Προς το περιεχόμενο

Ξένοι μιλούν για Ανεξαρτησία της Κρήτης στο blog της Guardian

dazeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι τα ίδια και τα ίδια θα ειπωθούν,όπως τότε με κεινη την διαφήμιση.

Προσωπικά δε γνωρίζω κανένα κρητικό που να ασπάζεται την ιδέα της ανεξαρτητοποίησης.Έχει πάρει το μάτι μου μια σημαία σε κάποιο γήπεδο να ξεδιπλώνεται από 10 άτομα και τίποτα παραπάνω.Αν υπάρχουν άλλα 500-1000 άτομα με την ίδια ιδεολογία δε νομίζω ότι είναι άξια αναφοράς και συζήτησης.Το ίδιο ισχύει και για τις χαζομάρες που μπορεί να γράψει ο οποιοσδήποτε σε κάποιο blog.

Σχετικά με τον τοπικισμό των κρητικών να πω ότι αυτό που βλέπω εγώ είναι να εξασθενει με την πάροδο των χρόνων*.Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορεί να τον έχουν σε πιο μεγάλο βαθμό όμως τα πράγματα ανάμεσα στους νεους είναι πολύ διαφορετικά.Υπάρχει μια υγιής αγάπη για τον τόπο και οι όποιες τοπικιστικές υπερβολές γίνονται στα πλαισια του χαβαλέ.

Τα κανάλια βέβαια με την πρώτη ευκαρία προβάλουν το θέμα γιατί μάλλον είναι πιασιάρικο.Καμμία σχέση όμως με την πραγματικότητα.

*Εξαίρεση αποτελούν τα Ανώγεια και γενικά όλη η επαρχία Μυλοποτάμου ;)

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το βέλγιο πόσους κατοίκους έχει?

και ξέχασες 12νησα/κυκλάδες!

ε και πιο λιγους απο μας να εχει δεν αναιρει οτι ειμαστε μια χουφτα και παντα καταφερνουμε να βρισκουμε αφορμες για διαιρεση

12νησα πεφτουν πολυ μακρυα! σε δημοπρασια και αυτα , κυκλαδες στους κουρδους να αποκτησουν και οι καημενοι επιτελους κρατους(ναι γιατι ειμαστε τοσο καλοι και φιλανθρωποι)

Δημοσ.

Το πρόγραμμα αυτό είναι του trustfm. Eίναι δικός μας, εδώ στο insomnia :unsure:

Γι αυτό κάτι μου θύμιζε ... Πάντως η κρητική απόδοση έχει χαβαλέ !!!

unled1pr.jpg

Ρε μήπως το παλληκάρι τόκανε για την πλάκα του, και το πήρε το flashnews και το συνδύασε τελείως άσχετα με το blog της guardian ;

Δημοσ.

χεστηκαμε για την ανεξαρτησια της κρητης και τον ελεεινο τοπικισμο των βλαχων που νομιζουν οτι ειναι ημιθεοι.

ουτε ενα φαι της προκοπης δεν εχουν...

Δημοσ.

Το λεκανοπέδιο έγινε υπερτροφικό από τους κατοίκους της περιφέρειας.

Πόσοι Κρητικοί π.χ. ζούνε λεκανοπέδιο?

αυτοι που βαζουν στο πισω τζαμι αυτοκινητου ή στο προφυλακτηρα τον χαρτη κρητης.:P

-----------------------------------

η ανεξαρτησια της κρητης νομιζαν οτι προκυπτει απο τις επιδοτησεις που παρανομα παιρνουν και απο την καλλιεργεια και εξαγωγες στο χορτο.

να φτιαξουν κανα δρομο που σκοτωνονται καθημερινα δεν τους νοιαζει,να ναι καλα το πιωμα τους ειτε ειναι ρακι ειτε χορτο.

οτι και να καναν θα ειχε αποτυχει γιατι η κρητη ειναι ενα μεγαλο σοι.κανεις δεν θα μπορουσε να επιβληθει στον αλλον οποια θεση και να χε:P

--------------------------------------

η κρητη επι πολλα χρονια δηλωνει καθε χρονο μεγαλυτερες εκτασεις απο οτι ολη η επιφανεια της κρητης για να τσεπωνουν επιδοτησεις.(τις νοικιαζαν εικονικα και ας μην τους ανηκουν)

http://www.cretalive.gr/new/24022/crete/I_apati_me_tis_epidotiseis_gia_anuparktes_ektaseis_kai_i_paranomi_epistrofi_FPA,_sto_stochastro_tou_OPEKEPE

http://ixnos.blogspot.com/2011/02/blog-post_11.html

----------------------------------

η μεταφραση του προγραμματος ειναι απο users.υποθετω το προγραμμα ειναι open source και οποιος θελει κανει την μεταφραση!

Δημοσ.

η κρητη επι πολλα χρονια δηλωνει καθε χρονο μεγαλυτερες εκτασεις απο οτι ολη η επιφανεια της κρητης για να τσεπωνουν επιδοτησεις.(τις νοικιαζαν εικονικα και ας μην τους ανηκουν)

http://ixnos.blogspot.com/2011/02/blog-post_11.htm

Αυτό πού ακριβώς αναφέρεται στο κείμενο της πηγής σου;

Δημοσ.

Το λεκανοπέδιο έγινε υπερτροφικό από τους κατοίκους της περιφέρειας.

Πόσοι Κρητικοί π.χ. ζούνε λεκανοπέδιο?

μη ξεχνας οτι η κρητη εχει εκταση οση η αυστραλια

τοσο εμβαδο βγηκε οταν υπολογισανε τα κτηματα που ειχανε δηλωσει για να παιρνου επιδοτησεις για χασισελαιοδεντρα

Δημοσ.

Όποτε μου λέει κάποιος στο άσχετο ότι "εγώ είμαι από τη Κρήτη", "εγώ είμαι πόντιος" κλπ ανεβάζω πίεση.

και μετά εμείς φταίμε που λέμε οι κομπλεξικοί οι αθηναίοι

Δημοσ.

here_is_the_room_of_those_who_care.jpg

χεστηκαμε για την ανεξαρτησια της κρητης και τον ελεεινο τοπικισμο των βλαχων που νομιζουν οτι ειναι ημιθεοι.

Στο ίδιο πνεύμα της εικόνας:

carefactory.jpeg

Δημοσ.

Ας κάνει ένα ντου ο στρατός να εκτελέσει όσους θέλουν ανεξαρτησία. Problem solved.

ποιος στρατός, το τιμημένο πεζικό ? όλοι καταδρομείς είναι εκεί

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που βλέπει "συνομωσία" πίσω απο όλο αυτό το σκηνικό της ανεξαρτητοποίησης?

*Η Κρήτη , γύρω γύρω , είναι γεμάτη πετρέλαιο.

*Εαν ανεξαρτητοποιηθεί , θα γίνει ένα μικρό Qatar.

*Είναι σε τέλειο μέρος γεω-πολιτικο-στρατιωτικά.

*Εαν γίνει ανεξάρτητη , θα πέσουνε χρήματα απο επενδυτές για τον πλούτο της.

*Θα γίνει ο παράδεισος της off-shore.

*Θα γίνει ο παράδεισος της εξαγωγής φούντας - ναρκωτικών.

Συμφέρει πολύ , η Κρήτη να μην είναι ενωμένη με την Ελλάδα , σύμφωνα με το "διαίρει και βασίλευε"

Απομονόνουνε έναν μικρό ενεργειακό πάράδεισο , με τρομερή θέση , και πολλά συμφέροντα...

Ωραίο το business plan !!

Δημοσ.

Είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες ότι τα Βαλκάνια πρέπει να κατακερματιστούν. Αποσταθεροποίηση κτλ... και τα γεγονότα το αποδεικνύουν περίτρανα.

Δημοσ.

οχι δεν το πιστέυω ! νιωθω τα πλακακια να σιζοντε κατω απο τα ποδα μου! παναζια και χριστε δοστους φότιμα!!! :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...