Pa0ki Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Να σε ρωτησω ρε Παοκι, ο Κουλης γενικα....στροφαρει καθολου ή μπα? Εχει συμπεριφορα κατοικιδιου ζωου ή ειναι τα ζωα μου αργα?Ρωταω γιατι εχει μια φιλη μου ενα κουνελι το οποιο ειναι φουλ ραθυμο. Καλα δεν περιμενω και απο ενα κουνελι να κανει κωλοτουμπες αλλα πως ειναι γενικα η συμπεριφορα του? Ο δικός μου μόνο ράθυμος δεν είναι, άσε που όταν είμαι σπίτι τον έχω συνέχεια ελεύθερο Τρέχει, πηδάει, με παίρνει από πίσω, μασουλάει ό,τι βρει....μου έχει καταστρέψει από φορτιστές μέχρι βιβλία, ηχεία(καλώδια) κ.λπ Να φανταστείς στο κλουβί του πλέον τον κλειδώνω με λουκέτο γιατί ο τσόγλανος το ανοίγει και βγαίνει Μια φορά με το που ανοίγω την πόρτα στο σπίτι(studio γαρ) τον βρήκα πάνω στο γραφείο μου να τρώει κάτι σημειώσεις Σίγουρα δεν είναι σκυλί να το φωνάζεις και να έρχεται, αλλά μπορείς να παίξεις μαζί του....δεν είναι σαν τα χαμστεράκια δλδ Βέβαια δεν είναι όλα τα κουνέλια ίδια φαντάζομαι Όταν το πήρα, άλλο είχα βάλει αρχικά στο μάτι από τη βιτρίνα, αλλά ήταν τέρμα κοιμισμένο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ο δικός μου μόνο ράθυμος δεν είναι, άσε που όταν είμαι σπίτι τον έχω συνέχεια ελεύθερο Τρέχει, πηδάει, με παίρνει από πίσω, μασουλάει ό,τι βρει....μου έχει καταστρέψει από φορτιστές μέχρι βιβλία, ηχεία(καλώδια) κ.λπ Να φανταστείς στο κλουβί του πλέον τον κλειδώνω με λουκέτο γιατί ο τσόγλανος το ανοίγει και βγαίνει Μια φορά με το που ανοίγω την πόρτα στο σπίτι(studio γαρ) τον βρήκα πάνω στο γραφείο μου να τρώει κάτι σημειώσεις Σίγουρα δεν είναι σκυλί να το φωνάζεις και να έρχεται, αλλά μπορείς να παίξεις μαζί του....δεν είναι σαν τα χαμστεράκια δλδ Βέβαια δεν είναι όλα τα κουνέλια ίδια φαντάζομαι Όταν το πήρα, άλλο είχα βάλει αρχικά στο μάτι από τη βιτρίνα, αλλά ήταν τέρμα κοιμισμένο Ωραιος.Αυτο που εχει η φιλη μου παει και καθεται κατω απο καναπεδες/κρεβατια/καρεκλες με τις ωρες,εντελως απαθες,ακομα και με την ιδιοκτητρια του.Κανενα δεσιμο. Να τον χαιρεσαι τοτε τον Κουλη σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Nom nom nom...ίσως η αγαπημένη ασχολία μερικών ζώων (αν όχι όλων ) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Η μικρή και ο Γκάντης έκαναν αγάπες, ο λούσιφερ πήγε να τραβήξει βιντεάκι. Φυσικά εμφανίζεται ο Γκάνταλφ προσπαθώντας να χορέψει, να μου κατεβάσει τη φόρμα και να τραβήξει το κάλυμμα του καναπέ με το ζευγαράκι επάνω. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Απ' ότι καταλαβαίνω ο Γκανταλφ ΠΡΕΠΕΙ να είναι μονίμως στο επίκεντρο της προσοχής, ε; Ωραία και η "απώθηση" με το πόδι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Φυσικά και ΠΡΕΠΕΙ. Δεν υπάρχει επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) <p> </p><p>Μια ερώτηση απλά για ένα θέμα που μου έτυχε σήμερα.</p><p> </p><p>Στη γειτονιά μου έχουμε κάποια αδέσποτα. 3 θηλυκά και 2 αρσενικά.</p><p>Τα 2 θηλυκά είναι στειρωμένα, το άλλου είναι ακόμα μικρό. Ούτε έτους δε πρέπει να είναι, αν κρίνω από το μέγεθος. Από τα άλλα δύο αρσενικά, το ένα είναι επίσης μικρό, ίσως πιο μικρό και από το άλλο θηλυκό και ο άλλος πρέπει να έχει περάσει άσχημα με προηγούμενο αφεντικό που φαίνεται να είχε, αφού σε άνθρωπο δεν πλησιάζει ούτε στα 5 μέτρα.</p><p>Το ένα από τα δύο στειρωμένα θηλυκά, το είχαν οι απέναντι μου αλλά δε το κρατάνε πλέον στο κήπο (ούτε το ταϊζουν, αλλά εντάξει, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό) και είναι στη γειτονιά εδώ και πολλά χρόνια. Η άλλη, επίσης είναι κάποια χρόνια και μάλιστα πρέπει να είναι οικόσιτο. Τέλος πάντων, να μη τα πολυλογώ, τόσα χρόνια δεν έχουν πειράξει κουνούπι. Δεν είχαμε ακούσει από κανέναν κάποια παρατήρηση. Σήμερα όμως, μια γειτόνισσα που μένει ένα-δυο τετράγωνα πιο κάτω, υποστηρίζει ότι επιτέθηκαν στο σκύλο της. Ανέφερε ότι θα κάνει μηνύσεις κ.λπ. Και λέω εγώ τώρα: Δύο στειρωμένες θηλυκιές που δε μπορούν να κουνήσουν το σώμα τους επειδή είναι 100 κιλά η καθεμία αφού δε τρώνε τις τροφές που θα έπρεπε και, όπως γνωρίζετε, όταν γίνεται στείρωση από εκεί και έπειτα πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένη δίαιτα, δύο μικρά "κουτάβια" και ένας σκύλος που δε πλησιάζει άνθρωπο, τι στο καλό μπορούν να κάνουν; Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Δε ξέρω αν θα το προχωρήσει το θέμα η εν λόγω κυρία, αλλά πολύ φοβάμαι μη τυχόν παιχτεί καμία "εναλλακτική" οδός και μας τα φάει, αν και έχει γίνει προφορική αναφορά ότι αν γίνει κάτι θα θεωρηθεί εκείνη υπεύθυνη.</p> Προσπάθεια δεύτερη Μετά από το παραπάνω αποτυχημένο post ^blame insomnia^, το γράφω ξανά αλλά κάπως πιο περιληπτικά. Στη γειτονιά μου έχουμε 5 αδέσποτα τα οποία φροντίζουμε, γιατί όσο να'ναι, δε μπορείς να τα αφήσεις. Τα λυπάσαι. Δύο θηλυκά, και τα δύο στειρωμένα και εμβωλιασμένα, με το ένα μάλιστα να ανήκει σε γείτονα, ο οποίος δυστυχώς το έχει αφήσει στη μοίρα του στο δρόμο, δύο μικρά -ένα αρσενικό και ένα θηλυκό- που απ'όσο μπορώ να διακρίνω δεν πρέπει να είναι ούτε 1 έτους και ένας ακόμη αρσενικός που πρέπει να είχε κακές εμπειρίες από προηγούμενο ιδιοκτήτη του αφού δε πλησιάζει άνθρωπο ούτε στα πέντε μέτρα. Παρ'όλα αυτά, πέρα από το να γαυγίζει σε αυτοκίνητα -όπως και τα άλλα δύο "κουτάβια"- δε κάνει κάτι άλλο, ή τουλάχιστον δεν έχει τύχει να τον πετύχω να κάνει κάτι άλλο. Σήμερα, λοιπόν, το πρωί κάνοντας το τσιγαράκι μου στην αυλή προκειμένου να ξεθωλώσω λίγο από τη κούραση του πρωινού που είχε προηγηθεί, ακούω φασαρία στη πίσω πλευρά του σπιτιού. Πάω και βλέπω μία γειτόνισσα, σταματημένη και γύρω της να της γαυγίζουν τα σκυλιά της γειτονιάς. Δεν έδωσα σημασία αφού είναι κλασικό αν έχουν όρεξη και δε βαριούνται να κυνηγάνε αυτοκίνητα. Βέβαια ήταν σταματημένη και με το που με είδε, έφυγε. Μετά από