Lucifer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Το τσιμπούκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Άντε μωρη λεκανόβουρτσα από 'κει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Τσιμπούκι βούρτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ξεκολλάτε με αυτο το θέμα ε. Υπάρχουν κι αλλα πράγματα μεταξυ ανδρων κ γυναικών πέρα από το σεξ. Όχι. Πρέπει να βρεις γκόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Έκανα σεξ μετά από πολύ καιρό. Period. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Όχι. Πρέπει να βρεις γκόμενο. Όντως. Μόλις χώρισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Πως αισθάνεσαι τώρα Πως αισθάνεσαι τώρα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ τι σχέση έχω; Περαστικά. Βάλτε γατάκια, ξεφύγαμε. Μια πλάκα έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 ε ήσουν αναιδής ρε καριόλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Καλά. Με συγχωρείτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Υπάρχουν κι αλλα πράγματα μεταξυ ανδρων κ γυναικών πέρα από το σεξ. Είναι φυσιολογικό να μου έρχεται στο μυαλό η απορημένη έκφραση τού ...Joey Tribbiani, τη στιγμή που ακούει αυτή τη φράση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Είναι φυσιολογικό να μου έρχεται στο μυαλό η απορημένη έκφραση τού ...Joey Tribbiani, τη στιγμή που ακούει αυτή τη φράση; Όπως τη βρίσκει ο καθένας. Προσωπική μου άποψη, η φιλία δεν βασίζεται σε τύπο εσωρούχων, αλλά σε πνευματική συναλλαγή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 ΝΑ ένα πνεύμα έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Όπως τη βρίσκει ο καθένας. Προσωπική μου άποψη, η φιλία δεν βασίζεται σε τύπο εσωρούχων, αλλά σε πνευματική συναλλαγή. Αστειευόμουν, ρε 'συ! Φυσικά και υφίσταται φιλία «σκέτη», μεταξύ άνδρα και γυναίκας. Απλά με τη συγκεκριμένη σειρά είχα λατρεία και μου ήρθε η εικόνα... ΝΑ ένα πνεύμα έχω ...κάφρε! Δεν αισχύνεσαι; ΕΕΕΕΕΕ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα