polpan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 καλημέρα, έχω ενα fujitsu siemens Που φοράει vista, θελω να κανω φορματ κ αν του βάλω τα 7, αλλα δεν κάνει boot απο cd ολυτε καν με bootmanager. Όταν πάω να κάνω εγκατασταση είτε απο το dvd είτε από φλασάκι μου βγάζει το εξης error: "Windows could not collect information for [OSimage] since the specified image [install.wim] does not exist" σημείωση ότι το συγκεκριμένο dvd των 7 λειτουργεί κανονικά σε άλλα λαπτοπ. Μπορεί κανείς να βοηθήσει;
salida Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Συνήθως το πρόβλημα που αναφέρεις δημιουργείται λόγο dvd drive ή dvd disk.Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τα παρακάτω : *) Δοκίμασε να ξαναγράψεις το dvd με τα windows σε πιο αργή ταχύτητα( 4χ ) ή και να ξανακατεβάσεις το iso από την offical σελίδα της microsoft . **) Αν δεν δουλέψει το παραπάνω (βρες) και δοκίμασε να κάνεις install τα windows από κάποιο εξωτερικό dvd drive. Αυτό που αναφέρεις ότι δοκιμάζεις και με usb flash και δεν έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα ίσως είναι άλλου είδους πρόβλημα.
polpan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 ευχαριστώ, τώρα δοκιμάζω το πρωτο που είπες κ το έχω δει κ αρκετα να παιζει ως εκδοχη σε φορουμ. εξωτερικί disk drive δεν εχω δυστυχώς. Υπάρχει κανενας που αν του έχει τύχει κάτι τέτοιο;
polpan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 ξανακατέβασα το iso το εγραψα με ταχύτητα 4x. Τώρα έκανε κανονικά boot! ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.