Προς το περιεχόμενο

Συνδεση internet Λιβανου μεσω Ελλαδος

sureilizer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την υπηρεσια internet on the go της vodafone.

Eιμαι Ελληνας μονιμος κατοικος Λιβανου και επειδη εδω το internet εχει τα μαυρα του τα χαλια σκεφτομουν εαν μπορω να ενεργοποιησω στην Ελλαδα την υπηρεσια που προσφερει η vodafone internet on the go unlimited .Μπορω να την ενεργοποιησω και να εχω αυτο και να "απολαμβανω" τις καποιες καλυτερες ταχυτητες?Επισης θα υπαρχει μεταδοση δεδομενων μεσω δορυφορου?

Δημοσ.

Δεν έχω κάτι επίσημο να παραθέσω αλλά το θεωρώ εντελώς μα εντελώς απίθανο να υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Unlimited δορυφορικό internet σε roaming από εταιρία κινητής; Η συσκευή που παραθέτεις χρειάζεται ADSL γραμμή απ όσο ξέρω για να παίξει. Αν υπάρχει ADSL στον Λίβανο δεν είναι πιο απλό (και σίγουρα πιο γρήγορο) να χεις μια τέτοια σύνδεση;

Δημοσ.

κοιταξε να δεις.. αν το βαλεις στο λογαριασμο της πρεσβειας, πολυ συντομα θα σας φαει η λατζα και το σφουγγαρισμα! οποτε που χρονος για browsing.. :mrgreen:

Δημοσ.

Εαν καποιος Ελληνας επιχειρηματιας για παραδειγμα παει για καποιες μερες στο εξωτερικο και θελει να εχει internet δεν μπορει να του παρεχεται φυσικα επι πληρωμη καποια υπηρεσια σχετικα με internet απο ελληνικο παροχο?Αυτο ισως δουλεψει?Ολα αυτα τα ρωταω διοτι το internet εδω ειναι χειροτερο και απο της Uganda και αρκετα ακριβο....

Δημοσ.

Μπορεί να χει internet μέσω roaming, εφόσον έχει ανάλογο πρόγραμμα, το οποίο όμως είναι πανάκριβο. Φυσικά οι δυνατότητες περιορίζονται απ τις εκεί εταιρίες κινητής και τις δυνατότητες που χουν οι κεραίες τους. Πχ αν δεν υπάρχει 3G κάλυψη, δε μπορεί να χει 3G internet.

Δημοσ.

Εχει καποιος δοκιμασει σε ξενη χωρα καποια πατεντα σαν και αυτη να δουλευει?Με καλη ταχυτητα internet και εστω με καποιες λογικες τιμες?Διοτι εδω το internet ειναι ακομα σε πολυ πρωιμο σταδιο....

Δημοσ.

Απ ό,τι διάβασα 3G internet θα παίξει στον Λίβανο από Σεπτέμβρη. Αλλιώς θα πρέπει να παίξεις με GPRS (λίγο χειρότερες ταχύτητες απ τις συνδέσεις που χαμε πριν την έλευση του ADSL στην Ελλάδα) και τις αντίστοιχες χρεώσεις. Σε κάθε περίπτωση ο οργανισμός κινητής που χρησιμοποιείς εκεί, μπορεί να σε διαφωτίσει καλύτερα.

Χθες που δα το link σου ήταν διαφορετικό το προϊόν.

Δημοσ.

Καποια υπηρεσια δορυφορικου internet υπαρχει?Οχι απαραιτητα απο Ελλαδα...Φυσικα εαν αξιζει ειμαι διατεθιμενος να πληρωσω και κατι παραπανω....

Δημοσ.

Καποια υπηρεσια δορυφορικου internet υπαρχει?Οχι απαραιτητα απο Ελλαδα...Φυσικα εαν αξιζει ειμαι διατεθιμενος να πληρωσω και κατι παραπανω....

Φιλε μονο με δορυφορικο θα κανεις δουλεια.

Απο την στιγμη που δεν υπαρχει 3g δίκτυο εκει ξεχασετο να κανεις κατι με τις εταιριες κινητης.

Ριξε μια ματια εδω

http://www.satelliteinternetlebanon.com/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...