Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση Windows απο 32bit σε 64bit

Karxilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Τα Windows XP που εχω αυτη τη στιγμη ειναι 32bit. Και αναρωτιεμαι αν γινεται καποιου ειδους αναβαθμιση, για να το παω στα 64bit. Μπορειτε να μου εξηγησετε αν γινεται, πως γινεται και αν θα επηρεασει το pc μου?

Ευχαριστω! :rolleyes:

Δημοσ.

Αναβάθμιση δεν γίνεται, Πρέπει να εγκαταστήσεις απο την αρχή μια 64bit έκδοση. Στην περίπτωση αυτή και σύμφωνα με το PC σου θα σου πρότεινα να ξεχάσεις τα xp και να περάσεις σε win7.

Λόγω μνήμης πάντως (2GB) δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα να περάσεις σε 64 bit.

Δημοσ.

Γεια σας. Τα Windows XP που εχω αυτη τη στιγμη ειναι 32bit. Και αναρωτιεμαι αν γινεται καποιου ειδους αναβαθμιση, για να το παω στα 64bit. Μπορειτε να μου εξηγησετε αν γινεται, πως γινεται και αν θα επηρεασει το pc μου?

Ευχαριστω! :rolleyes:

θα δείς μεγάλη διαφόρα και ακόμα μεγαλύτερη αν πας σε Windows 7 όχι μόνο σε θέμα ταχύτητας αλλά και ασφάλειας! Αρκεί οι εφαρμογές που δουλεύεις περισσότερο να είναι 64bit, όπως και αυτές που τρέχουν συνέχεια στο background(antivirus, firewall etc...)

Δημοσ.

Αααα ωραια ευχαριστω. Τις μνημες θα τις αλλαξω ετσι και αλλιως και γιατι οχι να μην παω στα 7. Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Θεμα επεξεργαστη θα ελεγα.

Θέμα όλων είναι βασικά αν δεν υπάρχει driver για κάποιο σημαντικό εξάρτημα όπως είναι η μητρική,και δεν δουλεύει σωστά η μητρική χωρίς τα driver τότε δεν θα μπορείς να βάλεις 64bit λόγου μητρικής(δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια περίπτωση μητρικής θεωρητικά το λέω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...