους αγώνες; Να μπούνε μέσα>>. Ή μήπως ξαφνικά ξεχάσαμε ότι δεν μπήκε μέσα κανένας που έκλεψε τόσα και τόσα λεφτά με τα σκάνδαλα; Γι' αυτό γουστάρω την Ελλάδα και τους Έλληνες. Εκεί που πρέπει να πατήσουν πόδι κάνουν πίσω και ξεσπάνε σε κάτι μπαρούφες για να βγάλουν και καλά το άχτι τους ώστε όταν την φάνε στον κώλο μετά από λίγο, να μην τους τσούζει τόσο. Άντε και καλά μυαλά όταν θα την φάμε ξανά σε λίγο καιρό με τα νέα μέτρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.