καμιά ώρα, ενώ ήμουν στο δωμάτιο μου, την ακούω να ισχυρίζεται ότι της δάγκωσαν το σκύλο της και ότι θα υπάρξουν μηνύσεις και να μαζέψουμε τα σκυλιά. Τόσα χρόνια εδώ αυτά τα σκυλιά, πρώτη φορά μας κάνουν τόσο χοντρή παρατήρηση. Επειδή την έχουμε πατήσει και παλαιότερα με φόλες, της αναφέραμε ότι αν τυχόν γίνει κάτι, θα θεωρηθεί υπεύθυνη. Οκ, δεν έγινε "γραπτώς", αλλά έστω προφορικώς μη τυχόν γίνει τίποτα. Επειδή με τη συγκεκριμένη κυρία "τα πήρα" κάπως, αφού μικρός έτρεμα να περάσω από το σπίτι της διότι είχε δύο μεγαλόσωμα σκυλιά τα οποία κατάφερναν και πηδούσαν από τα κάγκελα, με κάποιες φορές μάλιστα να έχει τύχει να με πάρουν στο κυνήγι, θα ήθελα να ρωτήσω, τι υπάρχει περίπτωση να γίνει σε τέτοια περίπτωση; Εφόσον όντως κάνει κάποια μήνυση, προφανώς "κατά αγνώστων" πώςστοκαλόλέγεται. Είναι κρίμα γιατί τα συγκεκριμένα σκυλιά όπως προανέφερα δεν έχουν πειράξει κανέναν ποτέ και, εδώ που τα λέμε, υποθέτω πώς και ο δικός της δεν είναι και το "αγιο" σκυλί. Δε μπορεί να του επιτέθηκαν στα καλά καθούμενα. Θα τους την έπεσε και αυτός υποθέτω -χωρίς να ήμουν μπροστά βέβαια, αν όντως παίχτηκε τέτοιο πράγμα-. Σκυλιά είναι. Και θα γαυγίσουν και θα δαγκωθούν. Το θέμα είναι ότι εκείνη όταν κατέβηκε να μας αναφέρει το πρόβλημα της, όλα ήταν μαζεμένα γύρω από το αυτοκίνητο της και γαύγιζαν στο σκύλο της. Σε εκείνη δεν έδωσαν καμία σημασία, να πω ότι όντως τα σκυλιά είναι ακοινώνητα και δε κάνει να κυκλοφορούν ελεύθερα από τη στιγμή που πειράζουν κόσμο. *Θα ήθελα να πω και άλλα, αλλά δυστυχώς όσο να'ναι δε θέλω να γράφω δημόσια παραπάνω χωρίς να έχω χειροπιαστές αποδείξεις.* Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2013 από giorgos147 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Κάποιος να αλλάξει το τίτλο ρε παιδιά! ''Δείξε μου το κατοικίδιο σου, να σου πω ΠΟΙΟΣ είσαι!'' Δεν κολλάει το πώς...τι πώς?Άρρωστος είμαι, έχω αλλεργία στις γάτες....(που λέει ο λόγος) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Κάποιος να αλλάξει το τίτλο ρε παιδιά! ''Δείξε μου το κατοικίδιο σου, να σου πω ΠΟΙΟΣ είσαι!'' Δεν κολλάει το πώς...τι πώς?Άρρωστος είμαι, έχω αλλεργία στις γάτες....(που λέει ο λόγος) Να, να! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Να, να! Άλλος άκυρος τίττλος Δείξε μου το κατοικίδιό σου να σου πώς είσαι Δεν με πείθεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=r5-3IEmHQ0U 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 χαχαχα δείτε και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=K4S3T00_cK4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Λιώνω πεθαίνω χαχαχαχαχαχαχαχχχχχχχχχχχχχ 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Κοκομπλόκο. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Yin υπάρχει πιθανότητα να γεννήσει ποτέ ο Ερβιν ή του τα εκοψες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα