Προς το περιεχόμενο

AMD σύστημα με υδρόψηξη επεξεργαστή

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Από καιρό το μελέταγα για έναν υπολογιστή με AMD επεξεργαστή. Επέλεξα τον 1100T. Ο συνδυασμός που έκανα από το Plaisio μου βγήκε ~1100€ αλλά χαλάλι άμα πηγαίνει σφαίρα. :) Εννοείτε με προοπτικές OC :mrgreen:

post-173111-0-66525300-1310775877_thumb.jpg

Έχετε να προτείνετε κάποια αλλαγή διόρθωση;

Ευχαριστώ πολύ.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

6 gb ραμ?? βάλε 2χ4 ή 2χ2!!! δεν υπάρχει ακομα triple channel σε amd.

σκληρό δεν έβαλες (εκτός και αν πας μόνο με ssd)

και τροφοδοτικό δεν βλέπω!!

βάλε κάτι σαν αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Gaming-Series-GS700-700W-PSU-80plus-Certified-CMPSU-700GEU-CMPSU-700GEU.htm

κατά τα άλλα καλό σε βλέπω

Δημοσ.

Δική μου παράληψη ξέχασα να πω πως έχω και τροφοδοτικό και 2 σκληρούς δίσκους :)

(τον είδανε τον ssd και τον έβαλαν και στις προσφορές :-D :-) )

Δημοσ.

Δική μου παράληψη ξέχασα να πω πως έχω και τροφοδοτικό και 2 σκληρούς δίσκους :)

(τον είδανε τον ssd και τον έβαλαν και στις προσφορές :-D :-) )

good . φτιάξε τις ραμ τοτε!

Δημοσ.

εγώ θα έλεγα να μή τα πάρεις απ'το πλαίσιο και για επεξεργαστη βαλε τον 1090 που ειναι ξεκλειδωτος αφου θα βάλεις υδροψηξη και θα έλεγα να περιμενεις τους BD

Δημοσ.

Για πες μας που μένεις ;

Γιατί θέλεις μόνο από το πλαίσιο ;

Για ποιο χρήση προορίζεται το σύστημα σου ;

Ποια οθόνη έχεις ;

Μέχρι ποσά διαθέτεις ;

Μπορείς να τον συναρμολογήσεις μόνος σου ; εάν όχι θέλεις να δοκιμάσεις ;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :)(δεν ξέρω και πως να κάνω και παράθεση στον καθένα ξεχωριστά γι'αυτό θα γράψω με (at) ) :)

@Chief90 αυτές οι μνήμες μου φαίνονται ότι πρέπει εφόσον είναι και 8 GB.

@ihavepc Έχω αυτό το τροφοδοτικό http://www.ocztechno...wer-supply.html (τον 600άρι με 80+ efficiency.)

@ihavepc Ntinaras δηλαδή ο 1100T δεν έχει ξεκλείδωτους πυρήνες; Γιατί να μην βάλω υδρόψηξη; Λέτε να δω για τούβλο;(σκεφτόμουνα για V8 http://www.plaisio.g...UV8-XBU1-GP.htm )

@rafail1994 Είμαι από Αθήνα φίλε μου. Πλαίσιο επέλεξα για να μην τρέχω πέρα δώθε, σε ακατάστατα μαγαζιά κτλ. :) (αυτό και το Getitnow εκτιμώ)

- Η χρήση του pc θα είναι από video rendering, exteme gaming και OC. Δεν μπορώ άλλο αυτό το μισάωρο loading ή τα αεροπλάνα στο FSX να πετάνε με 10-16 FPS σε καλές συνθήκες καιρού(δεν μιλώ για σύννεφα-ομίχλη)

-Έχω μια Acer V193HQ με ανάλυση 1366*768.(προοπτικές επέκτασης)

-Σε αυτά τα λεφτά που είμαι τώρα διαθέτω. ~1200€

- Ναι μπορώ να το συναρμολογήσω :) (τι σκατά ηλεκτρονικά κάνω :-D ^_^ )

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

και ο 1100 εχει ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη,αλλα η διαφορα στη τιμη για 100mhz ειναι μεγαλη σε σχεση με τον 1090,αν σκεφτεις οτι μπορεις τσαμπα να τα παρεις εσυ με ενα απλο Oc.

αν βαλεις υδροψυξη θα μπλεξεις ασχημα

θελει πολυ προσοχη,πολυ συντηρηση,και ειναι δυσαναλογα ακριβη γι αυτο που προσφερει.

παρε μια πολυ καλη αεροψυκτρα και θα εισαι αρχοντας.

Δημοσ.

Ούτος η αλλιώς αυτή η υδρόψηξη που δίνω(κοίτα αρχικό post) είναι λίγο μόλις ευρώ από τα πρώτα απλά τούβλα και ποιο κάτω και από την V8. Πιστεύω ότι είναι καλή προσφορά.

Δημοσ.

Μπορείς να τον αγοράσεις κάποια κομμάτια από το vision studio στην Θεσσαλονίκη και κάποια άλλα από καταστήματα της Αθήνας ;.

Σε τέτοια ανάλυση που έχεις ακόμη και μια 5670 είναι αρκετή ,σε πόσο καιρό σκέφτεσαι να αλλάξεις την οθόνη σου ;

Δημοσ.

mobo: Gigabyte Socket AM3+ GA-990FXA-UD7 GLan Audio Raid 217.00

cpu: AMD Phenom II X6 1090T 3.2 GHz Six Core Socket AM3 155.77

cooler: Prolimatech Megahalems 55 (μπορείς να βάλεις και την υδρόψυξη αν θες)

fans: CoolerMaster SickleFlow Blue LED Fan 8,49*2=16,98

ram: Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit (2x4GB, PC3-12800, 9-9-9-24) 71.03

gpu: Sapphire Radeon HD6970 2GB 314.88 (αυτή αν την πάρεις από πλαίσιο να ξέρεις ότι δεν είναι αυτή στη φώτο αλλά αυτή)

ssd: OCZ 120GB Solid SLD3-25SAT3-120G Solid State Drive SATA SSD 2.5'' 184.88

case: CoolerMaster CM 690 II Advanced Midi Tower Black 114,00 (εγώ θα έβαζα το HAF X ή κανένα corsair 650D ή 600T

1129,54

Και μπορείς άνετα να βάλεις μία 6950 reference και να γλυτώσεις άλλο ένα πενηντάρικο περίπου...

Στη μητρική ήμουν ανάμεσα στην Gigabyte Που σου έβαλα και στην formula V... Αλλά δεν αρέσει σε όλους το κοκκινάκι :P

Μπορείς να τον αγοράσεις κάποια κομμάτια από το vision studio στην Θεσσαλονίκη και κάποια άλλα από καταστήματα της Αθήνας ;.

Σε τέτοια ανάλυση που έχεις ακόμη και μια 5670 είναι αρκετή ,σε πόσο καιρό σκέφτεσαι να αλλάξεις την οθόνη σου ;

Αργησες

Σκούριασες

Γέρασες

.

.

.

.

.

Θα αλλάξει και οθόνη στο άμεσο μέλλον :P

Εγώ θα έκοβα από τριγύρω στη θέση του να έβαζα και μία Dell Μέσα :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...