Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Κύριε σνουμπ, οι ραγκντολ δεν είναι ευμεγέθεις γατάρες ένα κλικ πιο μικρές από τις μεην κουν; Αισθάνομαι πολύ σεβάσμιος τώρα, Κύριος Σνούμπ! Ναι, είναι μεγαλόσωμες γάτες (όχι παχουλές, ξεγελάει το μέγεθος και το τρίχωμα, είναι εξαιρετικά λιγόφαγες). Ο συγκεκριμένος, που δεν είναι το μεγαλύτερο δείγμα του είδους του, φτάνει μύτη-άκρη ουράς τα 87 εκατοστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Αισθάνομαι πολύ σεβάσμιος τώρα, Κύριος Σνούμπ! Ναι, είναι μεγαλόσωμες γάτες (όχι παχουλές, ξεγελάει το μέγεθος και το τρίχωμα, είναι εξαιρετικά λιγόφαγες). Ο συγκεκριμένος, που δεν είναι το μεγαλύτερο δείγμα του είδους του, φτάνει μύτη-άκρη ουράς τα 87 εκατοστά. Ο δικός μου είναι μακρύτερος μουαχ μουαχ μουαχ =ρ (με όλο το σεβασμό πάντα ε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Επειδή ρωτήθηκα σε άλλο θρεντ, από 'δω το λιοντάρι μου σε πλήρες μέγεθος: 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Κάνουμε και καμιά αποτρίχωση το χεράκι γιν, σαν τον κρο-μανιόν που παλεύει με μαχαιρόδοντα είναι η εικόνα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Άντε μωρή κουτσομπόλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Και καλά εγώ, εγώ είμαι άντρα. Αλλά για σένα τι θα λέγεται. Με τη χερούκλα εκεί που 'ναι σα μαραμένος σκατζόχοιρος απ' τις τρίχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Θέλω να με αγαπήσουν για τον εσωτερικό μου κόζμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otherside88 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Το παιδι μου, το καμαρι μου, ο πριγκιππας μου!!!!!! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Ολη η απόγνωση ζωγραφισμένη πανω του, σε φάση "Που εμπλεξα, καλύτερα αδέσποτο" Τι παιζει με το γκουλας κροκόδειλου; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Κλεμμένο απ' τα καρφούρ πριν κάτι χρόνια, χριστουγεννιάτικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Βάλτε μας λίγο το γκρι ρε παιδιά. Εκεινο της γιν το περσικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Βάλτε μας λίγο το γκρι ρε παιδιά. Εκεινο της γιν το περσικό. Αυτό γκρι, Γκάνταλφ, δικός μου. Αυτό λευκό, Έρβιν, τσΓιΝ. Το πρώτο αδέσποτο, το 2ο Maine Coon. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξέρω γιατί, αλλά τα πιο όμορφα - στα δικά μου μάτια προφανώς - γατιά, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι «αλήτες» και όχι ράτσας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Ο Γκάνταλφ δε γουστάρει άλλο γκρι στη ζωή του. Spidercat. Το καλό προφίλ. Moderating action. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα