Lucifer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Έχουν μπλαβιάσει τα παπάρια μου απ' τη ντροπή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Αστειευόμουν, ρε 'συ! Φυσικά και υφίσταται φιλία «σκέτη», μεταξύ άνδρα και γυναίκας. Απλά με τη συγκεκριμένη σειρά είχα λατρεία και μου ήρθε η εικόνα... Ε καλά κ να μην αστειευόσουν, πολλοί έχουν εκφράσει τέτοιες απόψεις κατά καιρούς σε διάφορα θρεντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Προσωπικα χεστηκα τι παιζει μεταξυ σς καινούργιες φωτογραφιες απο ζουμπουρλουδικα ζωακια θελω να δω...γίνεται? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Προσωπικα χεστηκα τι παιζει μεταξυ σς καινούργιες φωτογραφιες απο ζουμπουρλουδικα ζωακια θελω να δω...γίνεται? 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Brilliant. Such panache and daring. A satirical critique on postmodern existence. Works on so many levels. It makes you think: from whence do we come? What do we do now we're here? Where will we go in the end? Brings a tear to my eye. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 I meow, right?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 στο επομενο βαλε το χειμωνας στην λουτσα, μου φερνει αναμνησεις απο το σπιτι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δεν πήγε πολύ καλά το εγχείρημα τελικά. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 οχι, σοβαρα τωρα, πες μου! Τη χαζευεις τη στιγμη που υποπτευεσαι οτι παει να κανει κατι κουλο πχ, και αμεσως τρεχεις να το απαθανατισεις;!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Το έχει κάνει πολλές φορές, απλά έτυχε να έχω το κινητό κοντά και να είμαι αρκετά γρήγορη :ρ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Όλο γατάκια και σκυλάκια...πφφφ Ρε ένας δεν υπάρχει να έχει σωστό ΑΝΤΡΙΚΟ κατοικίδιο? Ο Κούλης! Οι φώτο είναι λίγο παλιές, είναι πιο μεγάλος τώρα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 ιιιιιιχιχιχιχιχι αυτο ειναι το αντρικο κατοικιδιο?!?!??! Μαυρο κουνελι;Που το πετυχες; Σπανια δεν ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 ^ Αν σου δείξω πως έχει κάνει την παντόφλα μου...γεννημένος μαμιάς είναι ο άτιμος Αράπης...τα ασπροπαρδαλοκαφετιά είναι για τις λούλες \m/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 ^ Αν σου δείξω πως έχει κάνει την παντόφλα μου...γεννημένος μαμιάς είναι ο άτιμος Αράπης...τα ασπροπαρδαλοκαφετιά είναι για τις λούλες \m/ :lol: :lol: Ωραιαιαιαιαιαιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Όλο γατάκια και σκυλάκια...πφφφ Ρε ένας δεν υπάρχει να έχει σωστό ΑΝΤΡΙΚΟ κατοικίδιο? Ο Κούλης! Οι φώτο είναι λίγο παλιές, είναι πιο μεγάλος τώρα Να σε ρωτησω ρε Παοκι, ο Κουλης γενικα....στροφαρει καθολου ή μπα? Εχει συμπεριφορα κατοικιδιου ζωου ή ειναι τα ζωα μου αργα?Ρωταω γιατι εχει μια φιλη μου ενα κουνελι το οποιο ειναι φουλ ραθυμο. Καλα δεν περιμενω και απο ενα κουνελι να κανει κωλοτουμπες αλλα πως ειναι γενικα η συμπεριφορα του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα