Προς το περιεχόμενο

ερωτηση περι αδεια κυκλοφορια κ πετρελαιο

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια εχω μια απορια...

αν ενας κατοικος αθηνας αγορασει απο εναν επαρχιωτη ενα ντιζελ αυτοκινητο μεταχειρισμενο...

μπορει ή δε μπορει να βγει η αδεια κυκλοφοριας στο ονομα του αΘηναιου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ρε παιδια εχω μια απορια...

αν ενας κατοικος αθηνας αγορασει απο εναν επαρχιωτη ενα ντιζελ αυτοκινητο μεταχειρισμενο...

μπορει ή δε μπορει να βγει η αδεια κυκλοφοριας στο ονομα του αΘηναιου;

Δεν μπορεί.

Γιατι νομιζω οτι τωρα επιτρεπονται τα diesel στην Αθηνα; ή δεν βγήκε ακόμα ο νόμος;

Λενε απο Σεπτεμβριο οτι θα επιτραπει για Αθηνα και θεσσαλονικη.

Αν η μεταβιβαση γινει σε επαρχια γιατι να μην γινεται ???

Λοιπόν παρτο και μιας και εισαι και τοσο απίστευτα εξυπνος και τα υπόλοιπα 5 εκατομμύρια των Αθηνών ηλίθιοι.

Οταν φας ενα πρόστιμο ΝΑ! με το συμπάθιο, ελα να κλαψεις.

Λοιπόν παρτο και μιας και εισαι και τοσο απίστευτα εξυπνος και τα υπόλοιπα 5 εκατομμύρια των Αθηνών ηλίθιοι.

Οταν φας ενα πρόστιμο ΝΑ! με το συμπάθιο, ελα να κλαψεις.

Για να φας προστιμο "εξυπνε" πρεπει να κυκλοφορησεις στην Αθηνα κατι που δεν αναφερθηκε πουθενα εδω μεχρι τωρα.

Για να φας προστιμο "εξυπνε" πρεπει να κυκλοφορησεις στην Αθηνα κατι που δεν αναφερθηκε πουθενα εδω μεχρι τωρα.

Για ποιο λογο να το πάρεις και μιας είμαι εντελως βλακας καθώς φαίνεται.....

Οταν κάποιος σου λεει οτι ,απαγορεύεται να κυκλοφορήσει πετρλαιοκινητο οχημα εντός πόλης,γιατι να απαγορεύεται σε κάποιον εντος αυτής,να εχει ένα,εκτός της; Λογική mate.....

Για ποιο λογο να το πάρεις και μιας είμαι εντελως βλακας καθώς φαίνεται.....

Οταν κάποιος σου λεει οτι ,απαγορεύεται να κυκλοφορήσει πετρλαιοκινητο οχημα εντός πόλης,γιατι να απαγορεύεται σε κάποιον εντος αυτής,να εχει ένα,εκτός της; Λογική mate.....

Αν εχεις μαθει να συμπεριφερεσαι ετσι σπιτι σου ειναι δικαιωμα σου αλλα οι λεξεις βλακας κλπ δεν αρμοζουν εδω.Το τι εισαι εσυ ειναι δικο σου θεμα αλλα εδω απανταμε σε ενα ερωτημα.Το αν καποιος θα ρισκαρει ειναι δικο του θεμα.

Αν εχεις μαθει να συμπεριφερεσαι ετσι σπιτι σου ειναι δικαιωμα σου αλλα οι λεξεις βλακας κλπ δεν αρμοζουν εδω.Το τι εισαι εσυ ειναι δικο σου θεμα αλλα εδω απανταμε σε ενα ερωτημα.Το αν καποιος θα ρισκαρει ειναι δικο του θεμα.

Καλά,πάρε το αυτοκίνητο και άσε τις σοφιστείες,σοφέ(εγω είπαμε,είμαι βλάκας).

Μια ακομα "χαζη" ερωτηση.Αν καποιος απο Καλαματα ας πουμε εχει πετρελειοκινητο και θελει να ερθει για μια δουλεια στην Αθηνα απαγορευεται ????

Τυπικα μαλλον ναι αλλα ουσιαστικα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...