brickoman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αδερφε. Οχι σόι σου, ουτε γειτονισσα σου θα παντρευόμουν. Ναι έχεις δίκιο.... Θα μας ατιμάσεις την οικογένεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 ναι βρε μουλαν ΝΑΙ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 η μπεμπα μας (εχει χαζεψει και αυτη σαν εμενα) την εβγαλα οσο πιο χαλια μπορουσα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 η μπεμπα μας (εχει χαζεψει και αυτη σαν εμενα) την εβγαλα οσο πιο χαλια μπορουσα αχουτοοοοοοοοοοοοοο ειναι τοσο γλυκουλαααααα :wub: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 αχουτοοοοοοοοοοοοοο ειναι τοσο γλυκουλαααααα :wub: Διευκρίνιση: Το σχόλιο δεν υπονοεί τίποτα για το σκυλάκι τού mastor10, το οποίο είναι μια χαρά... ...αλλά ...ρε Ευάκι! Χαλάρωσε λίγο ρε κορίτσι μου, μην πέσεις σε κανένα διαβητικό κώμα... Με κάνεις να πιστεύω ότι, ακόμα κι αυτά αν δεις σε φωτογραφία: πάλι θα βουλιάξεις στα σιρόπια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Grayscale! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Το τρίτο από το τέλος δείχνει να είναι τρελό γατόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ξινη ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 γαματες ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 μεταξύ της 4ης και 5ης φωτογραφίας έπεσε καμιά φάπα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 κοιλουμπες και ματάρες !!! το μόνο που με συγκρατεί μερικές φορές απο το να τα ζουπήξω πολυ-πολυ είναι μια ιστορία που μου εκμυστηρεύτηκε μια φίλη μου ενα βράδυ κλαίγοντας και περιλάμβανε ενα προβατάκι , και πώς κατέληξε απο τις παιδικές της αγκαλιές..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Grayscale! Με τις τρίχες πως τα βγάζετε πέρα? Τα έπιπλα είναι ολόκληρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Για τις τρίχες συμφέρουν οι μαύρες γάτες. Προσωπικά πάντα κουβαλάω λίγο γάτο μαζί μου. Οι καναπέδες υποφέρουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ψιλοασχετο γιατι δεν ειναι δικο μου, αλλα αφου μιλατε για γατια, δειτε τις διαστασεις του θηριου. Ειναι χαλαρα ο πιο μεγαλος γατος που εχω δει. Παιζει αν δεν ηταν του καταστηματος να τον καβατζωνα. Πιανει ολη την καρεκλα και το χερι που τον χαιδευει δεν ειναι παιδικο αλλα ενηλικης γυναικας. Η δε πατουσα ειναι για high five . 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Κούκλος ειναι! Μια καρέκλα δεν του φτάνει για να καθήσει. Καναπέ / πολυθρονα θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα