dazeman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Πηγή: flashnews.gr Ξένοι μιλούν για Ανεξαρτησία της Κρήτης στο blog της Guardian !!!!!! Το προκλητικό ερώτημα για το εάν οι Έλληνες βλέπουν ότι θα υπάρξει σύντομα κίνηση Ανεξαρτησίας της Κρήτης, θέτουν ξένοι προς Έλληνες που ζουν και εργάζονται στην Αγγλία, μέσα από το blog της εφημερίδας Guardian Η εφημερίδα μετά τη ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του Εφαρμοστικού Νόμου, δημιούργησε στο blog της, ένα πάνελ με online συζήτηση για το πώς βλέπουν οι Έλληνες τα νέα μέτρα αλλά και για να εκφράσουν τις απόψεις τους όσον αφορά την οικονομική κρίση που βιώνουν. κλπ. κλπ. ...Για τα υπόλοιπα εδώ Εντύπωση μου έκανε το avi2dvd της φωτογραφίας(αλήθεια ποιοί το φτιάχνουν αυτό. Το κατέβασα και έκανα κλίκ στην περί ού ο λόγος σημαιούλα, την πρώτη αριστερά. Το αποτέλεσμα: happening !!! θα το δείτε και σείς. (Γράφει π.χ ως cretan dialect: "Γιώργι όξο ήντα θέλομε να πάρομε μορέ;" τυχαίο; πλακίτσα με απρόβλεπτες συνέπειες; δάχτυλος των γειτόνων μας;
apd453 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ας πάρουν το μέρος των χρεών που τους αναλογεί και ας γίνουν ανεξάρτητοι. Αν οι περισσότεροι Κρητικοί το θέλουν γιατί όχι.
Ntinaras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 χεστηκαμε για την ανεξαρτησια της κρητης και τον ελεεινο τοπικισμο των βλαχων που νομιζουν οτι ειναι ημιθεοι.
apd453 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 χεστηκαμε για την ανεξαρτησια της κρητης και τον ελεεινο τοπικισμο των βλαχων που νομιζουν οτι ειναι ημιθεοι. Σου τη σπάει και εσένα αυτό, ε?
EyeofOne Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά πάλι τα ίδια θα λέμε; Βλακείες και πάλι βλακείες. Ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει και να βλέπει τα πράγματα με τον δικό του τρόπου. Σαφώς και υπάρχουν και κάποιοι που πιστέυουν οτι είναι για το καλό τους η "ανεξαρτησία" της Κρήτης.... Ε μην φτάνουμε όμως και στο σημείο να συζητάμε σοβαρά οτι ο αριθμός αυτών είναι σμαντικός και άρα υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Οσον αφορά το blog της guardian δεν κατάλαβα γιατί δίνουμε τόση σημασία.... Blog είναι και ο καθένας γράφει ότι θέλει.... Δεν έχει defacto κάποια αξιοπιστία ή σοβαρότητα το ότι γράφεται εκεί. Υπάρχουν παρόμοιες άκυρες συζητήσεις παντού είτε για την "ανεξαρτησία της κρήτης, ή για τα πολιτικά δικαιώματα του καρχαρία..... Μην δίνετε πολύ σημασία σε συζητήσεις ανώνυμων χρηστών στο Internet Το ότι κάποιος έφτιαξε μια εφαρμογή και έβαλε την "σημαία¨" της Κρήτης δεν λέει τίποτα. Αν ήταν από κάποια μεγάλη εταιρεία (που είναι υποχρεωμένες να συμβαδίζουν με πρότυπα, νόμους και κανονισμούς) τότε να το συζητούσαμε...
apd453 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά πάλι τα ίδια θα λέμε; Βλακείες και πάλι βλακείες. Ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει και να βλέπει τα πράγματα με τον δικό του τρόπου. Σαφώς και υπάρχουν και κάποιοι που πιστέυουν οτι είναι για το καλό τους η "ανεξαρτησία" της Κρήτης.... Ε μην φτάνουμε όμως και στο σημείο να συζητάμε σοβαρά οτι ο αριθμός αυτών είναι σμαντικός και άρα υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Που ξέρεις πόσος είναι ο αριθμός των Κρητικών που θέλουν ανεξαρτησία? Εγώ έχω γνωρίσει πολλούς. Να γίνει δημοψήφισμα στη Κρήτη.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 δλδ δεν έχετε ακούσει κανείς ότι το 2013 στα 100 χρόνια απ΄την ένωση, οι συνθήκες προβλέπουν δημοψήφισμα? τα 12νησα μάλλον θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2047 ...
apd453 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Να γίνουν ανεξάρτητοι αν θέλουν μαζί με το χρέος τους και ότι τους αναλογεί. Όχι όμως σαν τη Κύπρο. Ανεξάρτητοι 100% ΣΕ ΌΛΑ.
EyeofOne Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Που ξέρεις πόσος είναι ο αριθμός των Κρητικών που θέλουν ανεξαρτησία? Εγώ έχω γνωρίσει πολλούς. Να γίνει δημοψήφισμα στη Κρήτη. Προφανώς δεν μπορώ να γνωρίζω ακριβή αριθμό αλλά επειδή τα τελευταία 32 χρόνια (32 χρονών είμαι...) ζώ στην Κρήτη δεν έχω γνωρίσει και πολλούς που θέλουν κάτι τέτοιο. Οσον αφορά το δημοψήφισμα, ξέρεις να έχουν γίνει πολλά δημοψηφίσματα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια; Εδώ δεν γίνονται για σοβαρά ζητήματα θα γίνει για κάτι τέτοιο; Και τέλος θα πω ότι έχουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να ασχολούμαστε από αυτό (αν και για μένα δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Γενικο φαινομενο του Ελληναρα ο υπερτοπικισμος και τα κομπλεξ με αλλους (ελληνικους) τοπους. Το βλεπουμε με ορισμενους Κρητικους που μιλουν για ανεξαρτησια. Το ειδαμε με τον Καποδιστρια που βγαιναν τα γεροντια, οι βοσκοι και λεγανε δε θελω ενωση με τον γειτονικο δημο. Γενικα απο τοπικισμο<==>"αντρισμο" (αλληλοεξαρτωμενα ειναι αυτα) αλλο τιποτα...
The_Judas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Οπότε καλύτερα να πουλήσουμε την Κρήτη όσο μας ανήκει
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Εγω παντως απορω κ πως η Κρητη ειναι ακομα με την Ελλαδα,δεν ξερω εαν ειναι θεμα τοπικισμου η οχι αλλα για την Κρητη ισως να ηταν καλυτερα κ να μπορουσε να διαχειριστει τα οικονομικα της κ τα του οικου της καλυτερα,συν οτι θα ειχαμε αλλο ενα 12αρι στανταρακι στην γιουροβιζιον κ 3 Ελληνοφωνες χωρες.Κ γαμω θα ηταν
tsakonas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 χάχα ρε φιλε ο trustfm το κάνει αυτό το πρόγραμμα και αλλα πολλά, είναι insomniac από κρήτη... dld ΕΛΕΟΣ k LOL
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Το πρόγραμμα αυτό είναι του trustfm. Eίναι δικός μας, εδώ στο insomnia
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Γενικο φαινομενο του Ελληναρα ο υπερτοπικισμος και τα κομπλεξ με αλλους (ελληνικους) τοπους. Το βλεπουμε με ορισμενους Κρητικους που μιλουν για ανεξαρτησια. Το ειδαμε με τον Καποδιστρια που βγαιναν τα γεροντια, οι βοσκοι και λεγανε δε θελω ενωση με τον γειτονικο δημο. Γενικα απο τοπικισμο<==>"αντρισμο" (αλληλοεξαρτωμενα ειναι αυτα) αλλο τιποτα... αν προβλέπεται από διεθνείς συνθήκες να γίνει δημοψήφισμα για το μέλλον του νησιού το 2013, αυτά που γράφεις παραπάνω πού κολλάνε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.