Προς το περιεχόμενο

Τι μπορω να κανω με ενα ipad 2

kalantas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα προσφατα το ipad 2 αλλα δε ξερω τι να το κανω! ξερω οτι ακουγεται ειρωνικο αλλα ειναι το πρωτο μου apple οποτε δεν εχω ιδεα. για δωστε καμια συμβουλη για καμια καλη εφαρμογη... να το κανω jailbreak? αξιζει τον κοπο? απο οτι καταλαβα το jailbreak σε οδηγει σε ενα αλλο store οπου ολες οι εφαρμογες ειναι τσαμπα?

οποιος μπορεει να μου κανει ενα introduction στην κατασταση θα ημουν ευγνομων. παντως το μηχανημα σαν αντικειμενο ειναι πολυ οραιο. και οραιο χρωμα στην οθονη!

Δημοσ.

Εάν δεν ξέρεις για ποιό λόγο το πήρες, δε μπορούμε να βοηθήσουμε επαρκώς.

Πέρα απο το θέμα "εμφάνιση", σκέφτηκες όταν το αγόραζες, τη χρήση του?

Δημοσ.

Ήταν δώρο! Για αρχ η μπήκα εδώ στο φόρουμ κ απαντώ, αφού μου πήρε καμποση ώρα να βρω τα ελληνικά. Όμως μου έχει σπάσει τα νεύρα, ούτε μουσική στο youtube δε μπορώ να ακούω ενώ κάν γράφω εδώ για παράδειγμα. Οπότε οποίος θέλει ας με βάλει στο κλίμα λίγο, και ίσος εγώ θα μπορούσα ανταποδωτικα να κάνω κάποιο review, από την οπτική του όχι και τόσο φιλου της αππλε..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κοίτα, θα σου πω εγώ τι κάνω με το iPod Touch που είναι ουσιαστικά ένα μικρό iPad (και μάλιστα με λιγότερες δυνατότητες).

Ακούω μουσική, βλέπω ταινίες-σειρές, βλέπω ή ακούω podcasts για όλα τα θέματα που με ενδιαφέρουν (διαλέξεις σε πανεπιστήμια, μαθήματα Γερμανικών, χιουμοριστικά podcast κτλ), διαβάζω βιβλία-κόμιξ, παίζω παιχνίδια, κρατάω σημειώσεις-ραντεβού, μπαίνω στο e-mail-ιντερνετ-youtube (για παράδειγμα αν βρίσκομαι σε ξένο σπίτι, αλλά λογικά στο iPad πρέπει να είναι ωραία ακόμη και στο δικό σου σπίτι, πχ ξαπλωμένος), χρησιμοποιώ εφαρμογές που μου δείχνουν για παράδειγμα τους χάρτες του ουρανού το βράδυ, κρατάω τους κωδικούς μου αποθηκευμένους εκεί και συγχρονισμένους με τον υπολογιστή μου σε περίπτωση που τους χρειαστώ αλλού (1Password είναι η εφαρμογή που προτιμώ γι' αυτό), έχω μαζί μου τις φωτογραφίες μου...

Ε, θέλεις κι άλλα; Καμιά φορά άμα έχω να πάω κάπου, μπαίνω στους χάρτες για να έχω μαζί μου τη διαδρομή. Δυστυχώς δεν πρέπει να το πειράξεις μετά, γιατί μόλις φύγεις εκτός wifi ίντερνετ, δε θα το κρατήσει στη μνήμη του για πάντα (γενικά για να αποθηκεύσεις χάρτη, θέλει διαδικασία με τον πιο εύκολο τρόπο που έχω βρει να είναι να τον περάσεις ως εικόνα στη συσκευή). Είναι, όμως, βολικό σε φάση "φεύγω από το σπίτι και θέλω να πάω στο τάδε μέρος, έχω μαζί μου έναν χάρτη και τον χρησιμοποιώ άμεσα".

Άμα δε σε ενδιαφέρει τίποτα από όλα αυτά και θα ήθελες να ξεφορτωθείς αυτή την ποταπή συσκευή, όχι στα σκουπίδια παρακαλώ. Εδώ είμαστε! :-)

Δημοσ.

Γενικά είναι ένα μηχάνημα με πάρα πολλές δυνατότητες, που μέχρις ενός σημείου μπορεί να αντικαταστήσει το λάπτοπ σου.

Επειδή ακριβώς οι δυνατότητες είναι τόσες πολλές (παρεπιπτόντως, ο manuel πιο πάνω έκανε εξαιρετική δουλειά αναλύοντας κάποιες) αν δε μας πεις τι θέλεις να κάνεις, δύσκολο να σε βοηθήσουμε. Πες μας πως θα ήθελες να το χρησιμοποιήσεις, να δούμε τι γίνεται και τι όχι :-)

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια! εχοντας ψαξει καπως τις δωρεαν εφαρμογες του η αποψη που μου εχει δοθει ειναι οτι ειναι πιο πολυ για επαγγελματικη χρηση δηλαδη ειναι αριστο για να συγχρονιζεις τα ραντεβου σου να κρατασ σημειωσεις on the go και αλλα που ομως δεν τα κανω και δε θελω να αρχισω να τα κανω εξαιτιας αυτου.

τωρα γενικα εχω εκντευριστει αρκετα που δεν μπορω να περασω μουσικη μεσα ευκολα, και κυριως που δε παιζει μουσικη απο το youtube (κανοντας κατι αλλο)

ειδα σημερα ενα φιλο που εχει iphone 4 JB και μαλλον θα το κανω και εγω αφου δεν ειδα να το χαλαει με καποιο τροπο...

επισης μετραει πολυ για βιντεοκλησεις σε αλλους που εχουν ipad iphone. γενικα η εντυπωση που μου εχει δοθει (και μαλλον αυτο ισχυει γενικα για την απλε) ειναι οτι μπορεις να κανεις καποια πραγματα αλλα το εχουν φτιαξει ετσι ωστε να μη μπορεις να ψαξεις και πολυ ακομα και να θελεις. απλα πατας το κουμπι του απλικεισιον, και γινονται ολα μονα τους. δε ξερω δεν ειχα συνηθεισει ετσι και μου φαινεται καπως, δηλαδη αν και μου ειχε φανει ενδιαφερον στις διαφημησεις και τα ριβιους, εχοντας το στα χερια μου, δε θα εδινα τοσα λεφτα για κατι τετοιο για κανενα λογο...

αν εχετε καμια προταση σε εφαρμογη πειτε μου να τη δοκιμασω...

θα με ενδιεφερε μια καλη εφαρμογη να λεει και να κανει προγνωση του καιρου (γιατι κατεβασα καποιες αλλα μαλλον ηταν πιο πολυ για αμερικη)

καποια εφαρμογη που να παιζει μουσικη απο youtube στο background!!!

μια εφαρμογη για φεισμπουκ ισως? για σκαιπ το εψαξα και δεν εχει τιποτα ακομα που να υποστηριζει βιντεοκληση.. γενικα αν εχετε κατα νου καποια ενδιαφερουσα εφαρμογη πειτε μου!!! ευχαριστω!

τα podcast απο που τα κατεβαζω???

τη μουσικη για να την περασω πρεπει να εγκαταστησω και στο λαπτοπ το itunes?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έχω iPad και δεν ξέρω, αλλά δεν υποτίθεται ότι υπάρχει multitasking;

Βιντεοκλήσεις δεν μπορείς να κάνεις έτσι κι αλλιώς; Τι σχέση έχει το Jailbreak;

Εφαρμογή για τον καιρό υπάρχει προεγκατεστημένη. Επίσης, υπάρχει εφαρμογή και για το Facebook και για το Skype.

Τα podcasts κατεβαίνουν από το iTunes, από όπου περνάς και τη μουσική σου, τα βίντεο, τις εφαρμογές, τις φωτογραφίες, συντονίζεις τις σημειώσεις σου και τις επαφές σου κτλ.

Έχεις μπει καθόλου στο App Store να δεις τι γίνεται από εφαρμογές;

Όπως είπα, δεν έχω iPad και δεν μπορώ να βοηθήσω ιδιαίτερα, αλλά μου κάνουν εντύπωση αυτά που γράφεις.

Δημοσ.

Εφαρμογή για τον καιρό υπάρχει προεγκατεστημένη. Επίσης, υπάρχει εφαρμογή και για το Facebook και για το Skype.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ... μαλιστα για σκαιπ ακομα δεν υπαρχει καν οφισιαλ για ιπαδ 2...

για βιντεοκλησεις εννοουσα οτι ειναι καλη η ποιοτητα και βολικο. το jb το σκεφτομαι γενικα και κυριως για το navigator...

το itunes το εχω ψαξει καπως αλλα εχει τοσα πολλα εκ των οποιων τα περισσοτερα αχρηστα η με διαφημησεις που χανονται τα οποια καλα μεσα σε αυτο...

Δημοσ.

Φίλε μου το iPad είναι ελβετικος σουγιάς κάνει ότι μπορείς να φανταστείς και αλλά τόσα που θα ανακαλύψεις στην πορεία.Βέβαια το jailbreak επιβαλεται.Υπάρχουν λύσεις περίπου για τα πάντα.Η κοινότητα που ασχολείται με αυτό είναι τεράστια και συνέχεια γιγαντωνεται.Παράδειγμα για το πρόβλημα σου με το YouTube http://www.greek-iphone.com/20101019/how-to-make-youtube-play-audio-in-the-background-using-multitasking/. Καλές ανακαλυψεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 18 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 18 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Μία πολύ καλή χρήση του iPad 2 είναι και η παρακάτω.

1wFku.jpg

1wFku.jpg

Hater!!! ναι smooth γλύστριμα :))))))

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ... μαλιστα για σκαιπ ακομα δεν υπαρχει καν οφισιαλ για ιπαδ 2...

Τι να σου πω. Εγώ στο iTunes βλέπω και για το Facebook και για το Skype ότι είναι compatible with ipad.

το itunes το εχω ψαξει καπως αλλα εχει τοσα πολλα εκ των οποιων τα περισσοτερα αχρηστα η με διαφημησεις που χανονται τα οποια καλα μεσα σε αυτο...

Όποιος θέλει, βρίσκει. Το θέμα είναι να ξέρεις τι ψάχνεις. Αν δεν ξέρεις, ψάξε στο google για best apps for ipad ή τίποτα τέτοιο, να πάρεις ιδέες.

Δημοσ.

Χωρίς καμία διάθεση για παρεξήγηση, νομίζω ότι πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στο τι θέλεις να κάνεις, όπως και να καταλάβεις καλύτερα τι είναι αυτό που απέκτησες. Με την αντιμετώπιση του τύπου "γεια-σας-παιδιά-έχω-ένα-πράγμα-που-το-λενε-ipad-τι-είναι-τούτο;;" νομίζω ότι θα δυσκολευτείς όση καλή διάθεση κι αν έχουν όλοι οι υπόλοιποι κι όσο κι αν προσπαθήσουν να βοηθήσουν

1wFku.jpg

αρκετα χρησιμο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...